Blogg.no deler ut 50 Escada Cherry in the Air!

ESCADA er kjent for sine sommerdufter. Alle venter på den og hvert eneste år er ESCADA's sommerduft noe av det første som minner oss om at det går mot sommer - og lange bekymringsløse dager. ESCADA Cherry in the Air er en fengslende blanding av saftige røde frukter og forførende noter. Gled deg til en duft som virkelig vil sette deg i sommerstemning!

Blogg.no har en konkurranse der de deler ut 50 Escada Cherry in the Air. Jeg trenger nye sommer parfymer. Min signaturlukt er Wonderstruck av Taylor, men jeg kan godt prøve nye parfymer. Og jeg elskerbær-lukter og cherry er en av mine favoritter! Meld deg på konkurransen HER.

esc13che

23.02.2013  ?  Konkurranser  ?  1 kommentar

hair waves


(Det er ikke så rødt/oransje i virkeligheten, det er lyset!)

Håret mitt bestemte seg for å se fint ut i dag. Jeg tror grunnen er fordi jeg tok i kokosnøttolje i og den er sååå god. Siden jeg har ombre er håret mitt ganske slitt og tørt, men i dag virket som om det hadde litt liv i igjen. Sov med det i flette så derfor er den nederste dele rett. I går var jeg og familien ute og spiste på Peppes Pizza og når jeg kom begynte the Brits Award. Taylor Swift vant ikke prisen hun var nominert til, men opptrednen hennes var fantatisk!

Og i går natt var jeg oppe til 3 og så på The Help (Barnepiken på norsk?) og hylgrein. Det er en utrolig bra film og anbefaler alle å se den. Også er det alltid sånn når jeg griner før jeg sovner så hovner øyene mine opp og det var ikke et bra syn, men det fikset jeg med eyelineren. Haha, lå dere merke til Abigail i bakgrunnen? Så henne mens jeg redigerte bildene. 

<br/><a href="http://oi47.tinypic.com/11b66bp.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

Haha, jeg måtte.


21.02.2013  ?  Hverdag  ?  5 kommentarer

musikktips #4

Heisann!

Jeg glemte nesten musikktips denne måneden, jeg pleider vanligvis å gjøre de litt tideligere i måneden, men det er bedre sent enn aldri.

1. People Help The People - Birdy

Elsker denne sangen og det jør faktisk katten min Abigail også! Hun halvsov ved siden av meg en dag og jeg tok den på også reiste hun seg opp og lyttet til sangen. Jeg og Oda liker å synge til den med våre oprastemmer, haha.

2. The Art of Falling - Greg Holden

Hørte denne på Make It or Break It for noen år siden, men orket aldri i søke den opp. Så en dag oppdaget jeg genius på iTunes og ble så glad siden det var bare musikk jeg likte og ikke noe listepop shit og jeg fant den sangen der. 

3. Kiss Me Slowly - Parachute

Det er en av mine favoritt sangen ALL TIME. Den ligger på 3 plass på min mest spilte liste med 461 spillinger. Perfekt sang, perfekt band. 

4. Flaws - Bastille

Hørte egentlig denne sangen i midten av 2012, tror jeg. Det var bare helt tilfeldig og så senere kom den opp igjen på youtube så jeg hørte den om på nytt og ble helt forelsket. Dan Smith sin stemme er helt nam. De har en sånn konkurranse at man kan se de live, det var enten i Paris eller London og datoen er når jeg er i Paris!!!!!!!! Det kaller jeg skjebnen og jeg vil få de til hove for da begynner jeg å grine, no joke. Hørt noen av sangene fra før?

19.02.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

13 things about me

Heisann!

Jeg føler at jeg ikke har sagt så mye om meg på bloggen så her kommer det 13 (rare) fakta om meg. Og jeg skal poste musikktips senere i dag siden jeg nesten glemte det denne måneden og jeg skal jobbe med litt endringer i designet og ta nye bilder til uka til header.

- Jeg heter egentlig ikke Veronika Isabelle, bare Veronika, men skal gjøre det offesielt før jeg skal på universitet. 

- Tallet 13 gjør meg glad, hvis dere har merket det nevner jeg det ofte. 

- Jeg har vært en Swiftie(Taylor Swift fan) i 6 år og det er det beste som har skjedd med meg, har møtt så mange kule folk pga dette. 

- Jeg liker faktisk å lese, skjønner meg ikke på folk som sier at de ikke liker å lese. Den ubeskrivelige gode følelsen å leve seg inn i verden er best!- Jeg kommer ikke til å henge på trenden med å lage et innlegg om trening og legge ut bilder av jenter som ser ut som om de har anoreksia. Det er også lite sannsynlig at jeg skal begynne å trene. 

- Kunne ikke brydd meg om å ha et Acne skjerf eller Lulu's sminkeveske bare fordi alle andre toppbloggere har det. 

- Mennesker irriterer meg og jeg sier "I hate people" altfor mye. 

- Det tar meg vanligvis 5 minutter å bli forelsket i en ny kjendis og jeg kan også bli forelsket i personer fra bøker, men jeg ender alltid opp å bli lei meg siden de er ikke ekte personer. (((Peeta Mellark & Jace Wayland)))

- Det gir meg mer glede å drikke vann fra en flaske enn et glass. Det er en grunn til at det er alltid 5 flasker på rommet mitt. 


- Jeg vil vekk fra Vennesla, skal dra på universitet i utlandet. 

- Jeg liker å være hjemme alene eller alene generelt. 

- Jeg elsker rock og alternative sjangeren, og jeg hater listepop. 

- Kunne ha gjort alt for å se ut som Lily Collins, give me her look!Noe dere ikke visste?


19.02.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

Hjemmespa

Heisann!

Det er så deilig med ferie. For å feire dette skal jeg ha hjemme spa. Jeg har ikke hatt tid til et ordentlig et så nå skal jeg bruke tida. Jeg skal bruke mammas Mary Kay produkter siden jeg elsker de så mye og jeg har lagt en hårmaske siden håret mitt er jo ødelagt etter ombren. Men jeg ønsker alle en fin kveld videre! 
Hva har du gjort i dag?


18.02.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

dream room

Åååå, sånne rom er så fine. Jeg har blitt het forelsket i vintage/grunge stilen. Selv om jeg liker moderne, kan det bli fort kjedelig, som hvite rom med få detaljer som de fleste liker. Jeg liker det lille ekstra. Kan ikke deskrive hvor mye jeg gleder meg til å flytte ut og dekorere huset mitt. Rommet mitt nå er nokså eh... Det er alltid rotete og alminnelig i min mening og jeg orker aldri å gjøre noe med det...

Hva slags rom liker du?


17.02.2013  ?  Inspiration  ?  Ingen kommentarer

innkjøp 160213

Heisann!

Det er ca en time siden jeg kom hjem fra byen og jeg er helt utslitt! Grunnen til at jeg gikk til byen var for å dra på Marte Borge og Kristina Andersens gardrobesalg i dag. Jeg tok bussen som gikk ti på elleve opp og møtte Martine og Hanne i køen. Vi sto i køen ca en halvtime før vi kom inn. Jeg var litt skuffa for at vi ikke fikk noe, alt ble jo tatt den første timen. Men som trøst fikk jeg kjøpt noe i byen og jeg hadde en koselig dag med Martine og Hanne. 


Buksa og toppen er i fra Vero Moda og genseren er i fra Bik Bok.

Hva har syns du?
Hva har du gjort i dag? 


16.02.2013  ?  Innkjøp  ?  2 kommentarer

vinterferie (((hallelujah)))

Heisann!

Vet jeg har vært veldig dårlig til å blogge. Trenger egentlig ikke å gå på detaljer fordi hverdagen min er kjedelig og jeg har ikke inspirasjon. Annet enn masse prøver, innleveringer og druknet i lekser som jeg egentlig gjør har jeg blitt hekta på The Hunger Games Adventure på mobilen, men må vente på noe dritt energi. Funnet masse bøker jeg vil bestille selvom jeg ikke har lest alle ferdig ennå, tanken på å ha mange uleste bøker hjemme gjør meg glad fordi da har jeg ihvertfall noe å glede meg til. Og valentinsdagen var i går og jeg valgte å se på Valentine's Day med my baby T. Swift og jeg begynte å grine siden Taylor Swift og Taylor Lautner ikke er sammen lengre.

Ellers så har i dag vært en shit dag og jeg har innsett at jeg hater folk enda mer og det værste er at vi avslutta dagen med to timer styrke. Woah, føler dette ble et klageinnlegg. Jeg er en negativ person, men prøver å skjule det ofte (egentlig ikke). NOK klaging i morgen tror jeg at jeg, Stine og Amina skal på Marthe Borge og Kristina Andersens salgsdag i Kristiansand. 
Hva har du gjort i dag?


15.02.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

lately

Heisann!

Det er søndag som betyr at det er skole i morgen. Helgene går altfor fort! De siste ukene har bare vært skole med masse innleveringer, prøver og framføringer! Jeg gleder meg noe utrolig til vinterferie der jeg kan sove i 1-2 uker. Ellers har jeg fått gjort litt ting som jeg ikke får tid til ellers.

Jeg har lest i boka til forfatterprojektet, City of Bones. JEG ELSKER DENNE BOKA! Sånn jeg måtte "rope" det ut. Men seriøst jeg er litt sånn småforelsket i Jace Wayland. Ingen burde se meg når jeg leser for når jeg er hjemme må jeg stoppe for å få alt inn og kanskje grine. Defor syns jeg det er vanskelig å lese på skolen fordi klassen kommer til å tro jeg er rar fordi jeg ''fangirler'' når jeg leser. (ikke døm meg altså)


Gav forresten Abi et mellomnavn, så nå heter hun Abigail Louise♥

Hva har du gjort i dag?


03.02.2013  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer
hits