thirteen reasons whyGjett hva jeg gjorde fra 11 til 1 på natten? Jeg leste ferdig Thirteen Reasons Why. Hadde begynt å lese litt på flyet fra Thailand til Nederland, men etter vi kom hjem glemte jeg den litt. Gud, for en utrolig bra bok. Klarer ikke å sette ord på det engang. Satt der både trist, frustert og glad mens jeg leste. Anbefaler alle denne boka! Kan fortelle dere litt om denne boka:

På vei hjem finner Clay Jensen en pappeske med kassetter utenfor trappa si. Kassettene er fra Hannah Baker, en jente i klassen hans som døde 14 dager før. Han vil ikke ha noe med disse kassettene å gjøre.  Hannah er død og hemmelighetene hennes bør bli begravd med henne. Men så hører han Hannahs stemme si at han er en av de 13 grunnene til at hun er død. Gjennon hele natten lytter Clay til Hannahs stemme. Han blir guidet rundt i den lille hjembyen og oppdager på veien noe som forandrer livet hans for alltid. 

Har ikke så mange andre planer i dag. Skal ha pizza, rydde rommet, være på twitter, grine siden det er under to uker til skolen begynner igjen, og jeg trenger en desperat shopping tur før skolen begynner igjen men aner ikke hvor alle vennene har blitt av. what to do???

Har dere lest Thirteen Reasons Why?


03.08.2013  ?  Anbefalinger  ?  Ingen kommentarer
hits