innkjøp barcelona

Heisann! 

Innkjøpene fra Barcelona. Det meste er kjøpt i shopping gata noen meter forbi hotellet vårt, Miami Aparthotel. Det var liksom i midten av hotellet og stranda. Calella het stedet tror jeg. Jeg skriver bare prisene, siden noen av butikkene hadde ikke navn + pluss mange av de fleste selgte det samme tingene.


(Nei, jeg har ikke iPhone men får snart til bursdagen min)
Nr 1; 4£ // Nr 2; 4£ // Nr 3; 4£ // Nr 4; 5£


(Starbucksen er kjøpt på Amsterdam flyplass)
Nr 1: 2£ // Nr 2: 10£ // Nr 3 er bare frappen som jeg tok med, he he.


Mine combat boots(babies), elsker de! Har hatt lyst på de i mange månedet, leita i Norge men fant ikke noen også fant jeg noen på Nastygal men de kosta 78 dollar.
18£


5.99£


3.99£


Hun som selgte denne hettegenseren var dansk og veldig hyggelig, likte hun :)
10£


Kjole; 10? // Belte; 4£Mamma kjøpte disse til meg i tre farger. Den hvite var på vask. 
2.99£ per stk.


Den første ble kjøpt i shopping gata. De to andre kjøpte jeg på et marked som lagg noen kilometer utenfor Calella.
Nr 1: 1.50£ // Nr 2 & 3: 1£ 


Nr 1: 2£ // Nr 2: 5£ (kjøpt på markedet.)


1.50£


Alle kostet 1.50£ per stk. Leppestiften kjøpte jeg på flyplassen i Barcelona fordi jeg trengte å bruke opp euroene som jeg hadde igjen. 13£

3£ // 7£

+ Jeg kjøpte også to singletter, iPod deksel og en drømmefanger.

Nå har jeg brukt en evighet på dette innlegget og det irriterer meg litt nå. Pluss OL åpningen begynner snart og jeg gleder meg som en unge. Spør meg hvis du lurer på noe.

Veronika xx


27.07.2012  ?  Barcelona 2012  ?  Ingen kommentarer

Home, sweet home!

Da var jeg tilbake i Norge! Det var deilig og komme hjem igjen, men jeg kjenner at jeg savner varmen, stranda og shopping gata som vi shoppet i til langt på natt. Vi gikk jo i shorts på vei tilbake, og når vi landet i Amsterdam kjente vi kulden med en gang døde nesten, men det var kaldere i Amsterdam enn Norge. Når jeg kom hjem hoppet jeg i senga mi, jeg sov på en sovesofa nede i Barcelona, men alltid når vi resier vekk savner jeg senga mi mest, sånn var det når vi reiste til Polen også. 

Jeg fikk faktisk shoppet mye, jeg likte shopping gata i Calella. Det som var litt rart der var at de åpnet fra 10-14 så stengte de og åpnet igjen 16-23. Det var sikkert fordi de fleste var på stranda på den tiden. Og det som jeg kommer til å savne mest er frozen yougurten som de hadde der. Det var den beste. Jeg hadde det vært dag utenom den siste dagen. Pure godness, sier jeg bare.


Det jeg kjøpte det nede. Jeg skal ta innkjøp og fortelle litt om det som har skjedd der i morgen eller senere. 

Hvis noen lurer på om hva jeg har gjort i dag så har jeg nesten ikke gjort noe. Fått sett på tv-serier som jeg har gått glipp av og stalket noen kjekke youtube folk. He he he. Men jeg skal lakke neglene så kanskje noen bilder snart. :)

Hva har du gjort i dag?

Veronika xx
 


20.07.2012  ?  Barcelona 2012  ?  Ingen kommentarer

Updates: Barcelona

Heisann!

Selvom vi ha hatt internett på rommet, har jeg ikke orket å blogge. Kan jo skrive litt om hva som ha skjedd den siste uka. I dag har vi faktisk vært her en uke. Vi reiser tilbake på torsdag.

Lørdag 07.07.12: Vi forlot huset kl 9 og flyet gikk 11.30(?). Da vi ankom Amsterdam var vi der i 7 timer. Flyplassen var sto så vi hadde mye å gjøre. Kjøpte starbucks og spiste masse. Men jeg sovnet på det stille stedet som de hadde på flyplassen for de som ville ta en pause og sette seg ned det. Jeg sovna på en sakkosekk. Jo, vi ankom i Barcelona i 11-12 tiden og kom ikke fram til hotellet før halv ett. Var jo drit trøtt så jeg sovna med en gang. 

Søndag 08.07.12: Vi gikk rundt i område med hotellet og skjekket stranda. Vi bor noen meter i fra handle gata. Så vi vi shoppa litt og spiste ute senere på kvelden. 

Mandag 09.07.12: Jeg tror vi var mest på stranda den dagen.

Tirsdag 10.07.12: Stranda den dagen også også skjekket vi mer på handle gata.

Onsdag 11.07.12: Sightseeing tour i Barcelona. Vi fikk sett byen og masse mer. Vi var faktisk på toppen der du kunne se hele byen, det var fantastisk. Bilder kommer når jeg kommer hjem. Vi var i sentrum av Barcelona og handlegata der minnet meg veldig om der vi shoppet i Berlin med klassen. Guuuuuud, jeg savner den tuen altfor mye.

Torsdag 12.07.12: Stranda og Justin Bieber billettene gikk på salg. Jeg, Martine og Ida fikk ikke billetter. Jeg ble helt hjerteknust når jeg hørte det. Dere skulle ha sett meg, jeg grein mens jeg var på twitter. Åååh, men vi prøver på alt. Vår siste løsning er å sende en twitlonger til Justin's crew og si hvorfor vi vil gjerne på konserten. Han betyr veldig mye for oss. Jeg kunne ikke på My World turneen og nå som han kommer her til Believe turneen kan jeg ikke...

Fredag 13.07.12: Vi gikk på markedet og var i nabobyen. Vi tok tog bort og når vi skulle på toget ble lommeboka til Tom stjelt! Fredag den 13. ulykke! Den dagen er faktisk ikke ulykke dag for meg. Det er Swift Day for meg. Det er en swifty ting, så ikke spør. Jeg fikk faktisk kjøpt noe, men ikke klær fordi det var ikke min stil. 

Lørdag 14.07.12: Vi har vært på stranda i dag. Bølgene var DRIT store! Jeg ble dratt ned i sanda og jeg endte opp med at toppen falt av TO ganger og hele bikinien ble fylt med sand og snart skal vi ut og spise alle sammen.

Instagrambilder jeg har posta gjennom ferien:Følg meg på instagram --> @ dedicateddreamer

Hva har du gjort i ferien?

Veronika xx


14.07.2012  ?  Barcelona 2012  ?  Ingen kommentarer
hits