cambodiaaaa

Kl. 17.30

Heisann!

Sist gang jeg blogga var jeg i Thailand og nå er jeg endelig i Kambodsja, jeg har allerede vært her snart i tre dager. Det har vært så mye å gjøre her nede og det er vanskelig å finne nett til dataen, men jeg har også fått et sim-kort her med 3g-nett hele måneden til 5$. I dag er planene å shoppe litt og gå til frisøren, har ikke tenkt å gjøre noe spesielt.

På vei bort til Kambodsja var det så mange som kommenterte håret mitt og sa det var så fint, jeg ble så glad og visste ikke hva jeg skulle svare. Også jeg hadde en vanilla frappuchino på starbucks i Amsterdam, smakte som vanilje is. Ellers har jeg veldig lyst på Wonderstruck parfymen i 100ml som jeg så i Thailand. Ja, jeg har 50ml, men 100ml skader ikke, haha. Ellers håper jeg dere har en fin dag videre, det er forsatt nokså tidlig i Norge siden dere ligger 5 timer bak oss.
13. #typiskmeg
Satt og lurte på om det var en flute på koppen, men fant ut av det var A'en i navnet mittHadde ikke tid til å redigere alle bildene, unnskyld for det!

Hva skal dere gjøre i dag? :-)


24.06.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  1 kommentar

hei fra thailand

Heisann!
Nå er jeg i Thailand og venter på flyet til Kambodsja som går 13:20 i thailandsk tid. Jeg vet at det er nokså tidlig der borte ennå. Vi var i Amsterdam først i noen timer og mamma ble helt gal da hun så MAC sminke så jeg har fått meg noe fint.
Også på flyet fram Amsterdam til Bangkok varte 10 timer og føttene mine hovmet opp! Men de hadde masse bra utvalg av filmer på flyet, jeg fikk sett Silver Linings Playbook, Safe Haven og Beautiful Creatures.
Skal prøve å blogge så mye så mulig når jeg er her nede, men ellers kan dere followe meg på instagram! @veronikaisabelle

Er dere på ferie? :-)


22.06.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

emotional day

Heisann!

Det ble vel ingen blogging i går siden dagen gikk i et sett. Begynte med at vi så en film på skolen, lærne hadde en tale som fikk noen av oss til å grine, de delte ut et kort til alle elevene, etter det ble det en liten tur til sørlandssenteret fordi vi måtte gjøre en liten shoppingstur før vi resier i morgen, fikk kjøpt litt klær, bikini og noen sko. Etter senteret måtte jeg forte meg å stelle meg til vitnemålsutdelingen som var veldig emosjonell. Det var masse tårer, fine taler og flinke elevinnslag. Jeg kommer til å savne alle så mye selvom over halvparten irriterer meg. Etter vitnemålsutdelingen leverte vi Abigail til noen venner av som skulle passe henne mens vi er vekke. Savner henne allerede!


Min kjære Julie som sang Wings. 


Pappa er ikke så flink til å ta bilder haha, men dette var når klassen vår 10B skulle få utdelt vitnemålet.


Et bilde jeg tok av Abigail før vi leverte henne. 

Ellers i dag skal jeg på bursdag til Silje og ha en siste kveld med jentene mine før jeg reiser i morgen tidlig!

Har du hatt skoleavslutning/vitnemålsutdeling? :-)


20.06.2013  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

skole avslutning

Heisann!

I dag var det en liten sånn skole avslutning med alle i tiende. Det var veldig koselig. Vi spilte forskjellige balleker, grilte og snakket. Det er forsatt rart å tenke på at i morgen så er det vitnemål utdeling og så er vi ferdige med ungdomskolen. Uansett så hadde jeg med kameraet så det ble noen bilder.
Mens vi spilte mistet vi ballen ned i elva...


Ta det med ro, vi fikk den opp igjen.Hvordan har din dag vært? :-)


18.06.2013  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer

veronika er trøtt

Heisann!

Kan vel begynne å si at jeg er trøtt! Etter en uke fri hvor jeg sov til formiddagen og så på film til 3-4 på morgen, var jeg nokså forbedredt på dette. Men vi sluttet tidlig i da fordi vi hadde ikke noe mer å gjøre, så jeg er veldig sikker på at det blir en powernap. Ellers er det bare to dager til jeg er ferdig på skolen og fire dager til jeg reiser vekk i fem uker! Jeg har planlagt litt og har allerede pakket halve rommet mitt, haha. Siden vi skal være i Amsterdam i noen timer vil jeg ha starbucks, vil prøve passion tea limonade. #whitegirlHva har du gjort i dag? :-)


17.06.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

going blonder

Heisann!

Jeg skal bli blondere, nei ikke hele håret er du gal! Jeg skal endelig fikse ombreen min. Vet egentlig ikke hvorfor jeg gjør dette fordi halve Vennesla har ombre og jeg har lyst til å klippe håret. Jeg ville få ut de fleste oransje tonene i håret og da det 40% av på hårfarger så jeg kjøpte det. Håret mitt er allerede såååå slitt fra før, det kommer til å falle av snart, haha. Skal legge igjen resultatet på bloggen, men tror jeg gjør det i morgen.Noen som har en bra blonde shampoo å anbefale? Skulle egentlig kjøpe Lee Strafford sin, men den var utsolgt da jeg kikket. 

Har du ombre? Eller har du bleiket håret ditt før? :-)


13.06.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

paintball med klassen

Heisann!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en utrolig rå paintball kveld med klassen. Skal si at i begynnelsen var jeg veldig nervøs. I første runde gjemte jeg meg for det meste, men det ble bedre i de andre rundene. Jeg var på det blåe laget som rulte!! Men det ble uavgjort til slutt. Det var en skikkelig koselig kveld med klassen og de som ikke ble med kommer til å angre!


En utrolig koselig kveld med klassen, kommer til å savne dem veldig mye!

Har du vært med på paintball? Hvordan har din dag vært? :-)


11.06.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

goin' out

Heisann!

I dag skal jeg på klasse avslutning og vi skal spille paintball?? Hørtes rart ut, haha. Gruer meg fordi vi får ikke drakter, bare masker og kommer til bli helt blå fordi "I bruise like a peach". Jeg skal ta med kameraet, men kan ikke love noen bilder. Det er så mye gøyere å ta bilder med den nye linsa haha. Har du vært på paintball før? :-)


11.06.2013  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

let's celebrate with a cake

Heisann!

Har dere hatt en fin mandag? Det har jeg fordi jeg har fri! Ikke noe spesielt har skjedd meg med i dag, bortsett fra at jeg har fått pakka fra miniinthebox, så nå har jeg endelig en trådløs fjernkontroll til kamera og min lillesøster har bursdag i dag! Og det betyr at jeg får kake, hvis dere ikke visste så elsker jeg kake. Verosita fyller 14 år i dag, wii!Vi hadde en fotoshoot i går, lol.

Si gratulere til henne! :-)


10.06.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

a typical sunday

Heisann! 

I dag har det vært en skikkelig "søndag". Jeg har spist pizza, sett på Bates Motel, lest blogger, lasta ned musikk, sett på youtube-videoer, vært på twitter. Har ikke planer om å gjøre noe annet enn det jeg har allerede skrevet fra før. Har også hele neste uke fri, så jeg skal sikkert ødelegge døgnrytmen med å se på filmer til langt ut på natten. Burde egentlig snu den andre veien, siden jeg skal reise halv jorda rundt om under to uker. Også har jeg tatt litt bilder for å teste ut den nye linsa, er veldig fornøyd med den. Elsker at bakgrunnen blir sånn blurry/får bokeh bakgrunn.Hva har dere gjort i dag? :-)


09.06.2013  ?  Hverdag  ?  4 kommentarer

innkjøp 080613

Heisann!

Jeg er endelig ferdig med alt skole arbeid! Vil engang ikke snakke om hvordan det gikk på muntlig eksamen. Skal slappe av denne uka med å se på tv-serier, fimer, lese og spise masse. Har forresten begynt å se på Bates Motel, det er så gøy, men likevel alt for mye for meg! Charlie fra Charlie og sjokoladefarbrikken er med i den og han er skikkelig deilig!!! Men i dag har jeg vært i byen og på sørlandssenteret, fikk kjøpt litt. Er så klar for å reise! Jeg gleder meg til å lande i Amsterdam og ha masse starbucks, hehe. #whitegirl


Skjørt fra H&M til 99,-


Mascara fra H&M til 79,-


Essie neglelakk fra H&M til 75,- Fargen er All Tied Up


Twist-up gloss stick fra H&M til 69,- per stk. Fargen er 07 Coral Cocktail og 10 Lovely Lavender


Liten sminkeveska fra H&M til 20,-


Kamerastativ fra Jula til 199,-


Canon 50mm f/1.8 II linse fra Elkjøp til 799,-

Hva syns du? :-)


08.06.2013  ?  Innkjøp  ?  4 kommentarer

science it is

I dag ble vi trukket opp til muntlig eksamen og da ble det naturfag på meg. Det var ikke det jeg ville ha for jeg ville ha engelsk, men det i hvertfall bedre enn matte. Bare et lite pip fra meg nå, og siden jeg kom opp denne uka betyr det at jeg har fri hele neste uke!
Har du muntlig eksamen? Hvis ja, hva kom du opp i? :-)


05.06.2013  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer

DIY - Egent designet deksel

Heisann!

I dag har jeg ikke gjort så mye. Det har vært fint vær med det blåser sykt mye her så har ikke orket å gå ut, men jeg gjør aldri det på søndager heller. Men siden jeg var i det kreativet hjørnet bestemte jeg må for å lage en liten DIY til dere. Må unnskylde for dårlig kvalitet på bildene, lyset var så dårlig.

Du trenger: Et gjennonsiktig deksel (tror de selger det på Panduro til 35,-), ark, diverse tegneting/kopimaskin, saks

1. Først må du bestemme om du skal kopiere ut det bildet som du skal ha eller tegne et bilde som jeg skal nå. Hvis du kopiere husk å ta de samme målene som på mobilen din.

2. Hvis du tegner, mål opp med mobilen din som jeg gjør på bildet under.

3. Klipp, og begynn å tegne det du vil ha. Ikke tegn over det hullet ved kameraet skal være ikke tegn helt inntil sidene i tilfelle du må klippe litt på sidene hvis arket ikke passer ikke i dekselet. 


4. Nå som du er ferdig med å tegne, og fått arket inn på dekselet, marker på kameraet hullet. Og her kan du bruke en saks til å kutte ut hullet, men det var vanskelig med en saks så jeg brukte en kniv. 

5. Nå som du er ferdig skal det se ut som noe sånt. 

Andre ting som jeg har gjort:


Hva syns du om det? Skal du prøve det? :-)


02.06.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

happy free confused at the same time

Heisann!

I går så hadde jeg, Oda, Stine, Julie, Maria og Silje en liten picnik hos meg. Vi skulle først på ettermiddagen så skulle vi ned til butikken for å kjøpe ting men det pøsregnte og tordnet. I mens var vi inne til sola kom igjen. Det var skikkelig varmt, vi måtte flytte all maten til skyggen fordi alt smeltet. Ellers ble det masse blasting av musikk og vi gjorde masse rart haha. Utenom at vi nesten smeltet bort tok vi mange bilder!La bildene snakke for seg selv. I dag skal jeg på noe samlingsting i byen, aner ikke om det kommer til å bli gøy eller kjedelig...?

Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag? :-)


02.06.2013  ?  Hverdag  ?  6 kommentarer

fin uke

Heisann!

Dette har faktisk vært en veldig fin uke, bortsett fra delen at jeg har vært trøtt hele tiden. Mandagen må vel være en av mine favoritt dager denne uka, hvis noen follower meg på instagram så skjønner de det sikkert. 5 Seconds of Summer followa meg på twitter!!!! Det skjedde da i andre time på mandag. Vi hadde skole-pcene og jeg skulle egentlig jobbe med et RLE-prosjekt, men siden jeg ikke fikk åpnet filen min skulle jeg være litt rebel child og gå på twitter.
Der stod det at de hadde en DM spree, siden de ikke fulgte meg tweeta jeg de og spurte om de kunne followe meg. Etter tre tweets gjorde de det, pleier vanligvis å tweete nesten hundre ganger, hehe. Og da jeg så at det stod "follows you" endte det med at jeg begynte å hyperventilere og tårer. Det ble det på Oda også, akkurat som på konserten! 

Tirsdag og onsdagen gikk skikkelig fort, men ikke mye skjedde. Vi fikk vite på vår karakter i Kunst og Håndverk og jeg fikk en 6'er i standpunkt, glad for at jeg i det minste har en sekser på kortet. Og jeg glemte at vi hadde en nynorsk prøve, men jeg fikk en 6'er på den også wey hey! Fredagen var trinnet vårt på en tur til museumet og en by vandring i Kristiansand, det var ikke så gøy pluss sola smeltet meg nesten! 


Følg med på instagram @veronikaisabelle. I dag har vi og mine bestevenner hatt en picnik, skal fortelle mer i morgen og legge ved bilder fordi vi tok mange! Er så utrolig trøtt nå!

Hvordan har din dag/uke vært? :-)


01.06.2013  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer
hits