polywore(Trenger den "I prefer the drummer" toppen mer enn noe annet i verden!)

Lagde disse i går når jeg kjedet meg, hva syns dere? :-)


26.05.2013  ?  Inspiration  ?  3 kommentarer

søndag?

Heisann!

Våknet med en rar følelse om at det var søndag, nei det var lørdag. Hadde det vært søndag måtte jeg ha stresset med at det var skole i morgen. Eller i dag har det mest vært skyet, noe som ikke er gøy. I går var det skikkelig fint vær, men jeg måtte være inne og jobbe med RLE-innleveringen. Det har pøsregnet i fem sekunder og det samme med sola. En kan aldri stole på været i sørlandet! Hadde planlagt å gjøre masse i dag, men jeg somler så mye så det skjer ikke. Har bestemt meg for å fikse ombréen snart, ihvertfall før jeg reiser. Har prøvd John Frieda sin blondespray, men har lest så mange dårlige omtaler på den så tør ikke å skade det mer enn det er, så jeg skal stripe det blondere snart.

Hvordan har din dag vært og hvordan er været der du bor?


25.05.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

ikke fin fredag

Heisann!

Dette har ikk vært en fin fredag, i stedet for å tilbringe tiden ute i det fine været har jeg vært inne og jobbet med en RLE-innlevering (og grenet mens jeg har sett på videoer av mine favoritt band medlemmer). Det er litt min feil fordi jeg somler til dagen før og stresser den siste dagen. En uvane, men jeg har klart meg gjennom ungdomskolen. Har forresten bestilt noen småting fra miniinthebox, har endelig fått bestilt en trådløs fjernkontroll til kameraet mitt siden jeg trenger en rar ting siden kameraet mitt er rart. Og skal lete etter et billig kamerastativ så jeg slipper å mase på lillesøster til å ta bilder av meg. 


Har endelig begynt å lese tfios og elsker den allerede, den nokså lett å lese i forhold til andre engelsk bøker jeg har lest.

Hvordan har din dag vært? :-)


24.05.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

outfit 230513

Heisann!

I dag har jeg vært en liten tur nede i sentrum for å kjøpe noe ansiktisrens, men jeg fikk kjøpt litt mer, hehe. Jeg nyter disse fridagene noe veldig, det er et pluss med eksamen! Jeg har faktisk endelig fått kjøpt inn de blomstene jeg trenger til the flowerheadband! Har forresten en skikkelig sideskille igjen, noe som et litt uvandt.


jakke fra vero moda - topp fra h&m - bukse fra cubus - sko fra barcelona - solbriller fra asos

Hva syns du? :-)


23.05.2013  ?  Outfit  ?  8 kommentarer

One Direction konserten 7.mai

Heisann!

Endelig er innlegget om konserten her! Siden var noen som hadde lyst å høre om hvordan konserten så skal jeg det. Vet ikke helt om dette kommer til å bli kort eller langt, men sannsynligvis langt. Har så mye å si om alt. Hvis du orker å lese alt, applaus til deg!

Jeg kan kort fortelle om begynnelsen av dagen. Vi tok toget fra Vennesla ti på 6 og ankom i Oslo i 11-tiden. Etter det ble det litt shopping i Oslo City og Karl Johan og senere ble det middag på T.G.I.Fridays. Herre, det var drit god mat der! Overalt så vi jenter med noe One Direction klær. Etter noen timer med shopping kjente jeg at beina mine begynte å bli slitne. Uansett, vi tok bussen opp til hotellet vårt. Bussene i Oslo får bussene i Kristiansand til å virke luksus. Bussene i Oslo er overfylte, 5-6 vakter i en buss og tung luft. Men rommet var skikkelig fint, men badet kunne ha vært litt større. 

Vi tok shuttle busser ned til arenaen. Det var en lang kø, men den gikk fort! Når vi kom til arenaen var det litt å gå, mendet var ikke så lang kø fordi de hadde allerede åpnet dørene. Mens vi holdt på å gå ned til arenaen hørte vi skrik hele tiden. Også plutselig begynte Amina å skrike fordi hun trodde at hun så Harry inni arenaen og så ned til køen. Jeg å han ikke, men det var ikke derfor folkene skrek. Når vi kom inn i selve arenaen og så hvor vi skulle sitte, kom det tårer! Det var mye nærmere enn jeg hadde forventet!

I mens vi ventet viste de forskjellige musikkvideoer og litt reklamer, og den var en liten One Direction reklame som fikk hele arenaen til å skrike så det var grunnen til skrikingen. De spilte som UK favoritter som Olly Murs, Little Mix, Amelia Lily. Også plutselig spilte de 5 Seconds of Summer's Heartbreak Girl, kan dere gjette hvem som begynte å grine? MEG, og Oda også faktisk. Hun var så glad på mine vegner. Hvis de hadde faktisk kommet til Norge, hadde grint enda mer enn det jeg gjorde!

Camryn var åpningsnummet og hun lagde så godt stemning der inne! Hun er skikkelig flink til å være 13! Etter hun ble ferdig var den en liten pause til og da la vi merke til Andy (bestevennen til Liam) som satt på tribune noen meter foran oss! Jeg og Oda gikk helt ninja og hoppet over stolene og skulle løpe opp til vaktene kom og sa at vi måtte sette oss ned, haha. Det ble helt mørkt og alle begynte å skrike. De begynte å med å vise en "før"-video og spurte BAM kom det et stort lys og jeg så de! Ropte med fult hals til Julie "Fy faen jeg ser Zayn!!!!!!!!"

Konserten er noe av de beste jeg har vært på! Det har aldri vært så mye latter, tårer og skriking på en kveld, og jeg kunne ha gjort alt for å få den kvelden tilbake! Jeg fikk sett mitt favoritt boyband sammen med mine beste venner, hva mer kunne jeg har spurt etter? Hvis du faktisk har lest alt, bravo! Nå kommer det litt bildedryss.


Glade jenter som skal se One Direction!!

På toget :)


Når vi ankom Oslo S

TGI Fridays, guud savner maten!To bilder av hotellrommet vårt, har filmet hele rommet, som dere sikkert får se senere :)


Konsert antrekket mitt, hårband fra H&M, skjorte fraH&M, shorts fra Gina Tricot, sko fra Barcelona.


Køa til shuttlebussene.


Dårlig bilder, men det var når vi så Andy!!!!!!


Hadde ikke så mange bilder og de fleste var dårlige, men jeg filmet så jeg skal sette de sammen i et klipp snart!

I dag var det to uker siden konserten, men det føles som noen tiår. Dere aner ikke hvor mye jeg vil ha den konserten tilbake, kommer de tilbake så blir det enda en tur! Det skal jeg love dere!

Var du på One Direction konserten? :-)

 


21.05.2013  ?  One Direction konsert 7.mai 2013  ?  4 kommentarer

ferdig med eksamen

Heisann!

Gjett hvem som er ferdig med matte eksamen? Det føles som om jeg er 50 kilo lettere og det beste er at vi får fri resten av uka! Vi trenger ikke å snakke om hvordan det gikk på eksamen fordi jeg er forferdelig i matte. Og i dag er det sykt varmt, holdt på å smelte vekk når jeg gikk på vei hjem igjen. Håper været ser sånn framover og det bare en måned til jeg reise til Kambodsja! Masse å glede meg til framover.

Noen som forresten har en tv-serie å anbefale? Har ingenting å se på og One Direction innlegget kommer i kveld, i promise!

Har du hatt eksamen? :-)


21.05.2013  ?  Hverdag  ?  7 kommentarer

17th of May - outfit

Heisann!

Håper dere har en fin grunnlovsdag! Det hadde vært fin hvis det ikke hadde regnet. Slenger inn en liten outfit før jeg skal ut med vennene mine.

Topp fra H&M - Skjørt fra H&M - Smykk fra Bikbok - Skinnjakke fra Only - Sko fra Barcelona


17.05.2013  ?  Outfit  ?  2 kommentarer

nightmare come true

KAN DERE GJETTE HVA JEG KOM OPP I, I EKSAMEN?!?!?! JA MATTE FOR HELVETTE! Kan engang ikke beskrive hvor lei meg jeg ble! Det var tårer, masse tårer. Jeg ville bare ha engelsk, men ingen på skolen var kom opp i engelsk. Har ikke mer å si, skal se på den nye episoden med New Girl med Taylor Swift, grine og skrive ferdig One Direction innlegget jeg har brukt 13 år på. 

Ble dere trukket opp i eksamen? Hvis det, hva kom du opp i?


15.05.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

eksamen

Heisann! 

Har dere hatt en fin start på uka? For det har ikke jeg. Jeg har fått altfor lite søvn, har konsert deprisjon og er lei av alt med skole. Det gjør det ikke noe bedre at noe vi får vite hva vi kommer opp i skriftig eksamen i morgen. Gud, er helt nervøs! Krysser fingrene for at jeg kommer opp i Engelsk og da får vi fri hele neste uke! Ellers i dag har jeg vært på senteret for å kjøpe inn småting til 17.mai, det er meldt regn, noe som ikke er bra! Jeg skal lage innskjøpsvideoen fra med Amina snart og da viser jeg så godt mine seneste innkjøp.


Ignorer at håret mitt er oransjt, har fått meg en blondespray så snart er det blondere, I guess.

Hva har du gjort i dag?


14.05.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

the fault in our starsMå vel gi i fra meg et pip snart.. Har ikke hatt noe å blogge om fordi jeg har tilbragt tiden min hjemme og lest og derfor orket å ta på meg sminke og ta bilder til bloggen. Har noen få kapittler igjen av City of Ashes og skal begynne å lese The Fault in Our Stars i kveld. Har hørt så masse bra om den, så jeg glederI morgen skal jeg sannsynligvis skrive ferdig om min One Direction konsert opplevelse og redigerer noen videoer som jeg filmet den dagen. Lover deg, jeg får tårer bare å tenke på det. 

Hva har dere gjort i det siste?


12.05.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

Musikktips #5

Heisann!

En uke før det var Mai kom jeg på at jeg ikke hadde postet musikktips for April, men jeg tenkte eller å bare å legge inn flere sanger på Mai. Har hørt på så mange nye sanger i det sister, så jeg har en del sanger å dele med dere! Siden tumblr har fått nytt avspillingsting av musikk som jeg ikke skjønner meg helt på, skal jeg heller poste youtube videoer.

1. Highway Don't Care ft. Taylor Swift and Keith Urban - Tim McGraw

Ble helt forelsket i sangen med en gang. Jeg fikk litt "country-Taylor" følelser av den, jeg hater det når folk deler Taylor mellom pop og country. Musikkvideoen gir et bra budskap og sangen er så fin. 

2. Still Into You - Paramore

Paramore kom nettopp ut med et nytt album og jeg elsker det! Det er veldig pop i forhold til de andre albumene, så jeg liker de andre albumene mer. Uansett så er dette en av mine favoritter fra albumet. Omg, Hayley Williams er queen.

3. Merry Go Round - Kacey Musgraves

Fant denne sangen etter en twittervenn av meg covret denne sangen på youtube og jeg måtte høre orginalen. Jeg har en ting for rock og country, haha. 

4. Icarus - Bastille

Bastille er et av mine favorittband! Dette er en av mine favoritter på Bad Blood. De er kjempeflinke live og jeg skal se de live en dag. De har blitt skikkelige store i det siste, som gjør meg litt lei meg. Altså jeg er glad for at de blir større, men det er gøyere når de er "my little secret band". Haha, skal ikke bable mer.

6. There's No Such Thing as Accidental Infidelity - You Me At Six

Herregud, ALL TIME FAVOURITE SONG! Jeg har en liste på mobilen med mine nå-favoritter og denne sangen har jeg hatt på listen hele tiden vanligvis bytter jeg sanger. Perfekt!

7. Heartbreak Girl - 5 Seconds of Summer

Hvordan skal jeg beskrive denne sangen utenom Veronika er forelska! Jeg hadde egentlig tenkt å poste denne i Mars musikktipsen, men gjorde det aldri og glemte den i April. Uansett, australske gutter som synger pop-rock, der døde jeg litt. Ja, de touret med One Direction som oppvarmingsartist. Når vi ikke fikk billetter var jeg glad for at 5sos ikke skulle til Europe, men når vi fikk billetter ville jeg ha de til Norge. Har også en video der jeg hyler og skriker fordi denne sanger kom på mens vi ventet på One Direction. 

8. Gotta Get Out - 5 Seconds of Summer

Okay, siste sang av samme band. Dette var den første videoen jeg så av de. Jeg skal gifte meg med alle, men fy søren de har så fin aksent at jeg smelter. 

Hørt noen av sangene før? :-)


11.05.2013  ?  Musikktips  ?  Ingen kommentarer

hjemme igjen

Heisann!

Endelig hjemme fra Oslo, men jeg kunne godt ha vært der noen dager til. Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig fantastisk konserten var. Stemningen, musikken, og folkene. Får tårer i øynene bare av å tenke på det, jeg vil tilbake. Jeg har aldri skreket, smilt og grenet så mye på samme tid. Kommer til å slite med en sterk konsert deprisjon! Shoppinga i Oslo var også, men bussene har jeg en helt annerledes mening om. Bussene i Oslo får bussene i Kristiansand til å virke luksus. Kjøpte faktisk ikke så mye som jeg trodde, men jeg og Amina har tenkt til å lage en innkjøpsvideo, yay or nay?Bildene som jeg postet på instagram 7.mai, rart å poste så mange bilder på en dag for vanligvis er det 2 bilder på en måned. Ellers blir det fri torsdag og fredag noe som jeg trenger!

Var du på One Direction konsert i går? Eller gjorde du noe annet? :-)


08.05.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

GJETT HVOR VI ER


07.05.2013  ?  One Direction konsert 7.mai 2013  ?  3 kommentarer

1 DAY TO GO

Heisann!

Tok meg litt bloggfri i helgen fordi jeg ville bare slappe av og se på tv-serier. DET ER BARE EN DAG IGJEN TIL ONE DIRECTION KONSERTEN. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, jeg kan enda ikke se det for meg. Jeg har også pakking igjen og må finne antrekk til konserten. Helt innerst inne håper jeg at vi møter de face-to-face, kommer til å dø hvis det skjer. Skal blogge mens jeg er i Oslo, men det blir mobilblogging, det er bedre enn ingenting.Hva har du gjort i dag? :-)


06.05.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

god helg

Heisann!

Nå er det endelig helg! Jeg har ventet på helg siden mandag. Denne helga skal jeg sannsynligvis slappe og frike ut siden det er bare noen få dager til konserten også skal jeg få til å lage DIY'en på blomsterkronen. Ja og det ble ikke noe blogging på meg i går, siden jeg øvde til prøve og så på New Girl, hehe. Ellers i dag har vi hatt en RLE-prøve og løp 2,5 km i gymmen, som var forferdelig.My boo Julie har fått nytt design som jeg har laget til henne, besøk bloggen fordi hun har begynt å blogge igjen!

Hvordan har din dag vært? :-)


03.05.2013  ?  Hverdag  ?  6 kommentarer

foxy roxy

Heisann!

I dag har jeg gått sammen med foxy roxy eller som hun kalles på dagtid, Julie. Vi har tatt bilder siden Julie skal begynne å blogge igjen, hallelujah. Vi har mast på henne i mange måneder. Jeg har skikkelig lørdagsfølelse og tror at det er søndag i morgen, men nei skal visst på skolen i morgen. Ellers skal jeg se på New Girl, har blitt helt hekta på tv-serien! Jeg kan poste resten av bildene som jeg og Julie tok i morgen.


♥♥♥♥

Hva har du gjort i dag?


01.05.2013  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer
hits