sweet sixteen

noen få bilder av de tusen vi tok, orka ikke å redigere alle. men jeg fylte seksten i går, wii.


01.09.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

re-did my hair

Heisann!

Endelig har jeg fått fikset på håret mitt etter frisør failen i Kambodsja. Hun visste ikke hva ombre var så jeg endte meg halve håret mitt svart og resten av håret mitt brunt. Hun gjorde det også det i en linje istedet for gradient. Så da bestemte jeg meg for å ordne det hjemme. Gikk på cubus for å kjøpe hårfarge og det var 50% på alle Schwarzkopf hårfarger #meant2be


Den brune kjøpte jeg for å fikse på den store forskjellen på håret. Og den blonde stripe tingen er ovbious. 


Sånn så det ut først, helt forferdelig og så litt oransje ut. 


Så lagg jeg brunfargen over og det ble mye bedre.
Sånn ser det ut nå. Dagen etterpå når jeg bleiket var det skikkelig gult og oransje, men jeg har kjøpt inn lilla shampoo og det hjalp mye bedre og kommer til å bli mer en gyllen farge! Og jeg har veldig krusete hår, det er en forbannelse.

Hva syns du? :-)


16.08.2013  ?  Hverdag  ?  5 kommentarer

vidergåendeskole

Heisann! 

Guess what? Jeg begynte på vidergåendeskolen i dag! Kan si at jeg faktisk var litt nervøs i dag, bare fordi jeg var nervøs til å se hvem jeg kom i klasse med. Den virker nokså tam, men det gjorde ungdomskole klassen også men jeg savner den klassen veldig mye. Er forsatt helt i sommermodus og vil bare sitte hjemme og se på tv-serier og lese bøker. (unsocial much) Ja, i morgen sa de noe om å bli bedre kjent med klassen også skal vi hente alle bøkene. Må også kjøpe inn litt skoleting fordi jeg er helt uforberedt, haha. 

Har dere begynt på skolen? :-)


15.08.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

home not so sweet home

Heisann!

Vil bare si at jeg er hjemme i Norge igjen. Har vært hjemme i en uke nå. Ord kan ikke beskrive på hvor mye jeg vil tilbake. Jeg savner byen, folkene, egentlig alt. Dagen før vi reiste skulle onkel, tante, Lienna og Harrison som bor i Australia og det var så trist. Hadde ikke sett de siden 2.klasse, ja å si ha det til de var helt forferdelig. Bilenturen hjem igjen satt jeg, Solean (kusine fra USA) og Lin (kusine i Kambodsja) og hylgrein i bilen. Men etterpå gikk vi på kino og så på Despicable Me 2, tror den heter Grusomme Meg 2 på norsk, men det er den med de gule figurene. Og kinoen der borte koster bare 3 dollar!!! Aka 15kr, pluss så har de bedre seter og koppholdere. 

Det å forlate selv var enda verre. Vi stod opp kl. 4 på morgen og måtte sjekke inn halv seks. Det var så masse tårer, fikk masse blikk fra personer siden jeg rundt på flyplassen og hylgrein. Det var til og med noen tyskere som baksnakket meg på flyet. Ja og når vi kom til Thailand sov jeg i 4 timer før vi skulle på flyet til Amsterdam som tok 11 timer. 

Uansett, har vært utrolig deppa den siste uka. Har bare vært hjemme, spist alt det usunne i huset. Vennesla er den dritt kjedelig bygd, har jeg funnet ut av. Har så lyst til å bo i en storby når jeg blir eldre. Har også tenkt til å fortelle mer hva som skjedde de siste ukene i Kambodsja siden de dagene gikk skikkelig fort og kjempe mye skjedde. Er noen interresert i innkjøpene? Jeg kjøpte noen ting der nede.


Fra instagrammen min @veronikaisabelle

Hvordan går det med dere?


01.08.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

hei fra thailand

Heisann!
Nå er jeg i Thailand og venter på flyet til Kambodsja som går 13:20 i thailandsk tid. Jeg vet at det er nokså tidlig der borte ennå. Vi var i Amsterdam først i noen timer og mamma ble helt gal da hun så MAC sminke så jeg har fått meg noe fint.
Også på flyet fram Amsterdam til Bangkok varte 10 timer og føttene mine hovmet opp! Men de hadde masse bra utvalg av filmer på flyet, jeg fikk sett Silver Linings Playbook, Safe Haven og Beautiful Creatures.
Skal prøve å blogge så mye så mulig når jeg er her nede, men ellers kan dere followe meg på instagram! @veronikaisabelle

Er dere på ferie? :-)


22.06.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

emotional day

Heisann!

Det ble vel ingen blogging i går siden dagen gikk i et sett. Begynte med at vi så en film på skolen, lærne hadde en tale som fikk noen av oss til å grine, de delte ut et kort til alle elevene, etter det ble det en liten tur til sørlandssenteret fordi vi måtte gjøre en liten shoppingstur før vi resier i morgen, fikk kjøpt litt klær, bikini og noen sko. Etter senteret måtte jeg forte meg å stelle meg til vitnemålsutdelingen som var veldig emosjonell. Det var masse tårer, fine taler og flinke elevinnslag. Jeg kommer til å savne alle så mye selvom over halvparten irriterer meg. Etter vitnemålsutdelingen leverte vi Abigail til noen venner av som skulle passe henne mens vi er vekke. Savner henne allerede!


Min kjære Julie som sang Wings. 


Pappa er ikke så flink til å ta bilder haha, men dette var når klassen vår 10B skulle få utdelt vitnemålet.


Et bilde jeg tok av Abigail før vi leverte henne. 

Ellers i dag skal jeg på bursdag til Silje og ha en siste kveld med jentene mine før jeg reiser i morgen tidlig!

Har du hatt skoleavslutning/vitnemålsutdeling? :-)


20.06.2013  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

skole avslutning

Heisann!

I dag var det en liten sånn skole avslutning med alle i tiende. Det var veldig koselig. Vi spilte forskjellige balleker, grilte og snakket. Det er forsatt rart å tenke på at i morgen så er det vitnemål utdeling og så er vi ferdige med ungdomskolen. Uansett så hadde jeg med kameraet så det ble noen bilder.
Mens vi spilte mistet vi ballen ned i elva...


Ta det med ro, vi fikk den opp igjen.Hvordan har din dag vært? :-)


18.06.2013  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer

veronika er trøtt

Heisann!

Kan vel begynne å si at jeg er trøtt! Etter en uke fri hvor jeg sov til formiddagen og så på film til 3-4 på morgen, var jeg nokså forbedredt på dette. Men vi sluttet tidlig i da fordi vi hadde ikke noe mer å gjøre, så jeg er veldig sikker på at det blir en powernap. Ellers er det bare to dager til jeg er ferdig på skolen og fire dager til jeg reiser vekk i fem uker! Jeg har planlagt litt og har allerede pakket halve rommet mitt, haha. Siden vi skal være i Amsterdam i noen timer vil jeg ha starbucks, vil prøve passion tea limonade. #whitegirlHva har du gjort i dag? :-)


17.06.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

going blonder

Heisann!

Jeg skal bli blondere, nei ikke hele håret er du gal! Jeg skal endelig fikse ombreen min. Vet egentlig ikke hvorfor jeg gjør dette fordi halve Vennesla har ombre og jeg har lyst til å klippe håret. Jeg ville få ut de fleste oransje tonene i håret og da det 40% av på hårfarger så jeg kjøpte det. Håret mitt er allerede såååå slitt fra før, det kommer til å falle av snart, haha. Skal legge igjen resultatet på bloggen, men tror jeg gjør det i morgen.Noen som har en bra blonde shampoo å anbefale? Skulle egentlig kjøpe Lee Strafford sin, men den var utsolgt da jeg kikket. 

Har du ombre? Eller har du bleiket håret ditt før? :-)


13.06.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

paintball med klassen

Heisann!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en utrolig rå paintball kveld med klassen. Skal si at i begynnelsen var jeg veldig nervøs. I første runde gjemte jeg meg for det meste, men det ble bedre i de andre rundene. Jeg var på det blåe laget som rulte!! Men det ble uavgjort til slutt. Det var en skikkelig koselig kveld med klassen og de som ikke ble med kommer til å angre!


En utrolig koselig kveld med klassen, kommer til å savne dem veldig mye!

Har du vært med på paintball? Hvordan har din dag vært? :-)


11.06.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

goin' out

Heisann!

I dag skal jeg på klasse avslutning og vi skal spille paintball?? Hørtes rart ut, haha. Gruer meg fordi vi får ikke drakter, bare masker og kommer til bli helt blå fordi "I bruise like a peach". Jeg skal ta med kameraet, men kan ikke love noen bilder. Det er så mye gøyere å ta bilder med den nye linsa haha. Har du vært på paintball før? :-)


11.06.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

let's celebrate with a cake

Heisann!

Har dere hatt en fin mandag? Det har jeg fordi jeg har fri! Ikke noe spesielt har skjedd meg med i dag, bortsett fra at jeg har fått pakka fra miniinthebox, så nå har jeg endelig en trådløs fjernkontroll til kamera og min lillesøster har bursdag i dag! Og det betyr at jeg får kake, hvis dere ikke visste så elsker jeg kake. Verosita fyller 14 år i dag, wii!Vi hadde en fotoshoot i går, lol.

Si gratulere til henne! :-)


10.06.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

a typical sunday

Heisann! 

I dag har det vært en skikkelig "søndag". Jeg har spist pizza, sett på Bates Motel, lest blogger, lasta ned musikk, sett på youtube-videoer, vært på twitter. Har ikke planer om å gjøre noe annet enn det jeg har allerede skrevet fra før. Har også hele neste uke fri, så jeg skal sikkert ødelegge døgnrytmen med å se på filmer til langt ut på natten. Burde egentlig snu den andre veien, siden jeg skal reise halv jorda rundt om under to uker. Også har jeg tatt litt bilder for å teste ut den nye linsa, er veldig fornøyd med den. Elsker at bakgrunnen blir sånn blurry/får bokeh bakgrunn.Hva har dere gjort i dag? :-)


09.06.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

science it is

I dag ble vi trukket opp til muntlig eksamen og da ble det naturfag på meg. Det var ikke det jeg ville ha for jeg ville ha engelsk, men det i hvertfall bedre enn matte. Bare et lite pip fra meg nå, og siden jeg kom opp denne uka betyr det at jeg har fri hele neste uke!
Har du muntlig eksamen? Hvis ja, hva kom du opp i? :-)


05.06.2013  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer

DIY - Egent designet deksel

Heisann!

I dag har jeg ikke gjort så mye. Det har vært fint vær med det blåser sykt mye her så har ikke orket å gå ut, men jeg gjør aldri det på søndager heller. Men siden jeg var i det kreativet hjørnet bestemte jeg må for å lage en liten DIY til dere. Må unnskylde for dårlig kvalitet på bildene, lyset var så dårlig.

Du trenger: Et gjennonsiktig deksel (tror de selger det på Panduro til 35,-), ark, diverse tegneting/kopimaskin, saks

1. Først må du bestemme om du skal kopiere ut det bildet som du skal ha eller tegne et bilde som jeg skal nå. Hvis du kopiere husk å ta de samme målene som på mobilen din.

2. Hvis du tegner, mål opp med mobilen din som jeg gjør på bildet under.

3. Klipp, og begynn å tegne det du vil ha. Ikke tegn over det hullet ved kameraet skal være ikke tegn helt inntil sidene i tilfelle du må klippe litt på sidene hvis arket ikke passer ikke i dekselet. 


4. Nå som du er ferdig med å tegne, og fått arket inn på dekselet, marker på kameraet hullet. Og her kan du bruke en saks til å kutte ut hullet, men det var vanskelig med en saks så jeg brukte en kniv. 

5. Nå som du er ferdig skal det se ut som noe sånt. 

Andre ting som jeg har gjort:


Hva syns du om det? Skal du prøve det? :-)


02.06.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

happy free confused at the same time

Heisann!

I går så hadde jeg, Oda, Stine, Julie, Maria og Silje en liten picnik hos meg. Vi skulle først på ettermiddagen så skulle vi ned til butikken for å kjøpe ting men det pøsregnte og tordnet. I mens var vi inne til sola kom igjen. Det var skikkelig varmt, vi måtte flytte all maten til skyggen fordi alt smeltet. Ellers ble det masse blasting av musikk og vi gjorde masse rart haha. Utenom at vi nesten smeltet bort tok vi mange bilder!La bildene snakke for seg selv. I dag skal jeg på noe samlingsting i byen, aner ikke om det kommer til å bli gøy eller kjedelig...?

Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag? :-)


02.06.2013  ?  Hverdag  ?  6 kommentarer

fin uke

Heisann!

Dette har faktisk vært en veldig fin uke, bortsett fra delen at jeg har vært trøtt hele tiden. Mandagen må vel være en av mine favoritt dager denne uka, hvis noen follower meg på instagram så skjønner de det sikkert. 5 Seconds of Summer followa meg på twitter!!!! Det skjedde da i andre time på mandag. Vi hadde skole-pcene og jeg skulle egentlig jobbe med et RLE-prosjekt, men siden jeg ikke fikk åpnet filen min skulle jeg være litt rebel child og gå på twitter.
Der stod det at de hadde en DM spree, siden de ikke fulgte meg tweeta jeg de og spurte om de kunne followe meg. Etter tre tweets gjorde de det, pleier vanligvis å tweete nesten hundre ganger, hehe. Og da jeg så at det stod "follows you" endte det med at jeg begynte å hyperventilere og tårer. Det ble det på Oda også, akkurat som på konserten! 

Tirsdag og onsdagen gikk skikkelig fort, men ikke mye skjedde. Vi fikk vite på vår karakter i Kunst og Håndverk og jeg fikk en 6'er i standpunkt, glad for at jeg i det minste har en sekser på kortet. Og jeg glemte at vi hadde en nynorsk prøve, men jeg fikk en 6'er på den også wey hey! Fredagen var trinnet vårt på en tur til museumet og en by vandring i Kristiansand, det var ikke så gøy pluss sola smeltet meg nesten! 


Følg med på instagram @veronikaisabelle. I dag har vi og mine bestevenner hatt en picnik, skal fortelle mer i morgen og legge ved bilder fordi vi tok mange! Er så utrolig trøtt nå!

Hvordan har din dag/uke vært? :-)


01.06.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

søndag?

Heisann!

Våknet med en rar følelse om at det var søndag, nei det var lørdag. Hadde det vært søndag måtte jeg ha stresset med at det var skole i morgen. Eller i dag har det mest vært skyet, noe som ikke er gøy. I går var det skikkelig fint vær, men jeg måtte være inne og jobbe med RLE-innleveringen. Det har pøsregnet i fem sekunder og det samme med sola. En kan aldri stole på været i sørlandet! Hadde planlagt å gjøre masse i dag, men jeg somler så mye så det skjer ikke. Har bestemt meg for å fikse ombréen snart, ihvertfall før jeg reiser. Har prøvd John Frieda sin blondespray, men har lest så mange dårlige omtaler på den så tør ikke å skade det mer enn det er, så jeg skal stripe det blondere snart.

Hvordan har din dag vært og hvordan er været der du bor?


25.05.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

ikke fin fredag

Heisann!

Dette har ikk vært en fin fredag, i stedet for å tilbringe tiden ute i det fine været har jeg vært inne og jobbet med en RLE-innlevering (og grenet mens jeg har sett på videoer av mine favoritt band medlemmer). Det er litt min feil fordi jeg somler til dagen før og stresser den siste dagen. En uvane, men jeg har klart meg gjennom ungdomskolen. Har forresten bestilt noen småting fra miniinthebox, har endelig fått bestilt en trådløs fjernkontroll til kameraet mitt siden jeg trenger en rar ting siden kameraet mitt er rart. Og skal lete etter et billig kamerastativ så jeg slipper å mase på lillesøster til å ta bilder av meg. 


Har endelig begynt å lese tfios og elsker den allerede, den nokså lett å lese i forhold til andre engelsk bøker jeg har lest.

Hvordan har din dag vært? :-)


24.05.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

ferdig med eksamen

Heisann!

Gjett hvem som er ferdig med matte eksamen? Det føles som om jeg er 50 kilo lettere og det beste er at vi får fri resten av uka! Vi trenger ikke å snakke om hvordan det gikk på eksamen fordi jeg er forferdelig i matte. Og i dag er det sykt varmt, holdt på å smelte vekk når jeg gikk på vei hjem igjen. Håper været ser sånn framover og det bare en måned til jeg reise til Kambodsja! Masse å glede meg til framover.

Noen som forresten har en tv-serie å anbefale? Har ingenting å se på og One Direction innlegget kommer i kveld, i promise!

Har du hatt eksamen? :-)


21.05.2013  ?  Hverdag  ?  7 kommentarer

nightmare come true

KAN DERE GJETTE HVA JEG KOM OPP I, I EKSAMEN?!?!?! JA MATTE FOR HELVETTE! Kan engang ikke beskrive hvor lei meg jeg ble! Det var tårer, masse tårer. Jeg ville bare ha engelsk, men ingen på skolen var kom opp i engelsk. Har ikke mer å si, skal se på den nye episoden med New Girl med Taylor Swift, grine og skrive ferdig One Direction innlegget jeg har brukt 13 år på. 

Ble dere trukket opp i eksamen? Hvis det, hva kom du opp i?


15.05.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

eksamen

Heisann! 

Har dere hatt en fin start på uka? For det har ikke jeg. Jeg har fått altfor lite søvn, har konsert deprisjon og er lei av alt med skole. Det gjør det ikke noe bedre at noe vi får vite hva vi kommer opp i skriftig eksamen i morgen. Gud, er helt nervøs! Krysser fingrene for at jeg kommer opp i Engelsk og da får vi fri hele neste uke! Ellers i dag har jeg vært på senteret for å kjøpe inn småting til 17.mai, det er meldt regn, noe som ikke er bra! Jeg skal lage innskjøpsvideoen fra med Amina snart og da viser jeg så godt mine seneste innkjøp.


Ignorer at håret mitt er oransjt, har fått meg en blondespray så snart er det blondere, I guess.

Hva har du gjort i dag?


14.05.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

the fault in our starsMå vel gi i fra meg et pip snart.. Har ikke hatt noe å blogge om fordi jeg har tilbragt tiden min hjemme og lest og derfor orket å ta på meg sminke og ta bilder til bloggen. Har noen få kapittler igjen av City of Ashes og skal begynne å lese The Fault in Our Stars i kveld. Har hørt så masse bra om den, så jeg glederI morgen skal jeg sannsynligvis skrive ferdig om min One Direction konsert opplevelse og redigerer noen videoer som jeg filmet den dagen. Lover deg, jeg får tårer bare å tenke på det. 

Hva har dere gjort i det siste?


12.05.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

hjemme igjen

Heisann!

Endelig hjemme fra Oslo, men jeg kunne godt ha vært der noen dager til. Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig fantastisk konserten var. Stemningen, musikken, og folkene. Får tårer i øynene bare av å tenke på det, jeg vil tilbake. Jeg har aldri skreket, smilt og grenet så mye på samme tid. Kommer til å slite med en sterk konsert deprisjon! Shoppinga i Oslo var også, men bussene har jeg en helt annerledes mening om. Bussene i Oslo får bussene i Kristiansand til å virke luksus. Kjøpte faktisk ikke så mye som jeg trodde, men jeg og Amina har tenkt til å lage en innkjøpsvideo, yay or nay?Bildene som jeg postet på instagram 7.mai, rart å poste så mange bilder på en dag for vanligvis er det 2 bilder på en måned. Ellers blir det fri torsdag og fredag noe som jeg trenger!

Var du på One Direction konsert i går? Eller gjorde du noe annet? :-)


08.05.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

1 DAY TO GO

Heisann!

Tok meg litt bloggfri i helgen fordi jeg ville bare slappe av og se på tv-serier. DET ER BARE EN DAG IGJEN TIL ONE DIRECTION KONSERTEN. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, jeg kan enda ikke se det for meg. Jeg har også pakking igjen og må finne antrekk til konserten. Helt innerst inne håper jeg at vi møter de face-to-face, kommer til å dø hvis det skjer. Skal blogge mens jeg er i Oslo, men det blir mobilblogging, det er bedre enn ingenting.Hva har du gjort i dag? :-)


06.05.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

god helg

Heisann!

Nå er det endelig helg! Jeg har ventet på helg siden mandag. Denne helga skal jeg sannsynligvis slappe og frike ut siden det er bare noen få dager til konserten også skal jeg få til å lage DIY'en på blomsterkronen. Ja og det ble ikke noe blogging på meg i går, siden jeg øvde til prøve og så på New Girl, hehe. Ellers i dag har vi hatt en RLE-prøve og løp 2,5 km i gymmen, som var forferdelig.My boo Julie har fått nytt design som jeg har laget til henne, besøk bloggen fordi hun har begynt å blogge igjen!

Hvordan har din dag vært? :-)


03.05.2013  ?  Hverdag  ?  6 kommentarer

foxy roxy

Heisann!

I dag har jeg gått sammen med foxy roxy eller som hun kalles på dagtid, Julie. Vi har tatt bilder siden Julie skal begynne å blogge igjen, hallelujah. Vi har mast på henne i mange måneder. Jeg har skikkelig lørdagsfølelse og tror at det er søndag i morgen, men nei skal visst på skolen i morgen. Ellers skal jeg se på New Girl, har blitt helt hekta på tv-serien! Jeg kan poste resten av bildene som jeg og Julie tok i morgen.


♥♥♥♥

Hva har du gjort i dag?


01.05.2013  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer

thuesday

(Jeg klarte å slette innlegget med et uhell så nå skriver jeg det på nytt.)

Heisann!

Da blir det mobilblogging igjen, det er så mye enklere, men dårlige kvalitetsbilder. Er det ikke deilig å vite at du ikke har skole i morgen? Jo, det er det jeg trengte selvom jeg hadde fri på fredag. I morgen er min planer å gå sammen med Julie og Amina for å ta bilder. Julie skal begynne å blogge igjen, så hold utsikk på julieshenriksen.blogg.no

Ellers i dag har det vært en nokså grei dag. Vi så på et foredag om Camilla Colett med noen andre tiendeklassinger. Og i de to siste timene så hadde vi engelsk fordypning, men siden det er prøvemuntlig fikk vi fri og det var deilig. Men jeg var låst ute siden jeg ikke hadde nøkkel.

Ellers har vi besøk og vi har vært ute og kjøpt masse snacks og jeg skal kose meg resten av kvelden. Ha en fin kveld videre!

Hva har du gjort i dag? :-)


30.04.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

what i've been doing lately

I'm back! Har faktisk savnet å ta fram kameraet og ta bilder. I det siste har jeg ikke gjort så mye, bortsett fra masse skolearbeid. Det kommer til å bli litt rolig før eksamen starter igjen. 

I stedet for å skrive hva jeg har gjort, hva med bilder?


Vært på fest samlingting med mange folk.


Her har jeg vært den siste uka mens jeg har forberedt meg til prøve muntlig eksamen som jeg forresten fikk en 5'er på!


Fått bøkene mine, kost med Abigail og lest City of Ashes.

Hva har dere gjort i det siste?


26.04.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

pause

Tar meg en liten pause, kommer tilbake om en eller to uker. :)


18.04.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

rockstar ronan

Heisann!

Jeg føler det å blogge seint er min greie. Dagen i dag var nokså grei, ble litt masse snakk om denne One Direction konserten. Ellers ignorer jeg leksene mine og leser bloggen til Maya Thompson. Til dere som ikke vet hvem det er så det er en mor som skriver om hvordan det er å la mistet en sønn til neuroblastoma kreft.  Har dere hørt sangen til Taylor Swift som heter Ronan? Vel denne sangen handler om sønnen til Maya. Leser denne bloggen i ny og ne, men den er veldig sterk å lese. Hvis dere vil lese den finner dere den HER

Tror jeg skal ignorere alt og lese denne bloggen helt fra begynnelsen og jeg er forberedt på tårer.


Dette bildet er helt random, dere er sikkert like lei av trynet mitt som jeg er. 

Hva har dere gjort i dag?


15.04.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

GLAD NYHET

(Jeg advarer om at dette innlegget kommer kanskje ikke til å gi mening og det kommer til å bli masse caps lock her. Og til dere som lurer hvordan Spring Breakers var, les helt neders.)

Faktisk var det lillesøstera mi som postet det siste innlegget fordi jeg lå på gulvet og hylgrein. Vil dere vite hvorfor? FORDI JEG FIKK BILLETTER TIL ONE DIRECTION HERREGUD!

OK JEG SKAL FORKLARE DETTE TIL DERE UTEN CAPS. Jeg holdt på å spise en sånn mini pizza også sjekket jeg facebook på mobilen også hadde Live Nation Norge akkurat postet en status hvor det stod "Et lite antall billetter til One Direction er lagt ut for salg". Jeg kastet pizza til siden og postet bildet på den hemmelige gruppa vår på facebook og spurte om noen på pc'en. I mens prøvde jeg å se hvor mange billetter det var så jeg fikk faktisk 6 billetter, men jeg på mobilen. Jeg fikk ut min indre Usain Bolt og løpte bort til den nærmeste pc'en som var min lillesøster sin, men den var tregere enn våren i Norge. 

I 15 minutter ble det litt(masse) grining og skriking på pc'ene siden jeg ville ha billetter mer enn noe annet. Etterpå ringte Julie meg og hun hylgrein hun også. Det hakket noe forferdelig, men det fikk hørt at vi fikk billetter, også grein vi til hverandre i telefonen i mange minutter. Ja, det var min lille historie. MEN DET ER 24 DAGER TIL KONSERTEN! (Det er så vidt jeg nevner One Direction på bloggen, men jeg har vært fan av i de i over to år, så jeg klarte ikke å holde dette inne.)


(Bildet er i fra november, den dagen vi fant ut at One Direction skulle til Norge.)

Spring Breakers: Til dere som lurte på om Spring Breakers var bra. Skal jeg være ærlig, sugde den. Jeg angrer på at jeg faktisk brukte 100kr på den billetten. De sa fuck(ing) i hver eneste setning. Masse pupper, weed, kokain og pistoler. Herregud, slutten var drit dårlig. Jeg skulle ha hørt på alle som sa at den sugde... 

Ellers i dag skal jeg kanskje spille inn en video til bloggen, hehe. 

Skal du på One Direction konserten?
Hva skal du i dag? 


13.04.2013  ?  Hverdag  ?  7 kommentarer

Spring breakers

Heisann! Idag skal jeg på kino med noen venner og se Spring breakers, som har premiere idag. Tar dessverre ikke med kameraet, men idag er det endelig helg! Skal egentlig ikke gjør noe spesielt i helga men vi får se.Dette blir et veldig kort innlegg, men om dere har noen ideer om hva jeg kan blogge om fremover hadde det vært supert, har null insperasjon om hva jeg kan blogge om så kom med forslag!


Hva skal dere i kveld?


12.04.2013  ?  Hverdag  ?  11 kommentarer

været er bipolar


Heisann!

Ååå, jeg som håpte på at våren var like rundt hjørne, men nei. Som dere kan se er været her nede i sør veldig bipolar. For noen dager siden satt vi ute i friminuttene og smeltet nesten vekk. Nå må jeg ta fram vinterjakken igjen. Ellers i dag har det vært nokså greit. En photoshop prøve, tre timer engelsk og en time matte. Vi har engelsk tentamen i morgen, og jeg håper virkelig at det går like bra som det gjorde forrige semester.

Hva har du gjort i dag?


11.04.2013  ?  Hverdag  ?  6 kommentarer

my lastest instagram moments


Det er noen av de få instagram bildene jeg har postet. Jeg poster ikke så mye, men jeg skal prøve. Jeg heter @veronikaisabelle der så det er bare å følge meg, jeg følger vanligvis tilbake :)

Har du instagram? 


10.04.2013  ?  Hverdag  ?  8 kommentarer

monday again

Heisann!

Da var det mandag igjen. Dagene er det det samme. Jeg har lovt meg selv at jeg ikke skal spise noe godteri eller drikke noe brus denne uken, tror dere jeg klarer det? Ikke jeg, det bare mandag og jeg føler jeg har et sikkelig søtsug. Annet enn det, har håret mitt vært forferdelig i dag og jeg fikk ikke tid til å stelle det. 

Jeg har et spørsmål til dere. Hva vil dere ha mer av på bloggen min? Jeg føler det alltid blir det samme, og det blir litt kjedelig i lengden. Flere videoer? Spørsmålsrunde? Mer fakta om meg? Dere bestemmer!Haha, Abigail er alltid rundt meg når jeg tar bilder.

Og kan jeg spørre dere om en til liten tjeneste? Hvis dere har twitter kan dere være så snille og tweete "Norway wants the ! Tweet for your country at ". Jeg og mine bestevenner vil ha Janoskians til Norge! 

Hvordan har dagen din vært så langt? :-)


08.04.2013  ?  Hverdag  ?  11 kommentarer

the perks of being a wallflower

Heisann!

Har alle hatt en fin dag/helg. Min har vært nokså slapp. Jeg har spist masse dritt mat og har fått lest The Perks of Being a Wallflower. Jeg hadde den egentlig på mobilen så jeg leste den der, men så bestilte jeg masse andre bøker så ble den bare halvlest, så fikk lest videre i dag. Ellers holder jeg på å laste ned musikk, har funnet så masse ny musikk i det siste og det gjør meg veldig glad♥Hva har du gjort i dag?


07.04.2013  ?  Hverdag  ?  12 kommentarer

bilder fra i går

Heisann!

Dette skulle egentlig ha blitt postet mye tidligere, men jeg har vært så trøtt og kroppen føles helt død etter gymmen i går.

Det begynte med vel at jeg fikk meldig fra Hanne at bussen gikk 18.59 og sånn fem minutter før kommer bussen, men jeg så den ikke fordi den var rett rundt svingen. Det viste seg at bussen gikk 18.49. Så jeg ringte Amina og spurte når neste buss gikk og hun sa at den neste bussen gikk om en time. Men det var ikke tale om at jeg skulle vente en time i skinnjakke. Klokken var rundt syv og jeg bestemte meg for å gå inn til sentrum fordi bussen gikk oftere der. Mens jeg gikk var det noen på mopeder som hadde blåst opp en kondom og vinket til meg når de kjørte forbi, men jeg visste ikke hvem de var, haha.

Klokken var ca ti over og så på bussplanene at bussen kom kvart over, og tenkte hallelujah!! Mens ellers så var Peppes Pizza fult så vi spiste heller på Dolly Dimples. The Host var så bra! Jeg har veldig lyst til å lese boka siden Ida sa det var masse detaljer som ikke ble med i filmen. Ellers var det en kjempe koselig kveld med de beste jentene. Martine og Hanne.


Ida, Tonje og meg. 


Den fine fiskebrygga♥

Resten av dagen skal jeg sikkert bare slappe av, orker faktisk ikke å gjøre noe annet akkurat nå, ahah.

Hva er det du skal i dag?
06.04.2013  ?  Hverdag  ?  14 kommentarer

the host

Heisann!

Nå skal jeg ned til Kristiansand og se på The Host med noen kjempe gode venner av meg. De fleste som har sett den har sagt at det er en veldig bra film! Jeg har ikke lest boka, men hvis jeg får tid skal jeg sikkert lese den. Vi skal ta en tur å spise innom Peppes Pizza og jeg skal faktisk ta med meg kameraet mitt så det blir litt bilder i morgen, siden jeg tror vi kommer sent hjem i dag. Nå må jeg ned og rekke bussen!

Hva er det du skal i kveld?


05.04.2013  ?  Hverdag  ?  20 kommentarer

first day back to school

Heisann kjære lesere!

I dag var det første dag tilbake til skolen. Jeg vet at det allerede noen som startet i går. Det var faktisk ikke tungt å våkne opp, men senere kjente jeg at jeg ble litt trøtt. Ellers har det vært en normal dag. Og jeg skal prøve å ikke sovne eller å ha en "powernap" fordi det er en av mine verste uvaner. Jeg hater det!


Forresten var det en tysk leser som jeg snakket med på kik som ville at jeg skulle skrive navnet hennes på hånden min, kan ikke si nei. Jeg syns det var utrolig at jeg har en leser i Tyskland, wow. 

Ha en fin dag videre :-)


03.04.2013  ?  Hverdag  ?  12 kommentarer

Jeg vil lese din blogg!

Heisann!

Jeg kjeder meg litt og hadde lyst til å lese blogger. Jeg får alltid masse inspirasjon av å lese andre blogger og jeg har det sånn hvis jeg liker bloggen din veldig godt, så legger jeg den som bokmerke og blir fast leser. Legg igjen en kommentar med bloggadressen din, så sjekker jeg bloggen din! 
02.04.2013  ?  Hverdag  ?  65 kommentarer

good morning

God morgen kjære lesere.

Jeg har bare sett på tv fra 11 til nå haha. Siste dag før skolen begynner. Jeg kjenner at jeg ikke er klar for skolen, kommer aldri til å være klar for det heller, haha. Men det er en kort uke og på onsdagen skal sikkert jeg og Oda redigere Polen-videoen ferdig også på torsdag har vi engelsk tentamen. Ellers i dag må jeg rydde rommet og andre ting jeg må gjøre siden jeg har tid nå. Nå skal jeg få meg i en god frokost. Ha en fin dag videre♥

02.04.2013  ?  Hverdag  ?  9 kommentarer

tusen takk

Heisann!

Jeg våknet i dag og så at jeg var på første plass på blogglisten i Vennesla og på 104. plass på Blogg.no listen! Dette er et stort øyeblikk for meg siden jeg har aldri vært på topplisten før. Husker i går når jeg tok innkjøpsbildene så sjekket jeg bloggen og så at jeg hadde fått 200 lesere mer enn jeg pleier og tenkte, ånei hva har jeg gjort nå?! Men så kom jeg på at jeg hadde meldt meg på linkerunde hos betinabf, og vennen hennes Rebecca hadde valgt meg ut av ca 600 blogger. WOAH
Håper du har en fin dag, outfit kommer senere :-)


01.04.2013  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer

overnatting

Heisann!

Vet det ikke ble noe blogging i går men jeg og lillesøster hadde Make It or Break It marathon. Det er den beste tv-serien jeg noen gang har sett, jeg er enda i sorg etter de slutta å lage nye episoder, spesielt rett før OL!!!!!! Okay, men i dag var en en kjapp tur i byen, fikk ikke kjøpt noe. Men snart skal jeg ned til Ida Susann og sover over med de andre jentene. Åh, det kommer til å bli så gøy!

Hva skal du i dag? :-)


27.03.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

me at the moment

Heisann!

Det er en stund siden sist, men det er samme grunn som sist, skolen. Vi har hatt en haug med med prøver, framføring og to tentamener på en uke og begge ble skikkelige dårlige. Men nå er det endelig ferie og jeg kan få tatt igjen søvn og få gjort ting ferdig. I dag skulle jeg være på vei til Paris, men i siste liten utsatte vi det til en annen gang, og kan du gjette hvor sur jeg ble?!?!

Nå ser jeg på Make It or Break It ((for 6 gang hihi)) med kokosnøttolje i håret mens Abigail sover bak meg på sofaen. Jeg ligger på madrassene som vi brukte i går mens vi hadde filmdag. Det var jeg, Julie, Oda, Maria, Stine og Silje som var hos meg. Vi så på The Notebook, My Sisters Keeper, The Impossible og Walk To Remember, det var grinefilmer vi så på. Men det var en kjempe koselig dag.

Abigail skal leke cutiepie <3<3<3<3

Hva har dere gjort i dag? 


25.03.2013  ?  Hverdag  ?  8 kommentarer

produktiv dag

Heisann!

I går kveld så jeg ut over rommet mitt og tenkte at jeg måtte å rydde rommet og få øve ordentlig til de neste prøvene vi skal ha. Klokken er åtte på kvelden og jeg har ikke fått så mye ut av dagen som jeg trodde. Ellers så har fått 3 nye deklser som jeg, lillesøster og mamma bestilte for ikke så lenge siden. Kan vise de i morgen siden det er så dårlig lys nå. Nå skal jeg forhåpentligvis begynne å rydde rommet eller se på Make It or Break It.Hva har dere gjort i dag?


12.03.2013  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer

lost in paradise

Jeg vet jeg ikke har blogget på en stund, men jeg savner det så jeg vil prøve å komme tilbake. Jeg har bare ikke orket å gjøre noe. Jeg er lei av livet (ikke på den måten). Alt jeg vil er å reise og utforske verden, møte nye folk. Dette lille stedet je bor i er så deprimerende for meg. Alt jeg ser fram til nå er vel påske og sommerferien siden vi skal reise. Jeg vet ikke hvor men jeg skal ihvertfall vekk. Den eneste måten å komme seg vekk herifra er når jeg leser eller sover. Vet ikke om dette er en periode jeg går gjennom, men jeg er lei av alt. Vet dette ble et litt deprimende innlegg, men har alltid hatt lyst til å skrive dette og jeg har en outfit som kommer snart eller i morgen :)


09.03.2013  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

hair waves


(Det er ikke så rødt/oransje i virkeligheten, det er lyset!)

Håret mitt bestemte seg for å se fint ut i dag. Jeg tror grunnen er fordi jeg tok i kokosnøttolje i og den er sååå god. Siden jeg har ombre er håret mitt ganske slitt og tørt, men i dag virket som om det hadde litt liv i igjen. Sov med det i flette så derfor er den nederste dele rett. I går var jeg og familien ute og spiste på Peppes Pizza og når jeg kom begynte the Brits Award. Taylor Swift vant ikke prisen hun var nominert til, men opptrednen hennes var fantatisk!

Og i går natt var jeg oppe til 3 og så på The Help (Barnepiken på norsk?) og hylgrein. Det er en utrolig bra film og anbefaler alle å se den. Også er det alltid sånn når jeg griner før jeg sovner så hovner øyene mine opp og det var ikke et bra syn, men det fikset jeg med eyelineren. Haha, lå dere merke til Abigail i bakgrunnen? Så henne mens jeg redigerte bildene. 

<br/><a href="http://oi47.tinypic.com/11b66bp.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

Haha, jeg måtte.


21.02.2013  ?  Hverdag  ?  5 kommentarer

musikktips #4

Heisann!

Jeg glemte nesten musikktips denne måneden, jeg pleider vanligvis å gjøre de litt tideligere i måneden, men det er bedre sent enn aldri.

1. People Help The People - Birdy

Elsker denne sangen og det jør faktisk katten min Abigail også! Hun halvsov ved siden av meg en dag og jeg tok den på også reiste hun seg opp og lyttet til sangen. Jeg og Oda liker å synge til den med våre oprastemmer, haha.

2. The Art of Falling - Greg Holden

Hørte denne på Make It or Break It for noen år siden, men orket aldri i søke den opp. Så en dag oppdaget jeg genius på iTunes og ble så glad siden det var bare musikk jeg likte og ikke noe listepop shit og jeg fant den sangen der. 

3. Kiss Me Slowly - Parachute

Det er en av mine favoritt sangen ALL TIME. Den ligger på 3 plass på min mest spilte liste med 461 spillinger. Perfekt sang, perfekt band. 

4. Flaws - Bastille

Hørte egentlig denne sangen i midten av 2012, tror jeg. Det var bare helt tilfeldig og så senere kom den opp igjen på youtube så jeg hørte den om på nytt og ble helt forelsket. Dan Smith sin stemme er helt nam. De har en sånn konkurranse at man kan se de live, det var enten i Paris eller London og datoen er når jeg er i Paris!!!!!!!! Det kaller jeg skjebnen og jeg vil få de til hove for da begynner jeg å grine, no joke. Hørt noen av sangene fra før?

19.02.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

13 things about me

Heisann!

Jeg føler at jeg ikke har sagt så mye om meg på bloggen så her kommer det 13 (rare) fakta om meg. Og jeg skal poste musikktips senere i dag siden jeg nesten glemte det denne måneden og jeg skal jobbe med litt endringer i designet og ta nye bilder til uka til header.

- Jeg heter egentlig ikke Veronika Isabelle, bare Veronika, men skal gjøre det offesielt før jeg skal på universitet. 

- Tallet 13 gjør meg glad, hvis dere har merket det nevner jeg det ofte. 

- Jeg har vært en Swiftie(Taylor Swift fan) i 6 år og det er det beste som har skjedd med meg, har møtt så mange kule folk pga dette. 

- Jeg liker faktisk å lese, skjønner meg ikke på folk som sier at de ikke liker å lese. Den ubeskrivelige gode følelsen å leve seg inn i verden er best!- Jeg kommer ikke til å henge på trenden med å lage et innlegg om trening og legge ut bilder av jenter som ser ut som om de har anoreksia. Det er også lite sannsynlig at jeg skal begynne å trene. 

- Kunne ikke brydd meg om å ha et Acne skjerf eller Lulu's sminkeveske bare fordi alle andre toppbloggere har det. 

- Mennesker irriterer meg og jeg sier "I hate people" altfor mye. 

- Det tar meg vanligvis 5 minutter å bli forelsket i en ny kjendis og jeg kan også bli forelsket i personer fra bøker, men jeg ender alltid opp å bli lei meg siden de er ikke ekte personer. (((Peeta Mellark & Jace Wayland)))

- Det gir meg mer glede å drikke vann fra en flaske enn et glass. Det er en grunn til at det er alltid 5 flasker på rommet mitt. 


- Jeg vil vekk fra Vennesla, skal dra på universitet i utlandet. 

- Jeg liker å være hjemme alene eller alene generelt. 

- Jeg elsker rock og alternative sjangeren, og jeg hater listepop. 

- Kunne ha gjort alt for å se ut som Lily Collins, give me her look!Noe dere ikke visste?


19.02.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

Hjemmespa

Heisann!

Det er så deilig med ferie. For å feire dette skal jeg ha hjemme spa. Jeg har ikke hatt tid til et ordentlig et så nå skal jeg bruke tida. Jeg skal bruke mammas Mary Kay produkter siden jeg elsker de så mye og jeg har lagt en hårmaske siden håret mitt er jo ødelagt etter ombren. Men jeg ønsker alle en fin kveld videre! 
Hva har du gjort i dag?


18.02.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

vinterferie (((hallelujah)))

Heisann!

Vet jeg har vært veldig dårlig til å blogge. Trenger egentlig ikke å gå på detaljer fordi hverdagen min er kjedelig og jeg har ikke inspirasjon. Annet enn masse prøver, innleveringer og druknet i lekser som jeg egentlig gjør har jeg blitt hekta på The Hunger Games Adventure på mobilen, men må vente på noe dritt energi. Funnet masse bøker jeg vil bestille selvom jeg ikke har lest alle ferdig ennå, tanken på å ha mange uleste bøker hjemme gjør meg glad fordi da har jeg ihvertfall noe å glede meg til. Og valentinsdagen var i går og jeg valgte å se på Valentine's Day med my baby T. Swift og jeg begynte å grine siden Taylor Swift og Taylor Lautner ikke er sammen lengre.

Ellers så har i dag vært en shit dag og jeg har innsett at jeg hater folk enda mer og det værste er at vi avslutta dagen med to timer styrke. Woah, føler dette ble et klageinnlegg. Jeg er en negativ person, men prøver å skjule det ofte (egentlig ikke). NOK klaging i morgen tror jeg at jeg, Stine og Amina skal på Marthe Borge og Kristina Andersens salgsdag i Kristiansand. 
Hva har du gjort i dag?


15.02.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

lately

Heisann!

Det er søndag som betyr at det er skole i morgen. Helgene går altfor fort! De siste ukene har bare vært skole med masse innleveringer, prøver og framføringer! Jeg gleder meg noe utrolig til vinterferie der jeg kan sove i 1-2 uker. Ellers har jeg fått gjort litt ting som jeg ikke får tid til ellers.

Jeg har lest i boka til forfatterprojektet, City of Bones. JEG ELSKER DENNE BOKA! Sånn jeg måtte "rope" det ut. Men seriøst jeg er litt sånn småforelsket i Jace Wayland. Ingen burde se meg når jeg leser for når jeg er hjemme må jeg stoppe for å få alt inn og kanskje grine. Defor syns jeg det er vanskelig å lese på skolen fordi klassen kommer til å tro jeg er rar fordi jeg ''fangirler'' når jeg leser. (ikke døm meg altså)


Gav forresten Abi et mellomnavn, så nå heter hun Abigail Louise♥

Hva har du gjort i dag?


03.02.2013  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer

dance

Heisann!

Veldig sen update, men jeg har hatt en utrolig gøy dag til å være mandag. Søndagen skjedde det forferdelig lite så jeg orket ikke å blogge. I dag har vi vært på treningssenteret for å øve på dansen vi holder på med i gymmen. Jeg føler det går skikkelig bra! Vi skal holde på med dette i 3 uker og det er ihvertfall gøyere enn noe kjedelig ballspill vi alltid holder på med. Uansett, god natt!♥


21.01.2013  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

late morningGod morgen eller god ettermiddag kjære lesere!

Nå som jeg er hjemme alene har jeg tatt tid til å lage meg en frokost og har planlagt en lazy dag. Jeg er enda trøtt etter ballet. Skulle tro at ballet hadde noe som sugde ut all energien min. Seriøst! Tror jeg skal bruke resten av tiden på å se på TV og spille spill som jeg ikke klarer å komme videre på. Ha en fin dag videre! 


19.01.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

prom

Heisann!

Torsdag var en veldig travel dag. Etter skolen måtte jeg forte meg med å se om kjolen var der og der var den ikke så jeg måtte ringe Fedex. Så jeg fant ut at pakken min ligger i tollen fordi den vil ikke godkjenne den før jeg har sendt inn en kvittering. Det stresset jeg med de første timene også måtte jeg gjøre meg klar til å gå ned til Amina og stelle meg hos henne. Jeg brukte vel to timer hos henne før vi gikk til ballet.

Det var skikkelig bra i år. Det eneste jeg ville ha endret på er musikken og kanskje hatt flere kåringer. Men jeg hadde en utrolig bra kveld med mine beste. 


Dere aner ikke hvor utslitt alle var på fredag. Ballet sluttet 11 og jeg fikk vel ikke sove før 12-1 tiden siden Abigail (katten) sovnet inntil ansiktet mitt og pustet tungt. Pluss så hadde vi en framføring i dag, jeg følte det gikk greit. Nå skal jeg vel ha en liten powernap siden det er faktisk like før jeg sovner nå.

Har dere hatt nyttårsball/juleball? :-)


18.01.2013  ?  Hverdag  ?  6 kommentarer

tired

Heisann!

Jeg vil beklage for at jeg ikke har blogget, grunnen er at jeg har vært så trøtt (og det er bare tirsdag!) Jeg har stresset med ting som jeg egentlig ikke burde stresse med. Naturfagframføringen ble utsatt til fredag igjen, har bokprojekt, filmanalyse i englesk fordypning, nyttårsball til torsdag og kjolen min har ikke kommet enda (har ventet i snart en måned) og jeg har jobbintervju i morgen og jeg er veldig nervøs! Ha en fin kveld videre!Hva har du gjort i dag?


15.01.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

Bestilt; bøker

Litte Mix: Ready To Fly - The Mortal Instruments: City of Bones - City of Ashes - City of Glass - The Perks of Being a Wallflower

Heisann! Håper dere har hatt en fin søndags morgen, min har vært nokså slapp. I dag har jeg fått bestilt noen bøker som jeg (trenger) vil ha. Jeg har bestemt meg for å lese flere bøker i 2013, fordi jeg elsker den følelsen jeg får når jeg lever meg inn i en bok fordi den er bare så bra til å legge den i fra meg. Og jeg trengte TMI serien til bokprojekt/rapport i norsk og engelsk. Så det ble to fluer i en smekk! Pluss jeg vil lese de før filmen kommer ut. Ønsker dere en fin dag videre!

Liker du å lese?


13.01.2013  ?  Hverdag  ?  7 kommentarer

homework i don't like you

Heisann!

Enda en gang med sen blogging. I dag har jeg faktisk en unnskyldning siden jeg har vært hos Julie og jobbet med naturfagsframføringen hos henne. Vi er snart ferdig, og skal ta den siste delen i morgen. Nå holder jeg på med lekser og ser på X-Factor USA (((Tate Stevens vinner))). Og dere vet jeg fortalte dere om jobbsøknaden i forrige innlegg? Vel, jeg skal på intervju den 16, gleder og gruer meg samtidig.Hva har du gjort i dag?


09.01.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

jobbjobbjobb

Heisann!

Jeg må virkelig slutte med å oppdatere så seint. Jeg har brukt meste av tiden min i dag til å søke på en jobb. Det tok så lang tid fordi jeg har aldri søkt på en jobb før eller med det CV tingene og alt. Det var nytt så meg så det var derfor jeg slet litt med det. Men ellers har det vært det samme, skole, lekser osv...

Haha, jeg bruker nesten en time på et innlegg fordi jeg går og gjør masse annet.

Har du søkt på jobb før?
Hva har du gjort i dag? 


08.01.2013  ?  Hverdag  ?  5 kommentarer

i hate mondays

well, not all mondays...

Heisann!

Da var det en ny uke. Mandager og tirsdager er de værste dagene i uka. Denne mandagen er vel ikke så ille med tanke på at Kiss You musikkvideoen kom, herregud så random den videoen er. Jeg lo i fem minutter på grunn av at de er så rare. Ellers hadde jeg en at for lang powernap som skulle bare vare i en halvtime. Denne uka har vi et naturfasprosjekt som vi skal framføre til fredagen, så jeg kan ikke love verdens beste blogging denne uka.


THE BOYS♥♥♥♥♥

Hva har du gjort i dag? :-)


07.01.2013  ?  Hverdag  ?  5 kommentarer

lazy saturday

Heisann!

I dag har det vært en slapp dag. Begynnelsen av dagen ble brukt til å sove etter skolestart har jeg vært altfor trøtt. Jeg kan engang ikke forklare hvordan det var på torsdag, holdt på å sovne hele dagen! Ellers har jeg stappet i meg masse junkfood, noe som jeg egentlig ikke skulle gjøre siden et av mine nyttårsforsett var å spise sunnere... Ops? Men ellers håper jeg dere har hatt en fin dag og har en fin kveld videre.

Hva skal du i kveld? :)


05.01.2013  ?  Hverdag  ?  7 kommentarer

Follow me

Heisann!

Som kanskje noen vet er jeg også på andre sosiale nettsteder. Hvis dere vil så kan dere gjerne follow me og legg igjen deres brukernavn så jeg kan followe dere tilbake. 


Jeg elsker twitter, men tweeter ikke så mye fra denne brukeren. Jeg skal prøve å tweete mer. NB: Jeg hater norsk tweetere eller folk som tweeter på norsk, det er så stygt så jeg klager veldig mye på det. Follow me here.


Jeg poster ikke så mange bilder heller, når jeg lagde den for et og halvt år siden var det får å følge med på diverse kjendiser. Follow me here.


Tumblr is my drug. Jeg tenkte jeg kunne dele denne med dere siden denne er ikke så personlig som min andre tumblr, det blir bare flaut hvis folk finner ut av den, haha. Follow me here.


Til dere som ikke vet hva Keek er så er det en app der du kan poste mini videoer opp til 36 sekunder. Follow me here.

Bruker du noen av de nettsidene/appene?


05.01.2013  ?  Hverdag  ?  6 kommentarer

ombré hair

Heisann!

Dette innlegget er forhåndspublisert så nå har jeg sikkert en powernap, hatt en lang dag på skolen og fikk lite søvn. Men jeg har endelig farget tuppene igjen. Jeg ble veldig fornøyd med resultat i går kveld, har vært så lei av ha to centimenter bleiket og fikk endelig gjort det høyere. Det kan være at jeg skal gjøre det om på nytt bare for å få det et hakk lysere enn det jeg har nå, men vi får se. Håret mitt er nokså slitt fra før så jeg må bare passe godt på det og pleie tuppene veldig godt.

Hva syns du?


03.01.2013  ?  Hverdag  ?  5 kommentarer

new years resolutions

Nå som 2013 er her har jeg noen mål jeg vil klare gjennom dette året. I fjor hadde jeg også noen nyttårsforsett, klarte vel det meste men ikke alle. Jeg har en følelse på at 2013 kommer til nokså bra år, så la oss håpe på det beste. 

Bli sunnere - jeg spiser alt for mye søppel mat, det som noftest npr jeg kjeder meg som er nesten hele tiden.

Trene til å få drømmekroppen - jeg innså det etter jeg så Victoria Secrets Fashion show og ble veldig sjalu når jeg så kroppene til modellene.

Bedre karakterer - snittet mitt til jul var ikke det beste, men heller ikke det verste. Hvis jeg gjør litt ekstra så klarer jeg å komme meg lengre opp.

Bli mer positiv - jeg er en som ser så negativt på ting, haha.

Oppleve mer av verden - jeg har så lyst til å reise rundt men det år ikke når jeg forsatt har skole, men snart.

Hva er dine nyttårsforsett?


01.01.2013  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

where have i been

Heisann!

Jeg har vært i Lillesand de siste dagene, så jeg har ikke fått blogget noe. Eller jeg hadde mobilen, men det ikke bra å mobilblogge hos meg. Jeg klarer alltid å komme borti noe så jeg sletter hele teksen også blir jeg så sur at jeg ikke orker mer. Annet enn det har jeg funnet ut at ballkjolen min har blitt forsinket og ligger et sted utenfor Oslo.

Pappa kom med en pakke i dag fra Platekompaniet, OG DET VAR THE MORTAL INSTRUMENTS SERIEN! Eller 4 og 5'eren. Jeg hadde bestilt et gavesett med de 3 først bøkene, pluss 4 og 5'eren, men fikk en mail fra Platekompaniet og de sa at de ikke var tilgjengelige. Jeg ble skuffet fordi jeg hadde sett fram til å begynne å lese de. 


Taylor Swift var covergirl på Elle, jeg måtte ha det...

Hva har du gjort i dag?


29.12.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Nytt design!

Heisann!

Hvis noen har merket det så har jeg fått et nytt design. Jeg følte det ble så kjedelig med skrift som header. Dette ble bare redigert fort, så jeg har ikke så mye spesielt å si om det....


Hva syntes dere?


26.12.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

24th of december

God jul, mine kjære lesere! Tenkte å legge igjen et lite innlegg mens jeg venter på julematen, fy søren jeg er så sulten og hele øverste etasje er fylt med ribbe lukt. Det som jeg syns er rart er at hvorfor feirer Norge jul den 24, mens alle andre i verden feirer det den 25. Hm, verdensspørsmål... Ha en fin kveld videre!
24.12.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

christmas eve

Heisann!

Det er lille julaften i dag, bare én dag til julaften. Jeg gleder meg veldig. Akkurat nå ser jeg på "Hjelp, det er juleferie!", en av de beste julefilmene, elsker den. Ønsker alle en fin lille julaften videre, kos dere!

23.12.2012  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

christmas shopping

Heisann!

Det er bare 2 dager til jul! Jeg gleder meg veldig og det er endelig ferie. Skal slappe av veldig mye i ferien og når vi skal på skolen har jeg bestemt meg for å gjøre det mye bedre på skolen, det bestemte jeg meg for etter jeg så karakterkortet mitt, haha. Jeg skal virkelig skjerpe meg! De siste dagene har vel gått til juleshopping. Jeg er alltid sein med sånt. Jeg sier til meg selv "du har tid, du trenger ikke å gjøre det i dag..." så ender jeg opp med å stresse noen dager for jul. Det er bare meg.

Forresten har vi fått et til nytt familiemedlem i huset. En katt! Det var en gave for min 6'er som jeg fikk på engelsk tentamen (!!!!!) Jeg kunne velge mellom The Mortal Instruments serien eller en katt, men jeg ville absolutt ha begge tingene så jeg fikk begge. Jeg skal lese i hele ferien, hihi. Ja, men vi har fått en liten kattunge. Hun heter Abigail. Hun er verdens søteste katt, er helt forelsket i henne. Hun har bodd hos oss siden onsdag og trives godt.

Følg meg på instagram -> veronikaisabelle

Hva har du gjort i det siste?


22.12.2012  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

a little break i guess

Heisann!

Desember har vært en dårlig blogg måned. Den siste uken har vært skikkelig travel med prøver og den siste tentamen. Jeg er så glad for at dette er den siste uken med skole før juleferie. Jeg er så klar for julferie og være vekke fra skolen egentlig. I dag har jeg tenkt til å rydde rommet mitt, HELT RYDDIG! Så pynte litt til jul på rommet. Ellers så har jeg bestilt The Mortal instruments serien, gleder meg til å lese de. Så når jeg får de kommer jeg til å bli inne på rommet mitt og lese. 

Hørte forresten om det som skjedde i Connecticut for to dager siden. Det er så forferdelig at en mann kan sikte en pistol mot en liten unge som er redd og skyte dem ned. Herregud, det var 20 unger mellom 5 til 10 som døde. De ungene hadde framtiden foran seg, men en jævel tok det vekk i fra de. Det var til og med en unge som måtte se sin bestevenn bli skutt ned, hvem fortjener det? Jeg kan forsatt ikke tro at det er forsatt lovlig med våpen i USA etter alle skyteepisodene som har skjedd i år.


16.12.2012  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

æ så dæ i avisa

Heisann!

Dette har vært en lang uke med dårlig blogging. Etter hospiteringen på tirsdag kom det en journalist fra Kristiansand Avis og spurte oss (jeg, Julie, Oda og Stine) om hva vi (mis)likte med snøen også tok hun bilde av oss. I dag og i går har folk kommet til oss, "æ så dykken i avisa i dag." Det verste var at bilde var forferdelig og svaret mitt ble helt rart fordi bussen gikk om noen minutter og jeg stresset.

Ellers så blir det godt med helg. Jeg tror jeg skal en liten tur på senteret også nissefest hos Silje. Gleder meg!


Gammelt bilde, men jeg er ikke humør til å finne fram kameraet.

Hva har du gjort i dag?


07.12.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

hospitering

Heisann!

I dag har vi vært på hospitering. Jeg hadde valgt IB og det var på KKG, i Gimle. Kan si at jeg var litt nervøs i begynnelsen, men det var faktisk veldig gøy og tenker på å søke inn på IB. Hvis ikke tenker jeg på studiespesialisering på Gimle, ikke tale på at jeg skal på Vennesla når Gimle virker 113 ganger bedre. IB klassen var også skikkelig kul, elsket at de snakket engelsk til hverandre selvom de var norske. Jeg vil virkelig gå på Gimle!Har dere vært på hospitering?


04.12.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

1st of December

Heisann!

Våknet i dag og så ut av vinduet at det hadde snødd. Jeg fikk sykt julestemning av å se det og jeg kjøpte Taylors julealbum i dag og har hørt på det siden. Akkurat nå er jeg hjemme alene siden foreldrene skulle på besøk hos noen og lillesøster er hos en venninne og jeg er litt syk. Det var vel etter fredagen, jeg og Amina gikk rundt i byen i går og jakken min varmet ikke. Så, ja jeg frøys. 

Ja, og pappa kjøpte pizza til meg og mamma hadde kake fra jobben sin, så jeg kose meg, bli tjukk og se på X-Factor UK i kveld. Gleder meg siden det er semi-finale i dag! #TeamJamesArthur Hva skal du i kveld? :-)


01.12.2012  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

Clumpy Defy Volumising Mascara

Heisann!

Jeg melder meg på blogg.no's konkurranse der du kan være en av de 200 første som får prøve Max Factor's nye mascara som lanseres i desember. Jeg melder meg på fordi etter sommeren har jeg fått en stor obsession med sminke. Grunnen til dette er at jeg begynte å bruke mer tid på youtube og der ser jeg på beauty gurus, hehe. 

Skal du melde deg på? :-)

CL88FY

30.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

what i'm doing now

Heisann!

Dagen i dag har vært lang, men samtidlig gikk den veldig fort. Vi hadde en nynorsk prøve som gikk rett i dassen, hater nynorsk så mye og det er veldig unødvendig for meg. Liker bokmål mye bedre. Vel, annet enn det, ser jeg på X-Factor US, spiser frukt og øver til naturfagsprøve. Eller min måte å øve på er å ha boka oppe vedsiden av meg mens jeg gjør masse annet, haha.

Hva har du gjort i dag? 


29.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

love yourself

Dette er en video som jeg syns alle burde se, spesielt de som har dårlig selvtillit. Louise (sprinkleofglitter) er en av mine favoritt youtubere og denne må bli en av mine favoritt videoer av henne. Det meste  om hun sier i denne videoen kan jeg kjenne meg igjen i. Du burde ikke hate på deg selv for du får bare en kropp, ta vare på deg. Ikke skad deg selv, du er ikke verdt det. Det er okay og ikke være okay. Denne videoen fikk me til å tenke, ja det er deler av min kropp som jeg misliker, men ignorer det og aksepter deg selv.

Jeg vet det er mange som sliter med dårlig selvtillit, men se på videoen og jeg håper det hjelper?


29.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

panorama bilder
Har dere prøvd å ta bilde med panorama effekt. Det er så kult! Det er det som er i iPhone 5 reklamen, og Julie så at det stod det var for 4s også. Jeg er helt obsessed med dette og det minner meg om fisheye-ish. Hvis du har iPhone 4s eller 5, gå inn på kameraet og trykk på valg på toppen og velg Panorama.

Hva syns du?
Har du prøvd denne effekten? 


27.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

take me thereJeg er så lei av denne lille bygda som jeg bor i, av og til våkner jeg og stirret i taket mens tankene flyr rundt og en stemme som roper "JEG MÅ KOMME MEG VEKK HERIFRA!". Jeg vil ut og se resten av verden. London, Rio De Janerio, New York og Paris er en av de mange byene jeg har lyst å besøke. 

Unnskyld for dårlig blogging, men jeg har hatt det travelt og ingen inspirasjon i det siste.


27.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

heeeeeelg

Det er endelig helg! Jeg har ventet på dette siden mandag. Dette har vært en veldig travel uke og nå er jeg klar for en rolig helg. Jeg er så klar for jul, jeg vet ikke hvorfor siden jeg har faktisk ikke julestemning. I dag hadde jeg engelsk tentamen, det gikk greit. Det eneste gøye var at det var en Hunger Games tekst inni. Men nå skal jeg se ukens X-Factor.Har dere hatt tentamen?


23.11.2012  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

Kjedelig dag

Heisann!

I dag hadde vi enda en nynorsk tentamen som betyr 2/4 er ferdige. Jeg er så klar for ferie, jul og nyttår. Dette året har gått utrolig fort, fordi jeg hadde masse sånn new years resolutions og jeg har bare fått til et eller to. Mine nyttårsforsett/ønsker var:

  • Å lære meg flik flak (venta lenge på å få en trampoline ute så jeg kunne øve, men det skjedde aldri)
  • Få langt hår (ja, det har jo vokst litt dette året)
  • Gode karakterer (ohgod, nei dette vet jeg faktisk ikke)
  • Møte One Direction (hm, kanskje dette skjer hvis jeg vinner bring1dtome nail art konkurransen, krysser fingrene)
  • Få lange øye vipper (hadde nesten ikke vipper på begynnelsen av året, men ja de har vokst)
  • Og ikke være så sjenert og tørre mer (det har vel også virket siden før tørte jeg nesten ikke å si noen i timen...)

 

Ellers skal jeg rydde litt på rommet mitt og øve til matteprøve som vi skal i morgen. 

Hva har du gjort i dag?


21.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

De siste dagene

Heisann!

Jeg har vært litt travelt de siste dagene så jeg har ikke fått blogget, nei egentlig ikke jeg har bare vært for lat til å åpne opp dataen. Vi har faktisk en veeeeeldig travel uke i denne uka med 2 tentamer og 1 prøve! Noe som jeg ikke liker, vel jeg liker vel ingenting som har noe med skolen å gjøre, men dere skjønner. 

Lørdag; bursdag hos Amina, kjempe koselig kveld og jeg kommer til å husker dette for en lang tid!

Søstra til Amina var skikkelig snill som lagde en kake til henne. One Direction kaka var som en trøst siden vi ikke fikk billetter til konserten deres 7.mai.


Jeg og Julie delte et kakestykker med Liam og Harry på♥♥♥♥


Meg, Maria, Julie, Amina, Oda og Stine

Søndag; der gjorde jeg ingenting, husker bare at jeg var hele tiden og så på masse random på tv og spiste junk food.

Mandag; vi hadde nynorsk nesten hele dagen. Det var pine og tortur, jeg har ikke behov for det siden det er stor sjangs for at jeg ikke skal være i Norge i framtiden. Men etter det gikk jeg på Mary Kay messe ting med Amina, Stine og Marthe. Jeg fikk kjøpt en eyeliner siden jeg fikk gavekort.
          
Haha, Amina kjøpte maaaaange øyeeple tyggis for under 10 kr.

Nå leiter jeg etter litt leserinnlegg til nynorsk tentamen i morgen, noe som jeg ikke vil ha. Nynorsk er helt unyttig for meg, det er egentlig norsk også for å si det sånn fordi jeg skal bo i et engelsk talende land i framtiden♥♥

Hva har du gjort i dag?


20.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

City of Bones trailer!

23 AUGUST 2013 HERE I COMEEEE! Jeg gleder meg så mye til filmen, men jeg skal begynne og lese serien først. Og Lily Collins skal spille Clary, elsker henne så mye! Og det skal være en premiere i Fredrikstad med alle skuepsillerene siden ressigøren er i norsk, tror det er han som lade Karate Kid. Jeg vil så gjerne der! Nå holder jeg på å stelle meg til bursdagen til Amina som er i kveld. Jeg tar med kameraet så det blir kanskje noen bilder. Dette ble et litt kort innlegg, men ønsker dere alle en fin dag videre!

Har du lest The Mortal Instrument serien? Er den bra?
Hva skal du i dag?


17.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Twilight Breaking Dawn part 2

Heisann!

I dag har jeg sett på Breaking Dawn part 2 med noen venner av meg. Vi kom en halvtime for sent til filmen og dama der var en skikkelig bitch mot oss siden vi kom forsent og noen små unger hadde tatt min og Hanne sin plass så vi måtte sitte noen rader vekke fra de andre. Herregud, jeg ble skikkelig irritert! Men filmen var faktisk ganske bra, selv om vi ikk glipp av den første halvtimen. Jeg skal ikke røpe noe, men det er en STOR plot twist i filmen, du blir skikkelig sjokka. Men nå skal jeg kose meg med X-Factor USA til jeg blir trøtt.Har du sett Breaking Dawn part 2?
Ha en fin kveld videre :-)


16.11.2012  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

Pakke fra Nelly

Heisann!

Pakken min fra Nelly har endelig kommet! Jeg tror den kom på fredag, men jeg fikk aldri lapp i posten så jeg var litt usikker, men sjekket i dag og der var den! Alle kjolene var der og de var fine. Det var en som var litt stor fordi det var bare S igjen, men jeg liker den. Ellers har dagen var normal, vi har snakket med en mann om å få billetter til One Direction, krysser fingrene fordi jeg ønsker det mer enn noe annet!!
Skal lage et innlegg om kjolene senere i dag, stay tuneeeed!


13.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

My day

Heisann! 

Da har skolen begynt igjen og vi skal ha tentamen til torsdag. Jeg er ikke klar og jeg MÅ prøve å gjøre det bra. Jeg har lyst til å søke inn på IB, og snittet må være skikkelig høyt, det virker ganske hardt men jeg er villig til å jobbe hardt i 3 år også få masse muligheter over hele verden. jeg har gjort veldig lite, sovnet på sofaen og har lest litt til prøve. Bare en kjedelig dag...


Hva har du gjort i dag? 


12.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Tykke bryn

Heisann!

Noe som jeg har sett ofte i magasiner, på kjendiser osv. er tykke bryn. Det er fint på noen, men på noen andre kan det se ut som om noen har to hårdusker på pannen. Men også syns jeg litt for tynne bryn kan være stygt. I hvertfall hvis du ikke har noe og har tegnt over, excuse me men det er helt forferdelig. Bryn gjør noe med utseende ditt, du kan ihvertfall se det på Demi Lovato hvis dere har sett hennes bryn. Jeg syns hun likner sykt på Lily Collins med de bryna. 

Lily Collins og Cara Delevingne er kjent for sine tykke bryn, og syns dere Demi passet det?

Hva syns dere om tykke bryn?


11.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

EMA's

 

Heisann!

I kveld er det EMA's, gleder meg! Det var skikkelig bra i fjor med Selena Gomez som host, husker bare at jeg holdt på å se EMA's og X-Factor UK samtidlig siden jeg måtte absolutt se hvem som røk ut. I år blir det hos Julie med mine directioners. Taylor Swift, Justin Bieber og One Direction skal være der, det kommer til å bli så gøy. Taylor skal opptre i kveld, hun skal vel sannsynligvis opptre WANEGBT, men hvis hun bestemmer seg ut av det blå av hun vil opptre All Too Well finner dere meg på gulvet og gråter. Skal dere se på EMA's i kveld?

Follow my blog with Bloglovin


11.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Nytt designHeisann! Nå har brukt mange timer på å endre designet mitt. Eller det gikk litt fort, men jeg stresset med å få knapper på sidemenyen, men jeg fikk det aldri til så jeg gav opp. Skal sikkert fikse det snart. Ja, designet tilhører iaasdesign.blogg.no men jeg har endret mange av kodene. Dette er bare enkelt og hvitt og jeg skal snart ta nye bilder så det skal komme header også. 

Hva syns du?


10.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Hot chocolate in my <3

Heisann!

Nå har vi bare halvparten igjen av jobbuka, det har gått fort, men samtidig veldig seint. Ungene er så søte så jeg kommer til å savne dem. Dagene skjer det ikke så mye, det er mest jobb, hjem, tv og internett... Og jeg har utrolig dårlig kreativitet til å gjøre noe med bloggen. Men uansett OBAMA VANT PRESIDENTVALGET, SUCK ON THAT MITT ROMNEY! 

Jeg har laget meg varm sjokolade eller kakao som andre kaller det, pappa ringte meg fra butikken og lurte på om jeg ville ha noe og jeg hadde et skikkelig sug på varm sjokolade så jeg spurte om fløte krem og marshmallows. HEAVEN
Koppen er kjøpt på Amsterdam flyplass på Starbucks for 9 euro.

Btw; fikk vite at Mumford & Sons kommer til Norge neste år 11.april, herregud jeg vil der, men ingen av mine venner er fan av bandet og jeg får ikke lovt til å reise alene, BUHU FML!!!!!!

Hva har du gjort i dag? :-)


07.11.2012  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

First day of work

Heisann!

Nå har jobbuka begynt. Jeg og Oda jobber i en barnehage rett ved oss siden vi er så late og ikke orker å gå eller ta buss til byen. Det var jo gøy med barna og sånt, de var så greie, men greia var at når vi lekte ut var det iskaldt! JEG MENER NORDPOLEN KALDT! Jeg kunne ikke føle tærne mine og holdt på å fryse meg i hjel. Jeg har lært at jeg skal ha på masse ulltøy på meg og minst 5 par sokker. Og nå er jeg så trøtt at jeg dupper over hvert minutt. Hva har du gjort i dag?


05.11.2012  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer

Gårsdagen

Heisann!

Som jeg sa var gårsdagen veldig emosjonell, men dagen ble mye bedre på kvelden på bursdag hos Maria. Selvom, jeg ble veldig trøtt den siste timen overlevde jeg. Men det var en skikkelig koselig kveld med koselige jenter!

Kan vel først begynne å post twitter bildene som jeg lagg ut på twitter, for å si det sånn er jeg en twitter addict. Jeg vet ikke hvor mange timer jeg bruker på twitter og jeg vil ikke vite det heller, haha.
jeg er så sosial XDXDXD

Jeg vet ikke hvor halvparten av de bildene kom i fra, men here ya go. Senere tror jeg at jeg skal til Marie med noen andre folk. 

Hva skal du i dag?


03.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Emotional day

Dette har vært en av de verste dagene i mitt liv. Opp og ned turer hele dagen. Jo, saken er One Direction konserten. Dette kommer kanskje til å bli et langt innlegg, men jeg vil få dette ut et sted. 

Skolen begynte helt vanlig, jeg var så nervøs. Alt jeg ville var å ha billetter til å se One Direction. Jeg klarte ikke å tenke klart i språk timen, jeg så på klokka og tenkte "billettene går ut om 5 minutter!". I friminutter kom Julie og Stine til meg, Julie hadde et utrykk i fjeset som jeg ikke klarte å forstå. Herregud, alt jeg tenkte fikk vi billetter eller ikke?! Hun sa at to andre i klassen hadde fått billetter. Jeg var litt glad for deres vegner, men jeg ville ha billetter til meg og mine bestevenner! Tårene var overalt, vel dette hørtes overdramatisk ut, men tenk deg å ønske å se dine idoler som du har elsket i snart to år og se noen andre får det. 

Vel, etter det brukte jeg mesteparten av tiden til å gråte fordi alt jeg ville var å få sjangsen til å se de fem guttene som har gjort meg så glad i snart to år. Alle oss 6 snufset i timen og vi hadde en forfatter som snakket om drømmer. Det knuste hjerte mitt. Jeg tipper halve skolen har sett oss gråte, men jeg bryr meg ikke. Jeg er en fangirl, dette har ødelagt livet mitt litt, haha. 

Og resten av dagen hadde vi to prøver og to timer gym. Dagen var rett og slett shit, for å si det sånn. Tipper folk kommer til å syntes at jeg er rar for dette. Men jeg hadde håpet mitt oppe og ble så skuffa når jeg fant ut av det. Vel, håpet er ikke helt ferdig, jeg ber at vi kanskje får noen snart.

Uansett, elsker jeg dere så mye.
Dette ble et litt sånn klisjee innlegget, men idgaf.


VI SKAL SE ONE DIRECTION LIVE SAMMEN


02.11.2012  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

Lazy day

Heisann!

Dette har vært en skikkelig lat dag, har ikke noe lekse eller øve til norsk men prøven er på fredag og hvis jeg øver nå så glemmer jeg det til fredag. Og det snør! Jeg som ikke ville det før desember, gud kommer til å fryse i hjel. Jeg hadde tenkt til å begynne trene, men snøen har ødelagt alt og treningssenteret er langt i fra meg, eller egentlig ikke men jeg vil ikke gå opp og ned bakkene. Målet er å få tynnere ben og et thight gap til sommer♥♥
Hva har du gjort i dag?


30.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Engelsk prosjekt

Heisann!

Jeg følte at jeg trengte en liten pause fra min jobbing med Bigfoot. Dette er noe av de vanskeligste jeg har gjort. Eller wikipedia siden bruker altfor mange kompliserte ord til meg. Mamma dro på Mary Kay kurs og jeg maste på henne om hun kunne kjøpe en mascara til meg fordi jeg elsker den mascaraen der. Dette har vært en av de mest stressfulle mandagene noensinne. Jeg må jobbe med Bigfoot framføringen, funnet ut at One Direction kommer til Norge som gjorde meg asdfhjkl;, to prøver på fredag som jeg må øve til og vi har arbeidsuke neste uke så vi må huske å ringe inn og si at vi kommer. HASH TAG STRESS

Har gått gjennom dette innlegget nesten fem ganger fordi jeg finner masse skrivefeil som er engelske men skal egentlig være norske. Herregud, jeg kan så vidt norsk lengre.

Hva har du gjort i dag? 


29.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

ONE DIRECTION SKAL TIL NORGE

JEG ER I LYKKERUS! Jeg fikk vite at One Direction kommer til Norge! Jeg tror folk syns at jeg og mine venner er gale siden når Marthe leste det som stod på facebook, skrek vi. En av de beste følelsene noen gang. Jeg har ventet i nesten to år på denne nyheten, og i dag skjedde det! Og Little Things kom på radioen i dag, jeg var på skolen mens dette skjedde. Herregud, å nydelig den er! GUD, MINE FØLELSER ER OVERALT. 
HAPPI HAPPI HAPPI IS MEEEEEEE♥♥♥

Skal du på One Direction konserten? :-)


29.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Bestilt på nelly

Heisann!

Dere har vel sett salget på nelly.com, vel siden nelly har postoppkrav tenkte jeg at jeg kunne bestille. Jeg fant tre kjoler som jeg likte veldig godt, og det ble bare litt over 400 kr pluss frakt. Jeg gleder meg til det kommer så jeg kan prøve det!


// Side Cut Lace Dress til 99,- HER // Big Bow Dress til 149 ,- HER // Cut Out Front Shirt Dress til 135,- HER //

Hva syns du?


28.10.2012  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

Let's waste time chasing cars

Heisann!

Har dere hatt en fin morgen? Det har vel jeg også, eller jeg har vært en emosjonell berg-og-dal-bane, jeg aner ikke hvorfor! Jeg har hørt på noe som ikke er Taylor Swift, omg SJOKK!?!?!?! Haha, neida men jeg har hørt på Snow Patrol, et av verdens beste band. Chasing Cars er en av mine favoritter av dem, såååå fin! Også har jeg hatt leftover taco's fra i går til frokost. Nå må jeg jobbe med mitt Bigfoot framføring som må ferdig til tirsdag, jeg går i tiende og forsatt utsetter jeg det meste til de siste dagene. Senere i dag skal jeg til Marthe med de andre jentene, gleder meg.
Ha en fin dag!


27.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

tgif

Det er fredag, som betyr ingen skole på noen dager, yay! I dag har jeg bare vært hjemme, jeg er alltid så trøtt på fredag ettermiddag på grunn av at vi har gym de to siste timene. I morgen blir det en kveld hos Marthe med de andre jentene. Ellers så har jeg har få ord å si. Jeg har sagt det før, men jeg har seriøst ingenting å blogge om. 


Dårlig webcamera bilde, siden kamera mitt døde nettopp.

Hva har du gjort i dag?


26.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

This is the state of grace

Heisann!

Det er torsdag som betyr at vi er nærme helg! Vi hadde en prøve i dag og jeg følte at jeg gjorde det bra. Etterpå skal jeg kanskje til senteret siden det er nattåpent og det er en kjole som jeg har lyst på og jeg trenger noen småting til. Og jett hva jeg hører på nå? Ja, Taylor Swift! Akkurat nå er det State Of Grace. Jeg føler jeg bare har kjedelige innlegg for tiden, og det er ingenting spennende som skjer i mitt liv. Dette ble vel også et sugent innlegg. Jeg har så et så awkward smil. Haha.

Hva har du gjort i dag?


25.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer
hits