thuesday

(Jeg klarte å slette innlegget med et uhell så nå skriver jeg det på nytt.)

Heisann!

Da blir det mobilblogging igjen, det er så mye enklere, men dårlige kvalitetsbilder. Er det ikke deilig å vite at du ikke har skole i morgen? Jo, det er det jeg trengte selvom jeg hadde fri på fredag. I morgen er min planer å gå sammen med Julie og Amina for å ta bilder. Julie skal begynne å blogge igjen, så hold utsikk på julieshenriksen.blogg.no

Ellers i dag har det vært en nokså grei dag. Vi så på et foredag om Camilla Colett med noen andre tiendeklassinger. Og i de to siste timene så hadde vi engelsk fordypning, men siden det er prøvemuntlig fikk vi fri og det var deilig. Men jeg var låst ute siden jeg ikke hadde nøkkel.

Ellers har vi besøk og vi har vært ute og kjøpt masse snacks og jeg skal kose meg resten av kvelden. Ha en fin kveld videre!

Hva har du gjort i dag? :-)


30.04.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

pakke fra asos

Heisann!

Jeg prøver meg på mobilblogging her siden jeg orker ikke å hente dataen, så bildene er ikke i toppkvalitet. Men i dag fikk jeg pakken min fra asos. Det tok faktisk under en uke, bestilte på tirsdag pluss det er gratis frakt. Det er bra!

Jeg bestilte solbriller og et hårbånd. Det hårbåndet var endelig ikke det jeg ville ha, men det var utsolgt så valgte det.

Jeg kunne ha lagt ved en link, men jeg er på mobilen. Hvis dere lurer så er det bare å spørre.

Til dere som lurte på hvor den rosekronen var i fra så hadde jeg laget den selv. Siden noen ville ha et DIY innlegg kommer det sannsynligvis til uka siden jeg skal på senteret snart.

Hva syns dere? :-)


29.04.2013  ?  Innkjøp  ?  8 kommentarer

purple rose crown
Hva syns du om bildene/rosekronen? :-)


28.04.2013  ?  Pictures  ?  19 kommentarer

i love flowersJeg har en stor obsession med flower headbands/crowns. Jeg kommer til å hamstre inn alle sånne når jeg skal til Oslo. Ellers har jeg laget en rose crown som jeg skal vise til dere i morgen, gud jeg elsker den. Jeg kommer sikkert til å lage mange flere siden nille har litt utvalgt av falske blomster.

Hva syns du om flower headbands?


27.04.2013  ?  Inspiration  ?  4 kommentarer

et lite innkjøp

Heisann!

I dag var jeg en liten tur på sørlandssenteret. Jeg skulle egentlig se på noen digitalkameraer men endte opp med å kjøpe litt andre ting. Det blir vel neste uke. Digitalkameraet trenger jeg til konserten om 10 dager, gud jeg gleder meg så mye. Jeg skal prøve å få blogget mens jeg er i Oslo, siden den nye bloggappen er blitt oppdatert blir det lettere å blogge.

BB-cream kost fra Kicks

Armbånd fra Gina Tricot

Maxi kjole fra Gina Tricot, åå gleder meg til å bruke den i sommer, stoffet er så lett.

Hva syns du om innkjøpet?


27.04.2013  ?  Innkjøp  ?  3 kommentarer

what i've been doing lately

I'm back! Har faktisk savnet å ta fram kameraet og ta bilder. I det siste har jeg ikke gjort så mye, bortsett fra masse skolearbeid. Det kommer til å bli litt rolig før eksamen starter igjen. 

I stedet for å skrive hva jeg har gjort, hva med bilder?


Vært på fest samlingting med mange folk.


Her har jeg vært den siste uka mens jeg har forberedt meg til prøve muntlig eksamen som jeg forresten fikk en 5'er på!


Fått bøkene mine, kost med Abigail og lest City of Ashes.

Hva har dere gjort i det siste?


26.04.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

pause

Tar meg en liten pause, kommer tilbake om en eller to uker. :)


18.04.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

rockstar ronan

Heisann!

Jeg føler det å blogge seint er min greie. Dagen i dag var nokså grei, ble litt masse snakk om denne One Direction konserten. Ellers ignorer jeg leksene mine og leser bloggen til Maya Thompson. Til dere som ikke vet hvem det er så det er en mor som skriver om hvordan det er å la mistet en sønn til neuroblastoma kreft.  Har dere hørt sangen til Taylor Swift som heter Ronan? Vel denne sangen handler om sønnen til Maya. Leser denne bloggen i ny og ne, men den er veldig sterk å lese. Hvis dere vil lese den finner dere den HER

Tror jeg skal ignorere alt og lese denne bloggen helt fra begynnelsen og jeg er forberedt på tårer.


Dette bildet er helt random, dere er sikkert like lei av trynet mitt som jeg er. 

Hva har dere gjort i dag?


15.04.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

bestilt flere bøker

Heisann!

Det ble litt sein blogging, men har vært opptatt med å gjøre ingenting. Det har ikke synket inn enda at jeg og mine bestevenner skal på One Direction konsert. Dette blir min første ordentlige konsert, herregud gleder meg så mye! I dag har jeg bestilt noen nye bøker, pluss et album. Aner ikke hvorfor jeg bestiller nye bøker når jeg ikke er ferdig med de jeg holder på meg, men bøker er så fine å ha. 


Signert (!!!) DNA album av Little Mix HER - The Fault in Our Stars HER - Looking for Alaska HER - Thirteen Reasons Why HER - To Kill a Mockingbard HER

Lest noen av bøkene før?


14.04.2013  ?  Innkjøp  ?  1 kommentar

GLAD NYHET

(Jeg advarer om at dette innlegget kommer kanskje ikke til å gi mening og det kommer til å bli masse caps lock her. Og til dere som lurer hvordan Spring Breakers var, les helt neders.)

Faktisk var det lillesøstera mi som postet det siste innlegget fordi jeg lå på gulvet og hylgrein. Vil dere vite hvorfor? FORDI JEG FIKK BILLETTER TIL ONE DIRECTION HERREGUD!

OK JEG SKAL FORKLARE DETTE TIL DERE UTEN CAPS. Jeg holdt på å spise en sånn mini pizza også sjekket jeg facebook på mobilen også hadde Live Nation Norge akkurat postet en status hvor det stod "Et lite antall billetter til One Direction er lagt ut for salg". Jeg kastet pizza til siden og postet bildet på den hemmelige gruppa vår på facebook og spurte om noen på pc'en. I mens prøvde jeg å se hvor mange billetter det var så jeg fikk faktisk 6 billetter, men jeg på mobilen. Jeg fikk ut min indre Usain Bolt og løpte bort til den nærmeste pc'en som var min lillesøster sin, men den var tregere enn våren i Norge. 

I 15 minutter ble det litt(masse) grining og skriking på pc'ene siden jeg ville ha billetter mer enn noe annet. Etterpå ringte Julie meg og hun hylgrein hun også. Det hakket noe forferdelig, men det fikk hørt at vi fikk billetter, også grein vi til hverandre i telefonen i mange minutter. Ja, det var min lille historie. MEN DET ER 24 DAGER TIL KONSERTEN! (Det er så vidt jeg nevner One Direction på bloggen, men jeg har vært fan av i de i over to år, så jeg klarte ikke å holde dette inne.)


(Bildet er i fra november, den dagen vi fant ut at One Direction skulle til Norge.)

Spring Breakers: Til dere som lurte på om Spring Breakers var bra. Skal jeg være ærlig, sugde den. Jeg angrer på at jeg faktisk brukte 100kr på den billetten. De sa fuck(ing) i hver eneste setning. Masse pupper, weed, kokain og pistoler. Herregud, slutten var drit dårlig. Jeg skulle ha hørt på alle som sa at den sugde... 

Ellers i dag skal jeg kanskje spille inn en video til bloggen, hehe. 

Skal du på One Direction konserten?
Hva skal du i dag? 


13.04.2013  ?  Hverdag  ?  7 kommentarer

Spring breakers

Heisann! Idag skal jeg på kino med noen venner og se Spring breakers, som har premiere idag. Tar dessverre ikke med kameraet, men idag er det endelig helg! Skal egentlig ikke gjør noe spesielt i helga men vi får se.Dette blir et veldig kort innlegg, men om dere har noen ideer om hva jeg kan blogge om fremover hadde det vært supert, har null insperasjon om hva jeg kan blogge om så kom med forslag!


Hva skal dere i kveld?


12.04.2013  ?  Hverdag  ?  11 kommentarer

været er bipolar


Heisann!

Ååå, jeg som håpte på at våren var like rundt hjørne, men nei. Som dere kan se er været her nede i sør veldig bipolar. For noen dager siden satt vi ute i friminuttene og smeltet nesten vekk. Nå må jeg ta fram vinterjakken igjen. Ellers i dag har det vært nokså greit. En photoshop prøve, tre timer engelsk og en time matte. Vi har engelsk tentamen i morgen, og jeg håper virkelig at det går like bra som det gjorde forrige semester.

Hva har du gjort i dag?


11.04.2013  ?  Hverdag  ?  6 kommentarer

my lastest instagram moments


Det er noen av de få instagram bildene jeg har postet. Jeg poster ikke så mye, men jeg skal prøve. Jeg heter @veronikaisabelle der så det er bare å følge meg, jeg følger vanligvis tilbake :)

Har du instagram? 


10.04.2013  ?  Hverdag  ?  8 kommentarer

jelly fish-eye lens

Heisann!

For ca. 2 uker siden bestilt jeg og lillesøstera mi enda en pakke fra miniinthebox, denne gangen fikk hun litt mer enn meg, men det var helt greit. Jeg fikk et lilla bumper og en jelly fish-eye lens. Det var vel det jeg brydde meg mer om. Fish-eye linse er en vidvinkel linse som på en skaper en panoramautsikt eller halvkule formet bilde. (Ja, jeg brukte wikipedia hehe) Uansett, så elsker jeg effekten! 


Nå skal jeg bruke resten av dagen på å øve til norskprøve i morgen, men jeg har egentlig ikke lyst fordi sola er ennå ute...

Har dere prøvd fish-eye lens før? :-)


09.04.2013  ?  Innkjøp  ?  19 kommentarer

monday again

Heisann!

Da var det mandag igjen. Dagene er det det samme. Jeg har lovt meg selv at jeg ikke skal spise noe godteri eller drikke noe brus denne uken, tror dere jeg klarer det? Ikke jeg, det bare mandag og jeg føler jeg har et sikkelig søtsug. Annet enn det, har håret mitt vært forferdelig i dag og jeg fikk ikke tid til å stelle det. 

Jeg har et spørsmål til dere. Hva vil dere ha mer av på bloggen min? Jeg føler det alltid blir det samme, og det blir litt kjedelig i lengden. Flere videoer? Spørsmålsrunde? Mer fakta om meg? Dere bestemmer!Haha, Abigail er alltid rundt meg når jeg tar bilder.

Og kan jeg spørre dere om en til liten tjeneste? Hvis dere har twitter kan dere være så snille og tweete "Norway wants the ! Tweet for your country at ". Jeg og mine bestevenner vil ha Janoskians til Norge! 

Hvordan har dagen din vært så langt? :-)


08.04.2013  ?  Hverdag  ?  11 kommentarer

the perks of being a wallflower

Heisann!

Har alle hatt en fin dag/helg. Min har vært nokså slapp. Jeg har spist masse dritt mat og har fått lest The Perks of Being a Wallflower. Jeg hadde den egentlig på mobilen så jeg leste den der, men så bestilte jeg masse andre bøker så ble den bare halvlest, så fikk lest videre i dag. Ellers holder jeg på å laste ned musikk, har funnet så masse ny musikk i det siste og det gjør meg veldig glad♥Hva har du gjort i dag?


07.04.2013  ?  Hverdag  ?  12 kommentarer

i want dresses from nelly

Heisann!

Jeg kjenner at det ikke er godt for meg å se på klær på nettet, men jeg elsker å se det. Det er som å se på det klesskapet man aldri får, haha. Ellers så gleder jeg meg til sommeren og da kan jeg gå i sommerkjoler og som dere kan se så elsker jeg high-low kjoler. Og pyntekjoler er alltid fint å ha i klesskapet.


Kjole nr. 1 HER - Kjole nr. 2 HER - Kjole nr. 3 HER - Kjole nr. 4 HER - Kjole nr. 5 HER - Kjole nr. 6 HER

Hva syns du om kjolene?


07.04.2013  ?  Wants  ?  10 kommentarer

bilder fra i går

Heisann!

Dette skulle egentlig ha blitt postet mye tidligere, men jeg har vært så trøtt og kroppen føles helt død etter gymmen i går.

Det begynte med vel at jeg fikk meldig fra Hanne at bussen gikk 18.59 og sånn fem minutter før kommer bussen, men jeg så den ikke fordi den var rett rundt svingen. Det viste seg at bussen gikk 18.49. Så jeg ringte Amina og spurte når neste buss gikk og hun sa at den neste bussen gikk om en time. Men det var ikke tale om at jeg skulle vente en time i skinnjakke. Klokken var rundt syv og jeg bestemte meg for å gå inn til sentrum fordi bussen gikk oftere der. Mens jeg gikk var det noen på mopeder som hadde blåst opp en kondom og vinket til meg når de kjørte forbi, men jeg visste ikke hvem de var, haha.

Klokken var ca ti over og så på bussplanene at bussen kom kvart over, og tenkte hallelujah!! Mens ellers så var Peppes Pizza fult så vi spiste heller på Dolly Dimples. The Host var så bra! Jeg har veldig lyst til å lese boka siden Ida sa det var masse detaljer som ikke ble med i filmen. Ellers var det en kjempe koselig kveld med de beste jentene. Martine og Hanne.


Ida, Tonje og meg. 


Den fine fiskebrygga♥

Resten av dagen skal jeg sikkert bare slappe av, orker faktisk ikke å gjøre noe annet akkurat nå, ahah.

Hva er det du skal i dag?
06.04.2013  ?  Hverdag  ?  14 kommentarer

the host

Heisann!

Nå skal jeg ned til Kristiansand og se på The Host med noen kjempe gode venner av meg. De fleste som har sett den har sagt at det er en veldig bra film! Jeg har ikke lest boka, men hvis jeg får tid skal jeg sikkert lese den. Vi skal ta en tur å spise innom Peppes Pizza og jeg skal faktisk ta med meg kameraet mitt så det blir litt bilder i morgen, siden jeg tror vi kommer sent hjem i dag. Nå må jeg ned og rekke bussen!

Hva er det du skal i kveld?


05.04.2013  ?  Hverdag  ?  20 kommentarer

outfit 040413
buske fra sverige - topp fikk den av mamma - skinnjakke fra only - solbriller fra barcelona

Trøtt, trøtt, trøtt, trøtt, det er ordet som kan beskrive meg nå. Forresten snakket jeg med den søteste blogg leseren i går på kik. Hun heter Kristin og blogger på tkm.blogg.no med to andre jenter. De har en skikkelig søt blogg, du burde besøke den!

Hva syns du?


04.04.2013  ?  Outfit  ?  22 kommentarer

inspirationTatt fra tumblr'n min smile-fearless som også er linket i sidebaren. 

Hva slags bilder inspirerer deg?
Ha er tumblr'n din? 


03.04.2013  ?  Inspiration  ?  19 kommentarer

first day back to school

Heisann kjære lesere!

I dag var det første dag tilbake til skolen. Jeg vet at det allerede noen som startet i går. Det var faktisk ikke tungt å våkne opp, men senere kjente jeg at jeg ble litt trøtt. Ellers har det vært en normal dag. Og jeg skal prøve å ikke sovne eller å ha en "powernap" fordi det er en av mine verste uvaner. Jeg hater det!


Forresten var det en tysk leser som jeg snakket med på kik som ville at jeg skulle skrive navnet hennes på hånden min, kan ikke si nei. Jeg syns det var utrolig at jeg har en leser i Tyskland, wow. 

Ha en fin dag videre :-)


03.04.2013  ?  Hverdag  ?  12 kommentarer

Jeg vil lese din blogg!

Heisann!

Jeg kjeder meg litt og hadde lyst til å lese blogger. Jeg får alltid masse inspirasjon av å lese andre blogger og jeg har det sånn hvis jeg liker bloggen din veldig godt, så legger jeg den som bokmerke og blir fast leser. Legg igjen en kommentar med bloggadressen din, så sjekker jeg bloggen din! 
02.04.2013  ?  Hverdag  ?  65 kommentarer

good morning

God morgen kjære lesere.

Jeg har bare sett på tv fra 11 til nå haha. Siste dag før skolen begynner. Jeg kjenner at jeg ikke er klar for skolen, kommer aldri til å være klar for det heller, haha. Men det er en kort uke og på onsdagen skal sikkert jeg og Oda redigere Polen-videoen ferdig også på torsdag har vi engelsk tentamen. Ellers i dag må jeg rydde rommet og andre ting jeg må gjøre siden jeg har tid nå. Nå skal jeg få meg i en god frokost. Ha en fin dag videre♥

02.04.2013  ?  Hverdag  ?  9 kommentarer

1st of april

Heisann!

Det er første april i dag! Har du blitt lurt? For det har ikke jeg, og jeg klarer ikke å lure andre heller, haha. Sola skinner og jeg føler det er sommer. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sommeren. De fem første ukene i sommerferien reiser jeg ned Kambodsja og skal være med familien, ellers så skal jeg være hjemme. Dette innlegget er forhåndsskrevet så nå er jeg sikkert hos Julie med de andre jentene. Ha en fin dag videre :-)
sko fra skopunkten, tights fra danmark, genser fra cubus, vest er lillesøster sin, smykke fra h&m, solbriller fra barcelona

Hva skal du i dag?
Hva syns du? 


01.04.2013  ?  Outfit  ?  4 kommentarer

tusen takk

Heisann!

Jeg våknet i dag og så at jeg var på første plass på blogglisten i Vennesla og på 104. plass på Blogg.no listen! Dette er et stort øyeblikk for meg siden jeg har aldri vært på topplisten før. Husker i går når jeg tok innkjøpsbildene så sjekket jeg bloggen og så at jeg hadde fått 200 lesere mer enn jeg pleier og tenkte, ånei hva har jeg gjort nå?! Men så kom jeg på at jeg hadde meldt meg på linkerunde hos betinabf, og vennen hennes Rebecca hadde valgt meg ut av ca 600 blogger. WOAH
Håper du har en fin dag, outfit kommer senere :-)


01.04.2013  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer
hits