Blogg.no deler ut 50 Escada Cherry in the Air!

ESCADA er kjent for sine sommerdufter. Alle venter på den og hvert eneste år er ESCADA's sommerduft noe av det første som minner oss om at det går mot sommer - og lange bekymringsløse dager. ESCADA Cherry in the Air er en fengslende blanding av saftige røde frukter og forførende noter. Gled deg til en duft som virkelig vil sette deg i sommerstemning!

Blogg.no har en konkurranse der de deler ut 50 Escada Cherry in the Air. Jeg trenger nye sommer parfymer. Min signaturlukt er Wonderstruck av Taylor, men jeg kan godt prøve nye parfymer. Og jeg elskerbær-lukter og cherry er en av mine favoritter! Meld deg på konkurransen HER.

esc13che

23.02.2013  ?  Konkurranser  ?  1 kommentar

Vinn signert Taylor Swift parfyme!

Heisann! 

Taylorswiftwonderstruck holder en konkurranse der 3 stk kan vinne en signert Wonderstruck parfyme! Ja, signert som betyr at Taylor Swift har tatt på den! Jeg vil virkelig vinne en! Jeg elsker henne til døden og er fast bestemt på at jeg skal på RED turneen hennes, selvom hun ikke kommer til Norge. Jeg skal uansett, etter jeg ikke kunne på Speak Now turneen og gråt i en måned, nå er mitt mål å se henne live en dag. Ja, og Wonderstruck parfymen lukter sååå godt, en blanding mellom noe søtt og blomster! Pluss at den er signert som gjør at jeg vil ha en 113% mer. Jeg er aldri heldig med noe, så jeg skal be at jeg skal vinne!

Har du meldt deg på?

wo12sig

10.10.2012  ?  Konkurranser  ?  Ingen kommentarer

Wonderstruck Konkurranse!

Heisann!

TCMN og Elizabeth Arden har en konkurranse hvor 50 heldige blogger kan vinne Taylor Swift's Wonderstruck parfyme. Og jeg skal melde på, tviler på at jeg vinner for jeg vinner aldri noe. Men som Justin Bieber sier never say never. Og denne parfymen har vært på min ønskeliste siden 2011 når den kom ut i USA. Jeg finner bare den lille versjonen i butikkene + jeg har ikke penger fordi jeg brukte mesteparten i sommer, Polen og Barcelona. Og den lukter såååååå godt.

Tumblr_m7bi3hwt251qfhdwgo1_500_large_large

//weheartit// Årh, I WANT!

Wish me good luck!

sw12ws

21.08.2012  ?  Konkurranser  ?  Ingen kommentarer
hits