musikktips #4

Heisann!

Jeg var alltid så tidlig ute med musikktipsene mine, men nå lager jeg de den siste dagen i måneden. Denne måneden har jeg hørt på litt ny musikk, men også gamle favoritter. 

1. Cold As You - Taylor Swift 

Dette er min favoritt fra Taylor's første album. Grunnen til at jeg har begynt å høre på den igjen er fordi Taylor spilte den live for første gang på en av konsertene hennes, og jeg ble forelsket i sangen igjen. 

2. Daniel in the Den - Bastille

 

Bastille kom ut med sitt nye debut album på begynnelsen av måneden og dette er en av favorittene mine fra albumet. Hvis du liker Alternative sjangeren, anbefaler jeg albumet!

3. Forever & Always - Parachute

 

Dette er en grinesang. Historien i denne sangen er litt heartbreaking. Jeg skrev faktisk en skolestil basert på denne historien, men siden den var på norsk fikk jeg ikke utrykt meg nok enn det jeg hadde gjort hvis stilen var på engelsk. 

4. Little Bird - Ed Sheeran

Ed skrev denne sangen fordi en liten fugl døde, aw. Teksten og stemmen hans er så fin. Husker når han kom til Norge og hadde konsert men det var 18 årsgrense, tror jeg begynte å grine, haha. Og jeg skulle egentlig se han på Hove ifjor, men det ble det heller ingenting av...

5. The Way ft. Mac Miller - Ariana Grande

Ååååh, elsker denne sangen. Stemmen til Ariana er bare best!


(Vet at denne sangen på bildet har ingenting med musikken over å gjøre, men har ikke andre bilder.)

Hvilke sanger er dine favoritter for tiden? :-)


31.03.2013  ?  Musikktips  ?  1 kommentar

innkjøp fra danmark

Heisann!

I går begynte jeg dagen med å våkne halv 6 (!!!!) fordi vi skulle ha en dagstur til Danmark og ned til Bilka. Vi reiste med noen andre familier som vi kjente. Det var skikkelig masse folk der i går, men jeg overlevde og jeg fikk også kjøpt masse. Noe av det var ikke kjøpt på samme dag siden noen dager før dette så hadde jeg også vært på en liten opp-ned tur på båten. De fleste produktene finnes også i Norge, men i Danmark er de halvparten billigere. Deler de opp etter kategorier eller så blir det så rotete. (Noe er kjøpt på tax-freen på båten og noe er ifra Bilka)

Hårprodukter:

1. Hårmaske fra TRESemmé til 65,-. Trenger hårmaske siden håret mitt er utrolig tørt!! 2. Heat protective spray fra TRESemmé til 65,-. 3. Balsam spray til 12,- ahah brukte denne når jeg var liten, men etter jeg har fått ombre hår har det vært utrolig flokete...

Sminkeprodukter:

1. BB Cream fra LORéal til 109,- (det var 20% av) 2. Pudder fra LORéal til samme pris som BB cream. 3. Eye Roll-On ting til 45,- 4. Labello leppomade til 18,- 5. Maybeline Color Senation Popstick til 65,- 

Hudprodukter:

1. Body Butter og Body Scrub til 199,- for begge. 2. Ansiktskrem til 50,- 3. Ansiktiksmaske til 12,- 4. Clear-up strips til 30,- 5. Cleansing cream til 65,-

Parfymer:

Den første parfymen var det ikke jeg som kjøpte, men det var lillesøstra mi som kjøpte den til. Hun visste at jeg har ønsket meg den lenge. Men den kostet 259,- Cherry In The Air kostet 369,- 

Annet:

1. Veske til 50,- syns den var søt, haha. 2. Kabuki kost til 30,- den er faktisk veldig myk. 3. En nøkkelring med en elg som bæsjer til 15,- kjøpte den fordi jeg har en nøkkelring samling haha. 


Cosmetic Organizer til 150,- Jeg har sett lenge på denne på MakeStyle.no men den kostet 299,- så jeg gadd aldri å kjøpe den, men når jeg så at den var til 150,- løp jeg bort til mamma nesten i tårer, haha. 

Det er typisk meg at jeg har glemt noe, men samma det. Jeg fant heller ikke noe klær, men jeg skal snart på shopping med vennene mine så da må jeg finne noe. Jeg så nettopp at Betina/vennen hennes linket meg!! Jeg er i lykkerus, omgomgomgomgomg! Og jeg skal huske å poste musikktips i dag før denne måneden er over :-)

Hva syns du om innkjøpet? 


31.03.2013  ?  Innkjøp  ?  6 kommentarer

money can't buy happiness

...hvem enn som sa det er en løgner. Med penger kan du kjøpe mat, musikk, konsertbilletter alltid mulig som gjør meg glad. Og i de siste har jeg funnet masse ting som jeg ønsker meg, men problemet som jeg og mange andre tenåringen sliter med er å være blakk. Eller jeg har faktisk penger, men jeg sparer til vi skal reise. Uansett, dette skal være en wishlist ting. Det er mye i verden jeg vil ha, men jeg kan ikke få alt jeg vil :(


Dette innlegget har vært i utkasten en stund så jeg tenkte jeg kunne poste det. Det er mer som jeg har glemt å poste på listen som Rimmel Apocalips og andre ting. Er det noe du ønsker deg?


29.03.2013  ?  Wants  ?  7 kommentarer

overnatting

Heisann!

Vet det ikke ble noe blogging i går men jeg og lillesøster hadde Make It or Break It marathon. Det er den beste tv-serien jeg noen gang har sett, jeg er enda i sorg etter de slutta å lage nye episoder, spesielt rett før OL!!!!!! Okay, men i dag var en en kjapp tur i byen, fikk ikke kjøpt noe. Men snart skal jeg ned til Ida Susann og sover over med de andre jentene. Åh, det kommer til å bli så gøy!

Hva skal du i dag? :-)


27.03.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

me at the moment

Heisann!

Det er en stund siden sist, men det er samme grunn som sist, skolen. Vi har hatt en haug med med prøver, framføring og to tentamener på en uke og begge ble skikkelige dårlige. Men nå er det endelig ferie og jeg kan få tatt igjen søvn og få gjort ting ferdig. I dag skulle jeg være på vei til Paris, men i siste liten utsatte vi det til en annen gang, og kan du gjette hvor sur jeg ble?!?!

Nå ser jeg på Make It or Break It ((for 6 gang hihi)) med kokosnøttolje i håret mens Abigail sover bak meg på sofaen. Jeg ligger på madrassene som vi brukte i går mens vi hadde filmdag. Det var jeg, Julie, Oda, Maria, Stine og Silje som var hos meg. Vi så på The Notebook, My Sisters Keeper, The Impossible og Walk To Remember, det var grinefilmer vi så på. Men det var en kjempe koselig dag.

Abigail skal leke cutiepie <3<3<3<3

Hva har dere gjort i dag? 


25.03.2013  ?  Hverdag  ?  8 kommentarer

deksler

Heisann!

I forrige innlegg så sa jeg at jeg hadde fått noen deksler. Jeg hadde bestilt 3 deksler fra miniinthebox, jeg kunne ha bestilt flere hvis det ikke mamma og lillesøster også hadde bestilt, men jeg har jo nå over 12 deksler så jeg skal ikke klage. Miniinthebox har fri frakt og dekslene der er nokså billige. Frakten brukte rundt 2 uker og det er ikke mye med tanke på at den sendes fra Kina et eller annet sted.


Jeg elsker dette blomster deksle, den har en vintage touch. Jeg har tenkt til å lime på nagler på bunnen, fordi jeg så det på etsy og det var så kult. HER


Pandaen var så søt, jeg måtte, haha. HERDette er bare et helt vanlig gjennomsiktig deksel, men grunnen til at jeg ville ha det var sånn at jeg kunne lage egne deksler. Jeg kan kopiere ut bilder og sette det bak på deksler så jeg prøvde med et blått ark. HER

Hva syns du om dekslene?


13.03.2013  ?  Innkjøp  ?  6 kommentarer

produktiv dag

Heisann!

I går kveld så jeg ut over rommet mitt og tenkte at jeg måtte å rydde rommet og få øve ordentlig til de neste prøvene vi skal ha. Klokken er åtte på kvelden og jeg har ikke fått så mye ut av dagen som jeg trodde. Ellers så har fått 3 nye deklser som jeg, lillesøster og mamma bestilte for ikke så lenge siden. Kan vise de i morgen siden det er så dårlig lys nå. Nå skal jeg forhåpentligvis begynne å rydde rommet eller se på Make It or Break It.Hva har dere gjort i dag?


12.03.2013  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer

sweater over a dress

Heisann, dette innlegget er forhåndspublisert så nå er jeg sannsynligvis hos Martine og jobber med vårt projekt om sea level rise. En fin måte å tilbringe søndagen, haha. 

Ellers i går gikk jeg gjennom klesskapet og kikket litt på tumblr og fikk lyst til å prøve randome outfits. Jeg syntes det å ha en genser over en kjole var så fint så jeg måtte prøve det selv. Den første kjolen jeg prøvde med gikk ikke greit og det samme skjedde med den andre. Helt til jeg fant en kjole jeg kjøpte fra Nelly som jeg aldri hadde brukt, likte hvordan resultatet ble. (Det blåste skikkelig oppe hos oss, frøys meg nesten i hjel.)


Kjole Nelly - Genser Vero Moda - Combat boots Barcelona - Armbånd forskjellige steder

Hva syntes du?


10.03.2013  ?  Outfit  ?  1 kommentar

lost in paradise

Jeg vet jeg ikke har blogget på en stund, men jeg savner det så jeg vil prøve å komme tilbake. Jeg har bare ikke orket å gjøre noe. Jeg er lei av livet (ikke på den måten). Alt jeg vil er å reise og utforske verden, møte nye folk. Dette lille stedet je bor i er så deprimerende for meg. Alt jeg ser fram til nå er vel påske og sommerferien siden vi skal reise. Jeg vet ikke hvor men jeg skal ihvertfall vekk. Den eneste måten å komme seg vekk herifra er når jeg leser eller sover. Vet ikke om dette er en periode jeg går gjennom, men jeg er lei av alt. Vet dette ble et litt deprimende innlegg, men har alltid hatt lyst til å skrive dette og jeg har en outfit som kommer snart eller i morgen :)


09.03.2013  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer
hits