Juli - Desember 2012 i bilder

Heisann! 

Dette er part 2 i året 2012. 

Juli:
Barcelona i begynnelsen av juli. Kommer aldri til å glemme det siden det var først gang vi reiste utenlands og ikke reiste til Kambodsja. 

August:Brukte slutten av juli og begynnelsen av august til å se på OL. Jeg hadde en stor Tom Daley periode, han er så deilig. Jeg og Julie har planlagt å se på OL i Rio De Janerio i 2016, så da skal jeg finne meg Tom og vi skal bli forelsket i hverandre, haha.


Fikk min kjære iPhone 4s, Felicia. 


Feiret bursdagen med mine bestevenner♥

September:
Navnfest til Kaja.
Filming til media-prosjekt, det var så gøy den dagen, men også veldig kaldt...


High School Musical marathon med Julie. Det var minnevekkende, fikk også min Zac Efron crush tilbake.

October:
Da vi fant ut at One Direction skulle til Norge på en onsdag og billettene gikk ut på fredag. Jeg hadde aldri skreket så høyt på skolen og folk begynte å klage på oss og da at vi måtte være stille. Fredagen var den verste dagen på skolen noen gang. Det ble en nervepirrende dag med venting også ble det ingenting av det. Jeg har aldri grenet så mye på skolen før. Det gjorde jævlig vondt. Pluss at vi hadde en forfatter på besøk og jeg syntes så synd på han siden det var 6 jenter i klassen som hylgrein. Herregud....


Så hadde vi jobbuke rett etterpå den verste fredagen... Dette var meg etter hver dag oppe i barnehagen med oss. Jeg og Oda er for late til å ta bussen til byen, aha.Kjøpte Take Me Home og RED. Det var litt vondt å høre på Take Me Home siden jeg tenkte bare, JEG FÅR IKKE HØRT DE LIVE FOR FAEN!!!!! Og jeg elsket Red så mye med det kommer aldri til å Speak Now for det var hennes beste album.

November:


Bestilte min første pakke fra nelly.com.

Desember:

Min første 6'er på engelsk tentamen. Herregud, har aldri vært så lykkeligere. Jeg er ikke smart og jeg følte det gikk dårlig, men omggg.


Som gave for 6'eren fikk en kattunge. Jeg har mast på en veldig lenge så fikk jeg endelig Abigail.


Hadde en fantastisk jul med familien!Nyttårsfeiring!

Og dette var del 2, noe av det som har skjedd i 2012. Håper 2013 blir enda bedre!

Hvordan var 2012 hos deg? 


02.01.2013  ?  2012 in pictures  ?  4 kommentarer

Januar - Juni 2012 i bilder

Heisann! 

Jeg kan enda ikke tro at vi er i 2013, og at vi overlevde 2012, haha suckers maya indianere. Jeg har tenkt til å ta høydepunktene fra året 2012 i bilder og fortelle litt om det som har skjedd. 2012 var faktisk et skikkelig bra år. Jeg har blitt bedre kjent med folkene i klassen min og opplevd masse nye ting. 

Januar:


Jeg var så glad fordi jeg fikk One Direction boken min, haha. (Ikke se på mine forferdelige bryn)
Nyttårsballet. Det var så gøy, husker at jeg ventet hele tiden på at de skulle spille What Makes You Beautiful, men det skjedde aldri og de var litt dårlie sanger på discoen. 

Februar:
Hjemmedagen i heimkunnskap. Vi måtte lage tre retter og jeg lagde det ovenfor.


Mitt første Mary Kay kurs hos meg med Tonelise og Amina.


Når noen vi kjenner hadde kommet hjem fra Kambodsja og kusinen min hadde kjøpt øyevipper til meg.

Mars:Hunger Games premieren♥ Jeg ventet på den helt siden november 2011 og leste boka i desember, jeg ble helt hekta.


Picnik hos Julie med Maria, Oda og Stine. Det var så gøy, vi satt ut med One Direction musikk i bakgrunnen.

April:Nyttårsfeiring ting som vi kambodsjanere har vært år, fikk ikke vært der i fjor siden jeg var i Kambodsja.

Mai:


Fikk Someday og ble så glad siden jeg hadde ventet på den i snart et år.


Ble enda bedre kjent med mine directioners♥


Twitcam for første gang, vi fikk faktisk opptil 60 views!17.mai med de beste♥Var på besøk hos noen venner og møtte de søstest kattungene noen gang!


Dipdyet håret mitt for første gang.Fikk Up All Night: Live tour DVD i posten!Dyreparken for førte gang i 2012 og jeg tok Storslegga for første gang i livet mitt, sååå gøy den var!

Juni:
Polen turen 2012. Dette er en tur jeg aldri kommer til å glemme. Den gjorde vår klasse mer samla og vi fikk møte en grei klasse fra Bygland. Turen lærte meg mye, det var skikkelig vondt å gå rundt i konsentrasjonsleirene og tenke på alt det vonde som har skjedd der. Og få sett to nye land som jeg ikke har vært i før var så gøy. Jeg kunne gjort hva som helst for å få den turen tilbake♥

Dette ble et veldig langt innlegg, men jeg følte det skjedde så mye i 2012. Det har skjedd mer, men dette er noe jeg har bilder av. Part 2 kommer snart :)


02.01.2013  ?  2012 in pictures  ?  2 kommentarer
hits