less than one week left

Kl; 5 PM

Heisann! 

Kan ikke tro at det er under en uke igjen til vi reiser hjem igjen til Norge. Helt ærlig vil jeg ikke hjem enda for jeg har liksom ikke noe å se fram til i Norge og jeg vet at det øyeblikket vi sier ha det til familien kommer jeg til å grine. Akkurat som sist gang. Dere skulle ha sett, jeg satt i Thailand og hylgrein fordi jeg ville tilbake. Og jeg ser ikke fram til vgs, aner ikke hvorfor men jeg gjør ikke det. Ja, kommer til å savne storbyen fordi jeg er 100% sikker på at når jeg kommer hjem så kommer jeg til å tilbringe dagen i pysj mens jeg er på internett. Okay, det var et litt sobbe innlegg. 

Mobilbilder, siden jeg er for lat til å bære med meg et 3457986 kilos speilreflekskamera. I følge lillesøstra mi er jeg en wannabe hipster med min GEEK t-skjorte, blomster hårbånd og highwaist shorts.

Hva skal dere i dag? :-)


19.07.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  Ingen kommentarer

angkor wat

Kl; 12 AM

Heisann!

Dette har vært en lang dag og jeg er så trøtt. Som jeg skrev så har vi besøkt Angkor Wat. Tror jeg har svetta av meg 3 kilo, gud det var varmt! Når vi besøkte Bayon traff vi på noen norske folk, det var faktisk gøy, de var fra Kongsberg, men de bodde i Singapore. Jeg fikk tatt masse bilder, men orker ikke å redigere alle nå så jeg tenker å poste alle bildene fra turen når jeg kommer hjem til Norge for da har jeg sikkert mer tid. Her går dagene så fort så jeg får bare tid til å blogge på kvelden. De buksene jeg har på bildene brukte jeg fordi vi ikke kunne gå med shorts inn så jeg kjøpte den buksa, men damn den er utrolig komfertabel!


Hva har dere gjort i dag? :-)


15.07.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  1 kommentar

siem reap

Kl; 11:30 AM

Heisann! 

Etter 6-7 timers kjøretur kom vi endelig til Siem Reap! Byen minner meg veldig om Phnom Pehn borsett fra at trafikken er mye bedre her. Vi har ikke fått gjort så mye annet enn at vi gikk rundt i byen og besøkte Night Market og Pub Street. I morgen skal vi til Angkor Wat, men ser for meg mye sol og masse svetting! Må vel legge meg nå, vi skal opp tidlig i morgen.

Hva har dere gjort i dag?

 


14.07.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  2 kommentarer

sick

Kl; 08:30 PM

Heisann!

Det var en stund siden sist. Grunnen var at jeg ble syk og at jeg mistet nettet. Jeg har ikke vært syk siden 9.klasse og det er så typsik at jeg blir syk når jeg er på ferie. I dag var vi på at sted, jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men det hadde lekeplass, basseng og spiseplasser. Ja, det var gøy, men det var utrolig varmt! Drakk opp 4 bokser cola og holdt på å tisse på meg etterpå, haha. Uansett, i morgen skal vi til Siem Reap og besøke Angkor Wat, det er en stund siden sist og jeg gleder meg selvom det kommer til å være shitvarmt!


Hvordan går deres ferie? :-)


13.07.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  2 kommentarer

striped outfit

Kl; 12:30 PMtopp fra kambodsja (idk kusina mi kjøpte den til meg) - skjørt fra bikbok - sko (wannabe keds) fra skopunkten - veske fra bilka

Hva syns du? :-)


08.07.2013  ?  Outfit  ?  2 kommentarer

gotta love some burger king

Kl; 10:40

Heisann!

I dag har vært en nokså rolig dag. Jeg har fått levert inn den lilla ballkjolen som jeg har litt bilder av her til å gjøre den litt mindre siden den var stor på toppen. Også var vi og spiste hos tante som bor ved flyplassen, skal love deg det er nesten et jordskjelv hver gang et fly skal lette. Men plutselig fikk vi lyst på Burger King så vi bestemte oss for å kjøre inn til flyplassen for å bestille litt mat. Kjøpte en burger meny og en sundane og det var bare til 6 dollar aka 33 kr!!! Hadde jeg bodd der hadde jeg vært feit nå. Anyways, det har vært min dag og jeg har en liten outfit som jeg skal forhåndspublisere siden jeg må sove. 


hashtag selfie in the car bc i got some ice cream

Hva har dere gjort i dag? :-)


08.07.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  2 kommentarer

let's go to the beach

Kl; 11 PM

Heisann! 

Nå ligger jeg godt i senga. I dag var det faktisk fint vær i dag så vi gikk på stranden, men jeg orket ikke å bade så jeg ble oppe og lekte med kusinen min, Lienna. Hun bor jo i Australia og hun har så fin aksent! Ja, men det var ikke ille siden jeg fikk massajse og et armbånd med navnet mitt på! Etter stranda ble mange timers kjøre tur hjem igjen til Phnom Pehn og til en familie middag. Ikke mye skjer i neste uke, men vi tenker på en tur til Siem Reap og Ankor Wat, så det gleder jeg meg til!

Hva har dere gjort i dag? :-)


07.07.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  1 kommentar

bokor

Kl; 9 PM

Heisann!

Nå er vi i hotellet vårt. Vi har kjørt i noen timer, men før det så var vi i et sted som heter Bokor. Bokor er et sted som er langt oppe i et fjell. Vi var så høyt oppe at jeg fikk dott i ørene og vi kunne "kjenne" på skyene. Prøvde å ta bilde av de meste men det var masse skyer i veien. Utsikten var utrolig fin, selvom det var litt vanskelig å se gjennom skyene. Ellers i dag har vi badet i bassenget med hotellet og i stranda, det regnte og blåste veldig mye så det var masse bølger i stranda. Krysser fingrene for fint vær i morgen!En skikkelig kul statue ting, hehe.


Her så bruker du ikke stjernetegn, men dyr. Jeg er født i kuens år og her hadde de alle dyrene.


Litt av den fine utsikten. 


Et gammelt kasino helt oppe på toppen, vi skulle egentlig gå inn i det, men så begynte det å regne. 

Ellers har jeg nettopp spist meg mett på en god australsk biff og en sjokolade shake og er klar for senga. Er så trøtt, selvom jeg sov seks ganger på bussen. Klokken er bare ni, men vi skal opp tidlig i morgen, så whatevs. 

Hva har du gjort i dag? :-)


06.07.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  1 kommentar

unposted outfitTopp og skjørt fra H&M - Skinnjakke fra Only - Sko fra skopunkten - Strømpe fra idk

Fant et outfit fra den dagen vi reiste som er akkurat to uker siden i dag. Når vi kom til Thailand så tok jeg av strømpen med en sånn kort tights som er til lårene, skal love deg det er varmt! Ellers håper jeg dere koser dere i Norge! Må egentlig legge meg nå siden vi skal opp kl. 5 i morgen og nå er klokka 12, haha. 

Hva syns du? :-)


05.07.2013  ?  Outfit  ?  3 kommentarer

musikktips #6

Kl; 7 PM

Heisann!

(HAR ENDELIG FÅTT NETT PÅ DATAEN SKAL PRØVE Å BLOGGE MYE MER NÅ!) I dag har jeg så mange sanger å dele. Har funnet nye og gamle sanger. Denne skulle egnetlig bli postet i juni, men de siste ukene gikk så fort så jeg ikke fikk tid, men poster det nå siden jeg har tid før jeg skal over til min tante. Vi skal forresten ut til stranden Kompong Som, med en gruppe folk, det kommer til å bli så gøy!

 1. Try Hard - 5 Seconds of Summer / 2. Can't Help - Paracute

1. Denne hadde jeg ventet i en evighet på for å høre studio versjonen. Ja, som jeg sa i forrige musikktips er jeg helt forelska i de. Har så lyst å gifte meg med alle siden er australske og de har så fin aksent og de er med i band og jeg elsker gutter i band litt for mye :(:(:(:(

2. Elsker denne sangen og teksten! Parachute er et av mine favorittband, og de sin første singel likte jeg ikke så mye, men denne, DET ER MIN JAM! 

3. Tied Together with a Smile - Taylor Swift / 4. If This was a Movie - Taylor Swift

3. Selvfølgelig, må jeg ha med litt Taylor Swift. Meninga bak sangen er så nydelig. Hun skrev denne til en jente på skolen hennes som hadde bulima. NYDELIG OG TRIST

4. Hadde mobilen på shuffle en dag og jeg hørte på denne sangen. Husker jeg hørte på denne hele tiden på slutten av 2010/begynnelen av 2011. 

5. I Miss You (Cover) - 5 Seconds of Summer / 6. I Miss You - Blink-182

5. Hørte gjennom deres Unplugged EP og kom over dette coveret og ble helt forelsket i den! Dette er min nye sovesang og denne sangen var helt perfekt for Luke sin stemme, aw♥

6. Siden jeg hørte coveret til 5sos, tenkte jeg at jeg skulle høre på originalen også. Her er det smak og behag. Noen kaller vel det for gammel musikk, men jeg elsker den! Musikkvideoen var rar, men sangen gir en sånn 90s feeling, i love it! Har serriøst bare hørt på denne helt siden jeg kom her, allerede på min toppliste på iTunes!

Hva er dine favorittsanger for tiden? :-)


05.07.2013  ?  Musikktips  ?  Ingen kommentarer

update

Kl. 11:00 PM

Heisann!

Det har vært en stund siden sist. Jeg har utsatt bloggingen til jeg får internett, men det tok mye lengre tid enn ventet, så jeg kan gi en opptadering.
Vi har allerede vært her i over en uke og ikke mye har skjedd. De voksne holder på å ordne i stand en fest ting for bestefar så det har ikke vært så mye turist ting som jeg trodde, men festen er i morgen også skal vi planlegge en landetur gjennom landet og en tur innom Vietnam og Laos.
Vi kom ned her i regntiden så det har regnet de fleste dagene, men det regner som regler på ettermiddagen/kvelden og på morgen er det stekende varmt! Det er ikke bra for håret mitt, det er så fuktig! Og når det er fuktig får jeg afro hår. Og jeg må fortelle dere at trafikken her frusterer meg så mye! Det er ikke noe system her! Hvor skal jeg begynne? Her i trafikken kan du finne en fem-seters bil med 10 personer inni og vedsiden av bilen er det en moped med en hel famile på fire med en hund i kurven foran og til å toppe alt går det folk midt i gaten mens de snakker i mobilen!

Men siden jeg skal stå opp tidlig i morgen burde jeg legge meg. Har tenkt til å dra til frisøren for å ordne håret mitt. I mens kan jeg slenge inn noen mobil bilder!

Var på karaoke kveld, kjempe gøy! Hadde eid alle hvis det var Taylor Swift sanger!

Lurte vennene mine med å si at jeg hadde klippet lugg og farget håret, har ikke det! Bare fikset ombre.

Herregud, de har Revlon her! Så jeg fikk endelig kjøpt lip butterene! De har også Covergirl og Nyx her!

Hvordan er deres ferie? :)


02.07.2013  ?  Kambodsja 2013  ?  1 kommentar
hits