sweet sixteen

noen få bilder av de tusen vi tok, orka ikke å redigere alle. men jeg fylte seksten i går, wii.


01.09.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

maxiskirt

topp - barcelona / vest - danmark / maxiskjørt og kattesko - kambodsja / ringene - søster sine

Hva syns du? :)


18.08.2013  ?  Outfit  ?  8 kommentarer

re-did my hair

Heisann!

Endelig har jeg fått fikset på håret mitt etter frisør failen i Kambodsja. Hun visste ikke hva ombre var så jeg endte meg halve håret mitt svart og resten av håret mitt brunt. Hun gjorde det også det i en linje istedet for gradient. Så da bestemte jeg meg for å ordne det hjemme. Gikk på cubus for å kjøpe hårfarge og det var 50% på alle Schwarzkopf hårfarger #meant2be


Den brune kjøpte jeg for å fikse på den store forskjellen på håret. Og den blonde stripe tingen er ovbious. 


Sånn så det ut først, helt forferdelig og så litt oransje ut. 


Så lagg jeg brunfargen over og det ble mye bedre.
Sånn ser det ut nå. Dagen etterpå når jeg bleiket var det skikkelig gult og oransje, men jeg har kjøpt inn lilla shampoo og det hjalp mye bedre og kommer til å bli mer en gyllen farge! Og jeg har veldig krusete hår, det er en forbannelse.

Hva syns du? :-)


16.08.2013  ?  Hverdag  ?  5 kommentarer

vidergåendeskole

Heisann! 

Guess what? Jeg begynte på vidergåendeskolen i dag! Kan si at jeg faktisk var litt nervøs i dag, bare fordi jeg var nervøs til å se hvem jeg kom i klasse med. Den virker nokså tam, men det gjorde ungdomskole klassen også men jeg savner den klassen veldig mye. Er forsatt helt i sommermodus og vil bare sitte hjemme og se på tv-serier og lese bøker. (unsocial much) Ja, i morgen sa de noe om å bli bedre kjent med klassen også skal vi hente alle bøkene. Må også kjøpe inn litt skoleting fordi jeg er helt uforberedt, haha. 

Har dere begynt på skolen? :-)


15.08.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

surprise birthday party

Heisann!

Har hatt masse blogg inspirasjon i det siste, men jeg har slitt med et stort rødt hovet øye så jeg har ikke orket å gjøre noe som helst siden. Men, jeg har litt å fortelle om de siste dagene i Kambodsja. 

Så den 20. juli skulle vi over til bestmor og bestefar sitt hus for de skulle ha en sånn slags familie fest. Jeg tenkte at de skulle være en bursdagsfest til Solean (kusine fra USA) siden hun hadde bursdag dagen før. Ja, vi kjørte ned der og på vei bort så vi en bilkrasj. Herregud, jeg så en mann legge et hvit laken over en dame, helt forferdelig! Men når vi kom ned, var vi litt på rommet til vi skulle spise. Mamma og alle tantene mine hadde laget masse mat som spagetthi, pølser og asiatisk mat. Men jeg spiste ikke fordi jeg slet med utrolige mageproblemer der nede, holy. 
I bakhodet tenkte jeg at det var et bursdagsselskap for jeg, Rosita, Solean og Harrison (fetter fra Australia) siden vi har bursdag i sommermånden og vi hadde hørt tantene våre snakke om å holde et selskap for oss. Så kom de ut med fire kaker og sang bursdags sangen for oss. Så fikk vi gaver og sånt, fikk en stor søt bamse fra min fetter og en fin klokke fra min andre fetter og rundt 850 dollar tilsammen. Noe som endte med en mattur innom Lucky Burger, shoppingtur og besøkte Dream Land. Haha, men det var en utrolig koselig dag.Min kake


Solean sin kake


Rosita sin kakeHarrison sin kule Angry Birds kake
Har du noen gang hatt en surprise birthday party? :-) 


06.08.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  1 kommentar

thirteen reasons whyGjett hva jeg gjorde fra 11 til 1 på natten? Jeg leste ferdig Thirteen Reasons Why. Hadde begynt å lese litt på flyet fra Thailand til Nederland, men etter vi kom hjem glemte jeg den litt. Gud, for en utrolig bra bok. Klarer ikke å sette ord på det engang. Satt der både trist, frustert og glad mens jeg leste. Anbefaler alle denne boka! Kan fortelle dere litt om denne boka:

På vei hjem finner Clay Jensen en pappeske med kassetter utenfor trappa si. Kassettene er fra Hannah Baker, en jente i klassen hans som døde 14 dager før. Han vil ikke ha noe med disse kassettene å gjøre.  Hannah er død og hemmelighetene hennes bør bli begravd med henne. Men så hører han Hannahs stemme si at han er en av de 13 grunnene til at hun er død. Gjennon hele natten lytter Clay til Hannahs stemme. Han blir guidet rundt i den lille hjembyen og oppdager på veien noe som forandrer livet hans for alltid. 

Har ikke så mange andre planer i dag. Skal ha pizza, rydde rommet, være på twitter, grine siden det er under to uker til skolen begynner igjen, og jeg trenger en desperat shopping tur før skolen begynner igjen men aner ikke hvor alle vennene har blitt av. what to do???

Har dere lest Thirteen Reasons Why?


03.08.2013  ?  Anbefalinger  ?  Ingen kommentarer

home not so sweet home

Heisann!

Vil bare si at jeg er hjemme i Norge igjen. Har vært hjemme i en uke nå. Ord kan ikke beskrive på hvor mye jeg vil tilbake. Jeg savner byen, folkene, egentlig alt. Dagen før vi reiste skulle onkel, tante, Lienna og Harrison som bor i Australia og det var så trist. Hadde ikke sett de siden 2.klasse, ja å si ha det til de var helt forferdelig. Bilenturen hjem igjen satt jeg, Solean (kusine fra USA) og Lin (kusine i Kambodsja) og hylgrein i bilen. Men etterpå gikk vi på kino og så på Despicable Me 2, tror den heter Grusomme Meg 2 på norsk, men det er den med de gule figurene. Og kinoen der borte koster bare 3 dollar!!! Aka 15kr, pluss så har de bedre seter og koppholdere. 

Det å forlate selv var enda verre. Vi stod opp kl. 4 på morgen og måtte sjekke inn halv seks. Det var så masse tårer, fikk masse blikk fra personer siden jeg rundt på flyplassen og hylgrein. Det var til og med noen tyskere som baksnakket meg på flyet. Ja og når vi kom til Thailand sov jeg i 4 timer før vi skulle på flyet til Amsterdam som tok 11 timer. 

Uansett, har vært utrolig deppa den siste uka. Har bare vært hjemme, spist alt det usunne i huset. Vennesla er den dritt kjedelig bygd, har jeg funnet ut av. Har så lyst til å bo i en storby når jeg blir eldre. Har også tenkt til å fortelle mer hva som skjedde de siste ukene i Kambodsja siden de dagene gikk skikkelig fort og kjempe mye skjedde. Er noen interresert i innkjøpene? Jeg kjøpte noen ting der nede.


Fra instagrammen min @veronikaisabelle

Hvordan går det med dere?


01.08.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

less than one week left

Kl; 5 PM

Heisann! 

Kan ikke tro at det er under en uke igjen til vi reiser hjem igjen til Norge. Helt ærlig vil jeg ikke hjem enda for jeg har liksom ikke noe å se fram til i Norge og jeg vet at det øyeblikket vi sier ha det til familien kommer jeg til å grine. Akkurat som sist gang. Dere skulle ha sett, jeg satt i Thailand og hylgrein fordi jeg ville tilbake. Og jeg ser ikke fram til vgs, aner ikke hvorfor men jeg gjør ikke det. Ja, kommer til å savne storbyen fordi jeg er 100% sikker på at når jeg kommer hjem så kommer jeg til å tilbringe dagen i pysj mens jeg er på internett. Okay, det var et litt sobbe innlegg. 

Mobilbilder, siden jeg er for lat til å bære med meg et 3457986 kilos speilreflekskamera. I følge lillesøstra mi er jeg en wannabe hipster med min GEEK t-skjorte, blomster hårbånd og highwaist shorts.

Hva skal dere i dag? :-)


19.07.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  Ingen kommentarer

angkor wat

Kl; 12 AM

Heisann!

Dette har vært en lang dag og jeg er så trøtt. Som jeg skrev så har vi besøkt Angkor Wat. Tror jeg har svetta av meg 3 kilo, gud det var varmt! Når vi besøkte Bayon traff vi på noen norske folk, det var faktisk gøy, de var fra Kongsberg, men de bodde i Singapore. Jeg fikk tatt masse bilder, men orker ikke å redigere alle nå så jeg tenker å poste alle bildene fra turen når jeg kommer hjem til Norge for da har jeg sikkert mer tid. Her går dagene så fort så jeg får bare tid til å blogge på kvelden. De buksene jeg har på bildene brukte jeg fordi vi ikke kunne gå med shorts inn så jeg kjøpte den buksa, men damn den er utrolig komfertabel!


Hva har dere gjort i dag? :-)


15.07.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  1 kommentar

siem reap

Kl; 11:30 AM

Heisann! 

Etter 6-7 timers kjøretur kom vi endelig til Siem Reap! Byen minner meg veldig om Phnom Pehn borsett fra at trafikken er mye bedre her. Vi har ikke fått gjort så mye annet enn at vi gikk rundt i byen og besøkte Night Market og Pub Street. I morgen skal vi til Angkor Wat, men ser for meg mye sol og masse svetting! Må vel legge meg nå, vi skal opp tidlig i morgen.

Hva har dere gjort i dag?

 


14.07.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  2 kommentarer
hits