autumn// bildene er fra tumblr/wehearit

Jeg elsker høsten. Det er så koselig. Hva er det som ikke å elske? Forberdelse til jula, verdens beste strikkegensere, varm sjokolade med marshmellows. Det beste er vel etter en lang å lese en bok eller fanfiction for min del foran peisen men en god kopp med varm sjokolade og komme deg i en egen verden. 

Liker du høsten?


31.10.2012  ?  Inspiration  ?  1 kommentar

Lazy day

Heisann!

Dette har vært en skikkelig lat dag, har ikke noe lekse eller øve til norsk men prøven er på fredag og hvis jeg øver nå så glemmer jeg det til fredag. Og det snør! Jeg som ikke ville det før desember, gud kommer til å fryse i hjel. Jeg hadde tenkt til å begynne trene, men snøen har ødelagt alt og treningssenteret er langt i fra meg, eller egentlig ikke men jeg vil ikke gå opp og ned bakkene. Målet er å få tynnere ben og et thight gap til sommer♥♥
Hva har du gjort i dag?


30.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Engelsk prosjekt

Heisann!

Jeg følte at jeg trengte en liten pause fra min jobbing med Bigfoot. Dette er noe av de vanskeligste jeg har gjort. Eller wikipedia siden bruker altfor mange kompliserte ord til meg. Mamma dro på Mary Kay kurs og jeg maste på henne om hun kunne kjøpe en mascara til meg fordi jeg elsker den mascaraen der. Dette har vært en av de mest stressfulle mandagene noensinne. Jeg må jobbe med Bigfoot framføringen, funnet ut at One Direction kommer til Norge som gjorde meg asdfhjkl;, to prøver på fredag som jeg må øve til og vi har arbeidsuke neste uke så vi må huske å ringe inn og si at vi kommer. HASH TAG STRESS

Har gått gjennom dette innlegget nesten fem ganger fordi jeg finner masse skrivefeil som er engelske men skal egentlig være norske. Herregud, jeg kan så vidt norsk lengre.

Hva har du gjort i dag? 


29.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

ONE DIRECTION SKAL TIL NORGE

JEG ER I LYKKERUS! Jeg fikk vite at One Direction kommer til Norge! Jeg tror folk syns at jeg og mine venner er gale siden når Marthe leste det som stod på facebook, skrek vi. En av de beste følelsene noen gang. Jeg har ventet i nesten to år på denne nyheten, og i dag skjedde det! Og Little Things kom på radioen i dag, jeg var på skolen mens dette skjedde. Herregud, å nydelig den er! GUD, MINE FØLELSER ER OVERALT. 
HAPPI HAPPI HAPPI IS MEEEEEEE♥♥♥

Skal du på One Direction konserten? :-)


29.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Bestilt på nelly

Heisann!

Dere har vel sett salget på nelly.com, vel siden nelly har postoppkrav tenkte jeg at jeg kunne bestille. Jeg fant tre kjoler som jeg likte veldig godt, og det ble bare litt over 400 kr pluss frakt. Jeg gleder meg til det kommer så jeg kan prøve det!


// Side Cut Lace Dress til 99,- HER // Big Bow Dress til 149 ,- HER // Cut Out Front Shirt Dress til 135,- HER //

Hva syns du?


28.10.2012  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

Dr. Martens

Heisann!

Jeg har funnet noen drømme sko som jeg skal ha i framtiden! Jeg bryr meg ikke om hvor mye de koster, jeg skal ha et par. De heter Dr. Martens. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive de, men jeg har sett de over alt og alltid lurt på hva de heter. Så det nylig i en video at de hetet Dr. Martens og jeg søkte de opp med en gang. SHOEGASM sier jeg bare. Og jeg fant ut av de selger sånne i byen, i Skoringen i skippergata! Har sett så mange kjendiser har hatt de og for noen uker siden la Kylie Jenner ut bilder av sine gule Dr. Martens. IM IN LOVE♥♥♥

Hva syns du om Dr.Martens?


28.10.2012  ?  Wants  ?  2 kommentarer

Let's waste time chasing cars

Heisann!

Har dere hatt en fin morgen? Det har vel jeg også, eller jeg har vært en emosjonell berg-og-dal-bane, jeg aner ikke hvorfor! Jeg har hørt på noe som ikke er Taylor Swift, omg SJOKK!?!?!?! Haha, neida men jeg har hørt på Snow Patrol, et av verdens beste band. Chasing Cars er en av mine favoritter av dem, såååå fin! Også har jeg hatt leftover taco's fra i går til frokost. Nå må jeg jobbe med mitt Bigfoot framføring som må ferdig til tirsdag, jeg går i tiende og forsatt utsetter jeg det meste til de siste dagene. Senere i dag skal jeg til Marthe med de andre jentene, gleder meg.
Ha en fin dag!


27.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

tgif

Det er fredag, som betyr ingen skole på noen dager, yay! I dag har jeg bare vært hjemme, jeg er alltid så trøtt på fredag ettermiddag på grunn av at vi har gym de to siste timene. I morgen blir det en kveld hos Marthe med de andre jentene. Ellers så har jeg har få ord å si. Jeg har sagt det før, men jeg har seriøst ingenting å blogge om. 


Dårlig webcamera bilde, siden kamera mitt døde nettopp.

Hva har du gjort i dag?


26.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

This is the state of grace

Heisann!

Det er torsdag som betyr at vi er nærme helg! Vi hadde en prøve i dag og jeg følte at jeg gjorde det bra. Etterpå skal jeg kanskje til senteret siden det er nattåpent og det er en kjole som jeg har lyst på og jeg trenger noen småting til. Og jett hva jeg hører på nå? Ja, Taylor Swift! Akkurat nå er det State Of Grace. Jeg føler jeg bare har kjedelige innlegg for tiden, og det er ingenting spennende som skjer i mitt liv. Dette ble vel også et sugent innlegg. Jeg har så et så awkward smil. Haha.

Hva har du gjort i dag?


25.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

red innkjøp

Heisann! 

Jeg har hatt en utrolig koselig dag med Julie i dag. Jeg fikk kjøpt RED (!!!!!!!!!) Dette albumet er fantastisk, litt annerledes enn Speak Now men så bra. Men jeg fikk faktisk kjøpt flere ting som Wonderstruck (!!!) og Just Getting Started (!!!). Jeg har vært helt i hundre i dag, og vi så mange kjekke gutter i dag.


DET BESTE ALBUMET I VERDEN. RED // Platekomplaniet til 149,-


Just Getting Started på Platekompaniet til 149,-


Wonderstruck parfymen 50ml kjøpt på Skin Tonic til 309,- (Den står fint foran med Somday parfymen min, mine to beste♥) 


Vippetang fra Gina Tricot til 39,-

Dårlig bilde. Men en sjokk rosa bukse fra H&M til 75,-

Jeg er så fornøyd med innkjøpene. I morgen har vi halvårsvuderinger som vi egentlig har på slutten av halvåret så det var litt rart at vi har det nå. Men det blir bare ca. 15 minutter på skolen før jeg skal hjem tror jeg.

Hva har du gjort i dag?


22.10.2012  ?  Innkjøp  ?  Ingen kommentarer

Søndagen

Heisann!

Denne søndagen har vel ikke vært som alle andre. Vanligvis gjør jeg ingenting og er bare hjemme. I dag var vi litt overalt i Lillesand på besøk hos venner og familie, koselig det. Og i dag er det en dag til RED! Jeg har ventet i to år på denne albumet og i morgen etter skolen skal jeg og Julie på platekompaniet på sørlandssenteret og kjøpe det og vi har tenkt til å shoppe litt siden vi begge trenger små ting.Og nå har jeg nesten brukt to timer på dette innlegget, siden jeg ble distrahert og har gjort andre ting.
På det første bilde var lyset så sterkt, haha og bildene ble tatt med mobilen. 

Hva har du gjort i dag?


21.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Lazy Friday

Heisann!

Litt lenge siden jeg har blogget, jeg har prøvd å blogge hverdag, men enten orker jeg ikke eller så har jeg ingenting å blogge om. Det er svært lite som skjer i min hverdag, det er enten skole eller internett, haha. Men til mandag kommer Taylor Swift's nye album RED ut så jeg og Julie skal ut til senteret på mandag! Gleder meg, og forresten Julie har begynt å blogge igjen eller hun har blogget et innlegg. Julieshenriksen. 

I dag har jeg bare vært hjemme og sett på Sherlock♥♥♥ Den som går på BBC, til dere som lurer, annbefaler serien! Ja og vi hadde fri i dag. Lærerene i Sørlandet har sånn planleggingsdag ting, har egentlig ikke peiling, men jeg elsker å ha fri!


Kameraet døde, så dårlige webcamera bilder, haha fant en nettside med kule effekter!

Hva har du gjort i dag?


19.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Kakemann

Heisann!

Det er endelig helg♥♥♥ I dag har dagen vært nokså grei, en liten naturfagsprøve som gikk helt greit. Det som jeg ikke liker er at vi har gym de to siste timene på fredag, det gjør meg så trøtt når jeg kommer hjem. Men jeg fikk kakemann av pappa i dag, hadde egentlig tenkt å vente i hvertfall til november, men nå som jeg har fått en kan jeg ikke stoppe. Skal opp til Julie og være barnevakt og det blir vel koselig!Hva skal du i dag?


12.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Vinn signert Taylor Swift parfyme!

Heisann! 

Taylorswiftwonderstruck holder en konkurranse der 3 stk kan vinne en signert Wonderstruck parfyme! Ja, signert som betyr at Taylor Swift har tatt på den! Jeg vil virkelig vinne en! Jeg elsker henne til døden og er fast bestemt på at jeg skal på RED turneen hennes, selvom hun ikke kommer til Norge. Jeg skal uansett, etter jeg ikke kunne på Speak Now turneen og gråt i en måned, nå er mitt mål å se henne live en dag. Ja, og Wonderstruck parfymen lukter sååå godt, en blanding mellom noe søtt og blomster! Pluss at den er signert som gjør at jeg vil ha en 113% mer. Jeg er aldri heldig med noe, så jeg skal be at jeg skal vinne!

Har du meldt deg på?

wo12sig

10.10.2012  ?  Konkurranser  ?  Ingen kommentarer

Jobb

Heisann! 

I dag har vi vel hatt en vanlig dag på skolen, ellers hadde vi orientering. Det gikk i vasken, jeg og Julie gikk fordi 2-3 poster, haha. Men så var det arbeidspraksis, men jeg og Oda hadde media og vi skulle filme og redigere litt. Det var litt gøy faktisk. O vi skal snart ha arbeidsuke så jeg og Oda gikk opp og spurte barnehagen rett ved oss om plass, men hun som vi skulle snakke med gikk akuurat så vi skal ringe inn i morgen. :-)Forresten liker mine mustache negler? Sjekk dem ut på negle bloggen min her. nailyou


 Hva har du gjort i dag?


10.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Back!

Heisann!

Det ble så vidt noe blogging i ferien, men jeg hadde absolutt ikke noe å blogge om. Jeg har faktisk bare vært hjemme og fått litt besøk, men ellers ingenting. Jeg har brukt meste av tiden til å sove, være på twitter og sett på kjærlighets-filmer som gjør meg deprimert. Haha. Jeg har forresten fått en sykt stor crush på Zac Efron igjen, etter alle high school musical filmene og jeg så på the Lorax (han og Taylor Swift har stemme der), The Lucky One og Charlie St. Cloud. Jeg anbefaler alle de filmene!

Pluss så har jeg sett på Beastly, the Notebook og The Vow. Elsket alle filmene, jeg anbefaler The Vow hvis du liker ræva til Channing Tantum!! Joda, ellers har vi begynt på skolen igjen, noe som ikke var gøy. Jeg tokk en power nap som varte veldig lenge og derfor kom dette innlegget litt sent. Det var så dårlig lys og derfor ble bildene i dårlig kvalitet!

Hva har du gjort i dag?


08.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Rydder

Gjett hva jeg bestemte meg for i dag? Jo, å rydde klesskapet. Det er når jeg dra ut all klærne at jeg tenker at det ikke er en god ide. Vel, også når jeg faktisk bestemmer meg for å rydde skjer det noe gøy som at Jack hadde nettopp younow livestream og Niall skal ha en twitcam om noen minutter. Ellers så har ikke mye skjeddi dag...


Hva har du gjort idag? 


02.10.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer
hits