polywore(Trenger den "I prefer the drummer" toppen mer enn noe annet i verden!)

Lagde disse i går når jeg kjedet meg, hva syns dere? :-)


26.05.2013  ?  Inspiration  ?  3 kommentarer

i love flowersJeg har en stor obsession med flower headbands/crowns. Jeg kommer til å hamstre inn alle sånne når jeg skal til Oslo. Ellers har jeg laget en rose crown som jeg skal vise til dere i morgen, gud jeg elsker den. Jeg kommer sikkert til å lage mange flere siden nille har litt utvalgt av falske blomster.

Hva syns du om flower headbands?


27.04.2013  ?  Inspiration  ?  4 kommentarer

inspirationTatt fra tumblr'n min smile-fearless som også er linket i sidebaren. 

Hva slags bilder inspirerer deg?
Ha er tumblr'n din? 


03.04.2013  ?  Inspiration  ?  19 kommentarer

dream room

Åååå, sånne rom er så fine. Jeg har blitt het forelsket i vintage/grunge stilen. Selv om jeg liker moderne, kan det bli fort kjedelig, som hvite rom med få detaljer som de fleste liker. Jeg liker det lille ekstra. Kan ikke deskrive hvor mye jeg gleder meg til å flytte ut og dekorere huset mitt. Rommet mitt nå er nokså eh... Det er alltid rotete og alminnelig i min mening og jeg orker aldri å gjøre noe med det...

Hva slags rom liker du?


17.02.2013  ?  Inspiration  ?  Ingen kommentarer

Polyvore


Laget av min lillesøster, siden hun kjedet seg.

Hva syns du?


06.01.2013  ?  Inspiration  ?  5 kommentarer

give me your look; barbara palvin
05.12.2012  ?  Inspiration  ?  Ingen kommentarer

autumn// bildene er fra tumblr/wehearit

Jeg elsker høsten. Det er så koselig. Hva er det som ikke å elske? Forberdelse til jula, verdens beste strikkegensere, varm sjokolade med marshmellows. Det beste er vel etter en lang å lese en bok eller fanfiction for min del foran peisen men en god kopp med varm sjokolade og komme deg i en egen verden. 

Liker du høsten?


31.10.2012  ?  Inspiration  ?  1 kommentar

You were my best four years

Taylor Swift - Ronan
Heisann! I går/natt var en litt emosjonell dag. Før jeg sovte jeg endte jeg opp med på se på My Sisters Keeper, som handler om en jente som har kreft. Og jeg hadde tenkte å legge meg etter det men så kom jeg på at Taylor skulle framføre sin nye sang Ronan på en fundraiser (husker ikke hva det heter på norsk) for kreft. Jeg har helt i tårer, alt var så sterkt. De snakket om små barn med kreft og noen som ikke klarte kampen.
Sangen Ronan handler om en gutt som ble så vidt fire år. Han het Ronan Sean Thompson. Han hadde Neuroblastoma kreft, jeg vet ikke helt hva det er. Men moren til Ronan, Maya skrev en blogg om han. Det viste seg at Taylor hadde fulgt med på bloggen hennes i over et år nå. Ronan døde 9 mars 2011. Jeg har lest litt av bloggen til moren, og det var veldig sterkt. Taylor Swift og moren har skrevet en sang om han (Sangen over). 
Det var noe av det mest nydeligste jeg hadde hørt. Jeg fikk gåsehud over hele kroppen og brøt sammen i tårer når jeg så Taylor opptrådde den. Du kunne høre følelsene i sangen og du kunne se at det var like før hun begynte å gråte selv.


Hennes opptreden i går på Stand Up To Cancer. 

Dette er lille Ronan som desverre ikke overlevde krigen. Hvil i fred kjære engel.

(Sangen er ikke på den norske iTunes enda, men jeg legger ut link så fort så mulig) Og til alle som kjøper den sangen på iTunes, all penger Taylor tjener på sangen går til forskning til å finne en kur til kreft. Og hvis du vil kan du donere penger her standup2cancer.org. Jeg har blitt veldig inspirert etter i natt og vil dele dette med dere. Og hvis jeg hører en til person som sier at alle av Taylor sine sanger handler om ex'ene sine, kommer jeg til å klikke. Hun er godt menneske med et stort hjerte. Jeg er stolt av å kalle henne min rolle modell.

Veronika xx 


08.09.2012  ?  Inspiration  ?  Ingen kommentarer

Justgirlythings // Taylor Swift
To me, Fearless is not the absense of fear. It's not being completely unafraid. To me, Fearless is having fears. Fearless is having doubts. Lots of them. To me, Fearless is living in spite of those things that scare you to death. 
― Taylor Swift 


02.09.2012  ?  Inspiration  ?  Ingen kommentarer
hits