pakke i posten

Heisann!

Ballkjolen min har endelig kommet... en uke forsent. Helt ærlig gjorde det ikke noe. Jeg følte det ble mer spesielt med en lang kjole på det siste ballet og de fleste jentene hadde det også. Det var verdens beste ball, en uforglemmelig kveld! Men grunnen til at pakken brukte så langt tid var fordi at det ble noe kluss med tollen. Og jeg ringte inn og de jeg snakket med var nye ansatte og på selve dagen ballet var snakket jeg med en som hadde jobbet der lenge og hun hjalp meg faktisk.Hva syns du?


23.01.2013  ?  Innkjøp  ?  2 kommentarer

dance

Heisann!

Veldig sen update, men jeg har hatt en utrolig gøy dag til å være mandag. Søndagen skjedde det forferdelig lite så jeg orket ikke å blogge. I dag har vi vært på treningssenteret for å øve på dansen vi holder på med i gymmen. Jeg føler det går skikkelig bra! Vi skal holde på med dette i 3 uker og det er ihvertfall gøyere enn noe kjedelig ballspill vi alltid holder på med. Uansett, god natt!♥


21.01.2013  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

late morningGod morgen eller god ettermiddag kjære lesere!

Nå som jeg er hjemme alene har jeg tatt tid til å lage meg en frokost og har planlagt en lazy dag. Jeg er enda trøtt etter ballet. Skulle tro at ballet hadde noe som sugde ut all energien min. Seriøst! Tror jeg skal bruke resten av tiden på å se på TV og spille spill som jeg ikke klarer å komme videre på. Ha en fin dag videre! 


19.01.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

prom

Heisann!

Torsdag var en veldig travel dag. Etter skolen måtte jeg forte meg med å se om kjolen var der og der var den ikke så jeg måtte ringe Fedex. Så jeg fant ut at pakken min ligger i tollen fordi den vil ikke godkjenne den før jeg har sendt inn en kvittering. Det stresset jeg med de første timene også måtte jeg gjøre meg klar til å gå ned til Amina og stelle meg hos henne. Jeg brukte vel to timer hos henne før vi gikk til ballet.

Det var skikkelig bra i år. Det eneste jeg ville ha endret på er musikken og kanskje hatt flere kåringer. Men jeg hadde en utrolig bra kveld med mine beste. 


Dere aner ikke hvor utslitt alle var på fredag. Ballet sluttet 11 og jeg fikk vel ikke sove før 12-1 tiden siden Abigail (katten) sovnet inntil ansiktet mitt og pustet tungt. Pluss så hadde vi en framføring i dag, jeg følte det gikk greit. Nå skal jeg vel ha en liten powernap siden det er faktisk like før jeg sovner nå.

Har dere hatt nyttårsball/juleball? :-)


18.01.2013  ?  Hverdag  ?  6 kommentarer

musikktips #3

Heisann!

Dette innlegget er forhåndspublisert så nå er jeg på intervju og tisser sikkert nesten på meg. I det siste har jeg hørt på de samme sangene, men har også hørt på noen nye! Som vanlig er musikken litt variert. 

1. Curious - Emblem3

Emblem3 er mine nye babyer! Jeg ble helt forelsket i de etter jeg så deres audition på X-Factor. Og de er ikke et vanlig boyband, de har en annerledes sound som jeg elsker, minner meg litt om sommer.

2. Chasing Cars - Snow Patrol

Dette er en av mine favoritter. Teksten, melodien og stemmen til Gary Lightbody er bare elsk!

3. Dark Blue Tennessee - Taylor Swift

Denne sangen er ikke offesielt gitt ut. Dette er en av hennes mange unrealsed sanger. Noen ganger syns jeg at de sangene hun ikke gir up er noen av de beste. Dark Blue Tennessee har blitt spilt inn for mange år siden men den er jo så nydelig. ååh♥

4. Believe In Me - Demi Lovato 

Seriøst, hør på teksten i denne sangen så skjønner dere hvorfor jeg elsker denne! Dette er min favoritt Demi Lovato sang!Hørt noen av sangene? :-)


16.01.2013  ?  Musikktips  ?  1 kommentar

outfit 160113

Heisann! 

Det er så lenge siden jeg har hatt en outfit så jeg slenger inn en her nå. Det er onsdag som betyr jobbintervju. Jeg aner ikke hvor mange jeg har nevnt det her på bloggen, men jeg er veldig nervøs. I morgen er det nyttårsball og jeg ber til gud at kjolen min er i posten i morgen (jeg har en backup kjole hvis ikke..)genser fra vero moda - smykke fra h&m - buske fra bik bok

Hva syns du? :-)


16.01.2013  ?  Outfit  ?  3 kommentarer

tired

Heisann!

Jeg vil beklage for at jeg ikke har blogget, grunnen er at jeg har vært så trøtt (og det er bare tirsdag!) Jeg har stresset med ting som jeg egentlig ikke burde stresse med. Naturfagframføringen ble utsatt til fredag igjen, har bokprojekt, filmanalyse i englesk fordypning, nyttårsball til torsdag og kjolen min har ikke kommet enda (har ventet i snart en måned) og jeg har jobbintervju i morgen og jeg er veldig nervøs! Ha en fin kveld videre!Hva har du gjort i dag?


15.01.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

Bestilt; bøker

Litte Mix: Ready To Fly - The Mortal Instruments: City of Bones - City of Ashes - City of Glass - The Perks of Being a Wallflower

Heisann! Håper dere har hatt en fin søndags morgen, min har vært nokså slapp. I dag har jeg fått bestilt noen bøker som jeg (trenger) vil ha. Jeg har bestemt meg for å lese flere bøker i 2013, fordi jeg elsker den følelsen jeg får når jeg lever meg inn i en bok fordi den er bare så bra til å legge den i fra meg. Og jeg trengte TMI serien til bokprojekt/rapport i norsk og engelsk. Så det ble to fluer i en smekk! Pluss jeg vil lese de før filmen kommer ut. Ønsker dere en fin dag videre!

Liker du å lese?


13.01.2013  ?  Hverdag  ?  7 kommentarer

innkjøp 120112

Heisann!

Først så vil jeg beklage for at jeg ikke har blogget de to siste dagene. Torsdagen ble mest bare forbereding på naturfagsframføring, som igjen vi skal framføre på mandag siden vi ikke rakk alle. Fredagen var jeg så trøtt etter intervall og styrke i de to siste timene i gym, så jeg kom hjem halv død, så skulle vi opp til Marthe og hadde filmkveld hos henne. 

I dag var jeg på senteret for å lete etter sko til ballet som er på torsdag. Desverre fant vi ingen, eller jo jeg fant et par til 500,- men jeg følte det ble for mye siden kjole + frakt + toll ble over 1000,-. Håper at mamma har noen jeg kan låne. Men ellers har jeg fått kjøpt litt småting. 


Genser fra Bikbok til 150,- (50% avslag)


Neglelakk sett fra Gina Tricot til 39,- (50% avslag) (og fargene passet til kjolen min som jeg skal ha på ballet)


Bodysplash fra Gina Tricot til 39,-, denne lukter utrolig godt!


Rimmel lipstick fra Kate Moss collection fra Lindex til 90,-, fargen er 06


Armbånd fra Gina Tricot til ca. 20,- (75% avslag)

Hva syns du om innkjøpet? 


12.01.2013  ?  Innkjøp  ?  4 kommentarer

homework i don't like you

Heisann!

Enda en gang med sen blogging. I dag har jeg faktisk en unnskyldning siden jeg har vært hos Julie og jobbet med naturfagsframføringen hos henne. Vi er snart ferdig, og skal ta den siste delen i morgen. Nå holder jeg på med lekser og ser på X-Factor USA (((Tate Stevens vinner))). Og dere vet jeg fortalte dere om jobbsøknaden i forrige innlegg? Vel, jeg skal på intervju den 16, gleder og gruer meg samtidig.Hva har du gjort i dag?


09.01.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

jobbjobbjobb

Heisann!

Jeg må virkelig slutte med å oppdatere så seint. Jeg har brukt meste av tiden min i dag til å søke på en jobb. Det tok så lang tid fordi jeg har aldri søkt på en jobb før eller med det CV tingene og alt. Det var nytt så meg så det var derfor jeg slet litt med det. Men ellers har det vært det samme, skole, lekser osv...

Haha, jeg bruker nesten en time på et innlegg fordi jeg går og gjør masse annet.

Har du søkt på jobb før?
Hva har du gjort i dag? 


08.01.2013  ?  Hverdag  ?  5 kommentarer

i hate mondays

well, not all mondays...

Heisann!

Da var det en ny uke. Mandager og tirsdager er de værste dagene i uka. Denne mandagen er vel ikke så ille med tanke på at Kiss You musikkvideoen kom, herregud så random den videoen er. Jeg lo i fem minutter på grunn av at de er så rare. Ellers hadde jeg en at for lang powernap som skulle bare vare i en halvtime. Denne uka har vi et naturfasprosjekt som vi skal framføre til fredagen, så jeg kan ikke love verdens beste blogging denne uka.


THE BOYS♥♥♥♥♥

Hva har du gjort i dag? :-)


07.01.2013  ?  Hverdag  ?  5 kommentarer

Polyvore


Laget av min lillesøster, siden hun kjedet seg.

Hva syns du?


06.01.2013  ?  Inspiration  ?  5 kommentarer

lazy saturday

Heisann!

I dag har det vært en slapp dag. Begynnelsen av dagen ble brukt til å sove etter skolestart har jeg vært altfor trøtt. Jeg kan engang ikke forklare hvordan det var på torsdag, holdt på å sovne hele dagen! Ellers har jeg stappet i meg masse junkfood, noe som jeg egentlig ikke skulle gjøre siden et av mine nyttårsforsett var å spise sunnere... Ops? Men ellers håper jeg dere har hatt en fin dag og har en fin kveld videre.

Hva skal du i kveld? :)


05.01.2013  ?  Hverdag  ?  7 kommentarer

Follow me

Heisann!

Som kanskje noen vet er jeg også på andre sosiale nettsteder. Hvis dere vil så kan dere gjerne follow me og legg igjen deres brukernavn så jeg kan followe dere tilbake. 


Jeg elsker twitter, men tweeter ikke så mye fra denne brukeren. Jeg skal prøve å tweete mer. NB: Jeg hater norsk tweetere eller folk som tweeter på norsk, det er så stygt så jeg klager veldig mye på det. Follow me here.


Jeg poster ikke så mange bilder heller, når jeg lagde den for et og halvt år siden var det får å følge med på diverse kjendiser. Follow me here.


Tumblr is my drug. Jeg tenkte jeg kunne dele denne med dere siden denne er ikke så personlig som min andre tumblr, det blir bare flaut hvis folk finner ut av den, haha. Follow me here.


Til dere som ikke vet hva Keek er så er det en app der du kan poste mini videoer opp til 36 sekunder. Follow me here.

Bruker du noen av de nettsidene/appene?


05.01.2013  ?  Hverdag  ?  6 kommentarer

ombré hair

Heisann!

Dette innlegget er forhåndspublisert så nå har jeg sikkert en powernap, hatt en lang dag på skolen og fikk lite søvn. Men jeg har endelig farget tuppene igjen. Jeg ble veldig fornøyd med resultat i går kveld, har vært så lei av ha to centimenter bleiket og fikk endelig gjort det høyere. Det kan være at jeg skal gjøre det om på nytt bare for å få det et hakk lysere enn det jeg har nå, men vi får se. Håret mitt er nokså slitt fra før så jeg må bare passe godt på det og pleie tuppene veldig godt.

Hva syns du?


03.01.2013  ?  Hverdag  ?  5 kommentarer

Juli - Desember 2012 i bilder

Heisann! 

Dette er part 2 i året 2012. 

Juli:
Barcelona i begynnelsen av juli. Kommer aldri til å glemme det siden det var først gang vi reiste utenlands og ikke reiste til Kambodsja. 

August:Brukte slutten av juli og begynnelsen av august til å se på OL. Jeg hadde en stor Tom Daley periode, han er så deilig. Jeg og Julie har planlagt å se på OL i Rio De Janerio i 2016, så da skal jeg finne meg Tom og vi skal bli forelsket i hverandre, haha.


Fikk min kjære iPhone 4s, Felicia. 


Feiret bursdagen med mine bestevenner♥

September:
Navnfest til Kaja.
Filming til media-prosjekt, det var så gøy den dagen, men også veldig kaldt...


High School Musical marathon med Julie. Det var minnevekkende, fikk også min Zac Efron crush tilbake.

October:
Da vi fant ut at One Direction skulle til Norge på en onsdag og billettene gikk ut på fredag. Jeg hadde aldri skreket så høyt på skolen og folk begynte å klage på oss og da at vi måtte være stille. Fredagen var den verste dagen på skolen noen gang. Det ble en nervepirrende dag med venting også ble det ingenting av det. Jeg har aldri grenet så mye på skolen før. Det gjorde jævlig vondt. Pluss at vi hadde en forfatter på besøk og jeg syntes så synd på han siden det var 6 jenter i klassen som hylgrein. Herregud....


Så hadde vi jobbuke rett etterpå den verste fredagen... Dette var meg etter hver dag oppe i barnehagen med oss. Jeg og Oda er for late til å ta bussen til byen, aha.Kjøpte Take Me Home og RED. Det var litt vondt å høre på Take Me Home siden jeg tenkte bare, JEG FÅR IKKE HØRT DE LIVE FOR FAEN!!!!! Og jeg elsket Red så mye med det kommer aldri til å Speak Now for det var hennes beste album.

November:


Bestilte min første pakke fra nelly.com.

Desember:

Min første 6'er på engelsk tentamen. Herregud, har aldri vært så lykkeligere. Jeg er ikke smart og jeg følte det gikk dårlig, men omggg.


Som gave for 6'eren fikk en kattunge. Jeg har mast på en veldig lenge så fikk jeg endelig Abigail.


Hadde en fantastisk jul med familien!Nyttårsfeiring!

Og dette var del 2, noe av det som har skjedd i 2012. Håper 2013 blir enda bedre!

Hvordan var 2012 hos deg? 


02.01.2013  ?  2012 in pictures  ?  4 kommentarer

Januar - Juni 2012 i bilder

Heisann! 

Jeg kan enda ikke tro at vi er i 2013, og at vi overlevde 2012, haha suckers maya indianere. Jeg har tenkt til å ta høydepunktene fra året 2012 i bilder og fortelle litt om det som har skjedd. 2012 var faktisk et skikkelig bra år. Jeg har blitt bedre kjent med folkene i klassen min og opplevd masse nye ting. 

Januar:


Jeg var så glad fordi jeg fikk One Direction boken min, haha. (Ikke se på mine forferdelige bryn)
Nyttårsballet. Det var så gøy, husker at jeg ventet hele tiden på at de skulle spille What Makes You Beautiful, men det skjedde aldri og de var litt dårlie sanger på discoen. 

Februar:
Hjemmedagen i heimkunnskap. Vi måtte lage tre retter og jeg lagde det ovenfor.


Mitt første Mary Kay kurs hos meg med Tonelise og Amina.


Når noen vi kjenner hadde kommet hjem fra Kambodsja og kusinen min hadde kjøpt øyevipper til meg.

Mars:Hunger Games premieren♥ Jeg ventet på den helt siden november 2011 og leste boka i desember, jeg ble helt hekta.


Picnik hos Julie med Maria, Oda og Stine. Det var så gøy, vi satt ut med One Direction musikk i bakgrunnen.

April:Nyttårsfeiring ting som vi kambodsjanere har vært år, fikk ikke vært der i fjor siden jeg var i Kambodsja.

Mai:


Fikk Someday og ble så glad siden jeg hadde ventet på den i snart et år.


Ble enda bedre kjent med mine directioners♥


Twitcam for første gang, vi fikk faktisk opptil 60 views!17.mai med de beste♥Var på besøk hos noen venner og møtte de søstest kattungene noen gang!


Dipdyet håret mitt for første gang.Fikk Up All Night: Live tour DVD i posten!Dyreparken for førte gang i 2012 og jeg tok Storslegga for første gang i livet mitt, sååå gøy den var!

Juni:
Polen turen 2012. Dette er en tur jeg aldri kommer til å glemme. Den gjorde vår klasse mer samla og vi fikk møte en grei klasse fra Bygland. Turen lærte meg mye, det var skikkelig vondt å gå rundt i konsentrasjonsleirene og tenke på alt det vonde som har skjedd der. Og få sett to nye land som jeg ikke har vært i før var så gøy. Jeg kunne gjort hva som helst for å få den turen tilbake♥

Dette ble et veldig langt innlegg, men jeg følte det skjedde så mye i 2012. Det har skjedd mer, men dette er noe jeg har bilder av. Part 2 kommer snart :)


02.01.2013  ?  2012 in pictures  ?  2 kommentarer

new years resolutions

Nå som 2013 er her har jeg noen mål jeg vil klare gjennom dette året. I fjor hadde jeg også noen nyttårsforsett, klarte vel det meste men ikke alle. Jeg har en følelse på at 2013 kommer til nokså bra år, så la oss håpe på det beste. 

Bli sunnere - jeg spiser alt for mye søppel mat, det som noftest npr jeg kjeder meg som er nesten hele tiden.

Trene til å få drømmekroppen - jeg innså det etter jeg så Victoria Secrets Fashion show og ble veldig sjalu når jeg så kroppene til modellene.

Bedre karakterer - snittet mitt til jul var ikke det beste, men heller ikke det verste. Hvis jeg gjør litt ekstra så klarer jeg å komme meg lengre opp.

Bli mer positiv - jeg er en som ser så negativt på ting, haha.

Oppleve mer av verden - jeg har så lyst til å reise rundt men det år ikke når jeg forsatt har skole, men snart.

Hva er dine nyttårsforsett?


01.01.2013  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

vlog; fireworks

Ta på 720 for å få det i HD

Godt nyttår kjære lesere! Håper alle fikk en fin begynnelse på 2013! Det gjorde jeg. Jeg gjorde min tradisjon med å være oppe til 6 på morgnen og se ballen droppe på Times Square. Et av mine livsmål er å feire nyttår i Times Square. Vel, i går mens jeg ventet så tok jeg sammen noen klipp og satte dem sammen. De fleste er fyrverkeri, men håper du liker den!

Hva syns du?


01.01.2013  ?  vlogs  ?  Ingen kommentarer
hits