Clumpy Defy Volumising Mascara

Heisann!

Jeg melder meg på blogg.no's konkurranse der du kan være en av de 200 første som får prøve Max Factor's nye mascara som lanseres i desember. Jeg melder meg på fordi etter sommeren har jeg fått en stor obsession med sminke. Grunnen til dette er at jeg begynte å bruke mer tid på youtube og der ser jeg på beauty gurus, hehe. 

Skal du melde deg på? :-)

CL88FY

30.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

what i'm doing now

Heisann!

Dagen i dag har vært lang, men samtidlig gikk den veldig fort. Vi hadde en nynorsk prøve som gikk rett i dassen, hater nynorsk så mye og det er veldig unødvendig for meg. Liker bokmål mye bedre. Vel, annet enn det, ser jeg på X-Factor US, spiser frukt og øver til naturfagsprøve. Eller min måte å øve på er å ha boka oppe vedsiden av meg mens jeg gjør masse annet, haha.

Hva har du gjort i dag? 


29.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

love yourself

Dette er en video som jeg syns alle burde se, spesielt de som har dårlig selvtillit. Louise (sprinkleofglitter) er en av mine favoritt youtubere og denne må bli en av mine favoritt videoer av henne. Det meste  om hun sier i denne videoen kan jeg kjenne meg igjen i. Du burde ikke hate på deg selv for du får bare en kropp, ta vare på deg. Ikke skad deg selv, du er ikke verdt det. Det er okay og ikke være okay. Denne videoen fikk me til å tenke, ja det er deler av min kropp som jeg misliker, men ignorer det og aksepter deg selv.

Jeg vet det er mange som sliter med dårlig selvtillit, men se på videoen og jeg håper det hjelper?


29.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

new in

Heisann! 

Etter skolen i dag stakk jeg innom Nille for å kjøpe pakkekalender gave og et lysfat. Jeg trengte et nytt lysfat fordi jeg tok mammas og det passet egentlig ikke til parfymene mine, men jeg liker dette mye bedre. 

Hva syns dere?


28.11.2012  ?  Innkjøp  ?  Ingen kommentarer

panorama bilder
Har dere prøvd å ta bilde med panorama effekt. Det er så kult! Det er det som er i iPhone 5 reklamen, og Julie så at det stod det var for 4s også. Jeg er helt obsessed med dette og det minner meg om fisheye-ish. Hvis du har iPhone 4s eller 5, gå inn på kameraet og trykk på valg på toppen og velg Panorama.

Hva syns du?
Har du prøvd denne effekten? 


27.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

take me thereJeg er så lei av denne lille bygda som jeg bor i, av og til våkner jeg og stirret i taket mens tankene flyr rundt og en stemme som roper "JEG MÅ KOMME MEG VEKK HERIFRA!". Jeg vil ut og se resten av verden. London, Rio De Janerio, New York og Paris er en av de mange byene jeg har lyst å besøke. 

Unnskyld for dårlig blogging, men jeg har hatt det travelt og ingen inspirasjon i det siste.


27.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

heeeeeelg

Det er endelig helg! Jeg har ventet på dette siden mandag. Dette har vært en veldig travel uke og nå er jeg klar for en rolig helg. Jeg er så klar for jul, jeg vet ikke hvorfor siden jeg har faktisk ikke julestemning. I dag hadde jeg engelsk tentamen, det gikk greit. Det eneste gøye var at det var en Hunger Games tekst inni. Men nå skal jeg se ukens X-Factor.Har dere hatt tentamen?


23.11.2012  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

Kjedelig dag

Heisann!

I dag hadde vi enda en nynorsk tentamen som betyr 2/4 er ferdige. Jeg er så klar for ferie, jul og nyttår. Dette året har gått utrolig fort, fordi jeg hadde masse sånn new years resolutions og jeg har bare fått til et eller to. Mine nyttårsforsett/ønsker var:

  • Å lære meg flik flak (venta lenge på å få en trampoline ute så jeg kunne øve, men det skjedde aldri)
  • Få langt hår (ja, det har jo vokst litt dette året)
  • Gode karakterer (ohgod, nei dette vet jeg faktisk ikke)
  • Møte One Direction (hm, kanskje dette skjer hvis jeg vinner bring1dtome nail art konkurransen, krysser fingrene)
  • Få lange øye vipper (hadde nesten ikke vipper på begynnelsen av året, men ja de har vokst)
  • Og ikke være så sjenert og tørre mer (det har vel også virket siden før tørte jeg nesten ikke å si noen i timen...)

 

Ellers skal jeg rydde litt på rommet mitt og øve til matteprøve som vi skal i morgen. 

Hva har du gjort i dag?


21.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Ønskeliste 2012

Heisann!

Det er faktisk ikke lenge til jul, litt over en måned til. Så jeg har tenkt å dele min ønskeliste med dere. 1. The Mortal Instruments serien, gleder meg så mye til filmen!
2. Macbook Pro
3. Little Mix: Ready To Fly
4. Wreck This Journal, har hatt lyst på denne boka i over et år nå.
5. Links of London armbånd, jeg føler alle fra England går med det og jeg vil ha et.
6. Jeffrey Cambells.
7. Klær, sånn generelt.
8. En curling wand
9. Gavekort på senteret/byen eller iTunes kort
10. Wonderstruck Enchanted, alle sier den lukter bedre enn Wonderstruck og jeg har ønsket meg den siden den ble lansert i USA.
11. Neglelakk, fordi jeg har en obssesion.
12. Sminke
13. MAC leppestifter
14. Penger

Hva ønsker du deg til jul? :-) 


20.11.2012  ?  Wants  ?  Ingen kommentarer

De siste dagene

Heisann!

Jeg har vært litt travelt de siste dagene så jeg har ikke fått blogget, nei egentlig ikke jeg har bare vært for lat til å åpne opp dataen. Vi har faktisk en veeeeeldig travel uke i denne uka med 2 tentamer og 1 prøve! Noe som jeg ikke liker, vel jeg liker vel ingenting som har noe med skolen å gjøre, men dere skjønner. 

Lørdag; bursdag hos Amina, kjempe koselig kveld og jeg kommer til å husker dette for en lang tid!

Søstra til Amina var skikkelig snill som lagde en kake til henne. One Direction kaka var som en trøst siden vi ikke fikk billetter til konserten deres 7.mai.


Jeg og Julie delte et kakestykker med Liam og Harry på♥♥♥♥


Meg, Maria, Julie, Amina, Oda og Stine

Søndag; der gjorde jeg ingenting, husker bare at jeg var hele tiden og så på masse random på tv og spiste junk food.

Mandag; vi hadde nynorsk nesten hele dagen. Det var pine og tortur, jeg har ikke behov for det siden det er stor sjangs for at jeg ikke skal være i Norge i framtiden. Men etter det gikk jeg på Mary Kay messe ting med Amina, Stine og Marthe. Jeg fikk kjøpt en eyeliner siden jeg fikk gavekort.
          
Haha, Amina kjøpte maaaaange øyeeple tyggis for under 10 kr.

Nå leiter jeg etter litt leserinnlegg til nynorsk tentamen i morgen, noe som jeg ikke vil ha. Nynorsk er helt unyttig for meg, det er egentlig norsk også for å si det sånn fordi jeg skal bo i et engelsk talende land i framtiden♥♥

Hva har du gjort i dag?


20.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

City of Bones trailer!

23 AUGUST 2013 HERE I COMEEEE! Jeg gleder meg så mye til filmen, men jeg skal begynne og lese serien først. Og Lily Collins skal spille Clary, elsker henne så mye! Og det skal være en premiere i Fredrikstad med alle skuepsillerene siden ressigøren er i norsk, tror det er han som lade Karate Kid. Jeg vil så gjerne der! Nå holder jeg på å stelle meg til bursdagen til Amina som er i kveld. Jeg tar med kameraet så det blir kanskje noen bilder. Dette ble et litt kort innlegg, men ønsker dere alle en fin dag videre!

Har du lest The Mortal Instrument serien? Er den bra?
Hva skal du i dag?


17.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Justin Bieber in session for BBC Radio 1

 

 

 

Åååå, hans akustiske opptredner er de beste. Jeg ville heller betalt for å se han synge med Dan Kanter på siden og spiller gitar. Husker jeg så han sang ALAYM på Teen Awards og jeg begynte nesten å grine, haha. Det er har enda ikke sunket inn i meg at jeg ikke har fått billetter til hans konserter. Skjebnen har vært en skikkelig bitch mot mitt fangirl-life. Og hvis du gnir det inn i trynet mitt at du har billetter er det 113% sjangse at jeg hater deg.

Liker du hans akustiske opptredner eller de andre opptrednene?


17.11.2012  ?  Musikk  ?  Ingen kommentarer

Twilight Breaking Dawn part 2

Heisann!

I dag har jeg sett på Breaking Dawn part 2 med noen venner av meg. Vi kom en halvtime for sent til filmen og dama der var en skikkelig bitch mot oss siden vi kom forsent og noen små unger hadde tatt min og Hanne sin plass så vi måtte sitte noen rader vekke fra de andre. Herregud, jeg ble skikkelig irritert! Men filmen var faktisk ganske bra, selv om vi ikk glipp av den første halvtimen. Jeg skal ikke røpe noe, men det er en STOR plot twist i filmen, du blir skikkelig sjokka. Men nå skal jeg kose meg med X-Factor USA til jeg blir trøtt.Har du sett Breaking Dawn part 2?
Ha en fin kveld videre :-)


16.11.2012  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

Nytt fra Mary Kay

Heisann!

Sorry for ingen blogging de siste dagene. Det har vært så travelt, forberedt meg på tentamen, prøver og skole i generelt. De siste dagene er jeg vanligvis så trøtt så jeg sovner på sofaen og når jeg våkner er det bekmørkt og de frister ikke å ta bilde og blogge. Eller har mamma hatt Mary Kay kurs hos seg og jeg har sett på. Mamma var sjenerøs og jeg fikk noen produkter selv, pluss siden jeg så på de fikk jeg noen små prøver. 

Det var flere i velge imellom, men jeg likte best nøytrale farger på øynene og de rosa fargene så skikkelig fine ut.

Noe prøve ting til å rense huden din med.

Denne er så god! Det er en sånn krem du kan på overalt, f.eks sår, tørre lepper ovs. Jeg tok denne på leppene før jeg sovna og når jeg våknet var leppene mine like gode og myke.

Denne mascaraen er god! Sliter alltid med å finne en god mascara til meg selv, så langt liker jeg best Mary Kay og Lancôme sine mascaraer.

Jeg vet ikke hva som skjedde med fargen, men det er ikke den fargen som på bildet. Det er en fin matt gammel rosa. Passer helt perfekt til meg og jeg elsker den.


Dette lille kompaktet er så søt, fikk med masse små ting som jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å bruke. Jeg bruker ikke øyneskygger til hverdag, men til bursdag og ut i byen og sånt, da kan jeg bare ta med denne og fargene er så fine!

Hva syns du om produktene fra Mary Kay?


16.11.2012  ?  Innkjøp  ?  Ingen kommentarer

Kjolene fra Nelly

Heisann!

Dette innlegget skulle ha blitt postet litt tidligere, men jeg har faktisk ryddet rommet. Som dere vet fikk jeg kjolene mine fra Nelly i dag. Så glad fordi jeg trengte noen kjole siden de jeg har nå føler jeg har brukt og mange har blitt for små... Og de ble dårlige bilder av kjolene siden jeg måtte ha blits og jeg hater å bruke blitsen.Kjole 1: Elsker denne, det er ikke noe glideløs på den, men sånn stretchy thing bak på ryggen og den sitter fint. Jeg har den i XS. UTSOLGT

Kjole 2: Jeg liker denne veldig godt, men det dumme med den var at det var bare S igjen så det er bitte litt stor, men jeg liker det kutttet på sidene. FÅES HER

Kjole 3: Fargen er så fin! Denne passer også fint, hadde ikke trengt de hullene foran, men det er ikke så biggy. FÅES HER

Hva syns du om kjolene?


13.11.2012  ?  Innkjøp  ?  1 kommentar

Pakke fra Nelly

Heisann!

Pakken min fra Nelly har endelig kommet! Jeg tror den kom på fredag, men jeg fikk aldri lapp i posten så jeg var litt usikker, men sjekket i dag og der var den! Alle kjolene var der og de var fine. Det var en som var litt stor fordi det var bare S igjen, men jeg liker den. Ellers har dagen var normal, vi har snakket med en mann om å få billetter til One Direction, krysser fingrene fordi jeg ønsker det mer enn noe annet!!
Skal lage et innlegg om kjolene senere i dag, stay tuneeeed!


13.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

My day

Heisann! 

Da har skolen begynt igjen og vi skal ha tentamen til torsdag. Jeg er ikke klar og jeg MÅ prøve å gjøre det bra. Jeg har lyst til å søke inn på IB, og snittet må være skikkelig høyt, det virker ganske hardt men jeg er villig til å jobbe hardt i 3 år også få masse muligheter over hele verden. jeg har gjort veldig lite, sovnet på sofaen og har lest litt til prøve. Bare en kjedelig dag...


Hva har du gjort i dag? 


12.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Tykke bryn

Heisann!

Noe som jeg har sett ofte i magasiner, på kjendiser osv. er tykke bryn. Det er fint på noen, men på noen andre kan det se ut som om noen har to hårdusker på pannen. Men også syns jeg litt for tynne bryn kan være stygt. I hvertfall hvis du ikke har noe og har tegnt over, excuse me men det er helt forferdelig. Bryn gjør noe med utseende ditt, du kan ihvertfall se det på Demi Lovato hvis dere har sett hennes bryn. Jeg syns hun likner sykt på Lily Collins med de bryna. 

Lily Collins og Cara Delevingne er kjent for sine tykke bryn, og syns dere Demi passet det?

Hva syns dere om tykke bryn?


11.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

EMA's

 

Heisann!

I kveld er det EMA's, gleder meg! Det var skikkelig bra i fjor med Selena Gomez som host, husker bare at jeg holdt på å se EMA's og X-Factor UK samtidlig siden jeg måtte absolutt se hvem som røk ut. I år blir det hos Julie med mine directioners. Taylor Swift, Justin Bieber og One Direction skal være der, det kommer til å bli så gøy. Taylor skal opptre i kveld, hun skal vel sannsynligvis opptre WANEGBT, men hvis hun bestemmer seg ut av det blå av hun vil opptre All Too Well finner dere meg på gulvet og gråter. Skal dere se på EMA's i kveld?

Follow my blog with Bloglovin


11.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

X-Factor night // Innkjøp

Heisann!

I dag har jeg gjort altfor lite, noe som ikke bryr meg mye siden jeg har hatt en tøff uke. Jeg har brukt de siste timene på å se X-Factor USA siden jeg har ikke fått tid denne uka til å se episodene. Nå ser jeg på UK versjonen og det er en livestream så den stopper hvert 5 minutt, #firstworldproblems.

Men i går var jeg på senteret med Stine og Julie. Grunnen var vi skulle kjøpe One Direction's nye album Take Me Home!! I år var albumet på butikken samme dag den ble sluppet, haha jeg husker i fjor når jeg gikk på senteret for å kjøpe Up All Night og den var ikke der, der var jeg skuffet, men de var ikke så store i fjor... Men også fikk jeg kjøpt en kjole på tilbud.


Du fikk med en stooor plakat og LWWY singelen. Plakekompaniet for 169,-


H&M til 100,-

Og jeg har fått mange favoritt i USA versjonen, hvis ikke Emblem3, Carly Rose eller Jennel vinner blir jeg sur. Og nå synger Jahmene i UK versjonen, guuud han sin stemme er himmelsk. Jeg håper dere ikke ble forvirret av min snakk for det blir nesten jeg, haha.

Meg akkurat nå sminkeløs og ser på X-Factor UK, byeeeeeeeeee.

Hva har du gjort i dag?


10.11.2012  ?  Innkjøp  ?  Ingen kommentarer

Nytt designHeisann! Nå har brukt mange timer på å endre designet mitt. Eller det gikk litt fort, men jeg stresset med å få knapper på sidemenyen, men jeg fikk det aldri til så jeg gav opp. Skal sikkert fikse det snart. Ja, designet tilhører iaasdesign.blogg.no men jeg har endret mange av kodene. Dette er bare enkelt og hvitt og jeg skal snart ta nye bilder så det skal komme header også. 

Hva syns du?


10.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Hot chocolate in my <3

Heisann!

Nå har vi bare halvparten igjen av jobbuka, det har gått fort, men samtidig veldig seint. Ungene er så søte så jeg kommer til å savne dem. Dagene skjer det ikke så mye, det er mest jobb, hjem, tv og internett... Og jeg har utrolig dårlig kreativitet til å gjøre noe med bloggen. Men uansett OBAMA VANT PRESIDENTVALGET, SUCK ON THAT MITT ROMNEY! 

Jeg har laget meg varm sjokolade eller kakao som andre kaller det, pappa ringte meg fra butikken og lurte på om jeg ville ha noe og jeg hadde et skikkelig sug på varm sjokolade så jeg spurte om fløte krem og marshmallows. HEAVEN
Koppen er kjøpt på Amsterdam flyplass på Starbucks for 9 euro.

Btw; fikk vite at Mumford & Sons kommer til Norge neste år 11.april, herregud jeg vil der, men ingen av mine venner er fan av bandet og jeg får ikke lovt til å reise alene, BUHU FML!!!!!!

Hva har du gjort i dag? :-)


07.11.2012  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

musikktips #1

Heisann!

Jeg har tenkt å ha sånne innlegg noen ganer der jeg forteller mine favoritter sanger på det tispunktet. Jeg liker når jeg ser der folk forteller sine favorittsanger eller noen sanger de liker. Det er vel fordi jeg føler at musikksmaken til en forteller veldig mye, det er vel sikkert bare meg som føler. Og dere kan ikke forvente sanger som er topplista, fordi det er 80% sjangse for at jeg ikke liker sangene eller aldri har hørt de. Favorittene mine forvandler hele tiden, men jeg har noen all time favourites som jeg aldri blir lei av.

Vet ikke hvor ofte jeg skal poste sånne, men jeg tar sånn 3-5 sanger hver gang.

1. All Too Well - Taylor Swift


Denne er en av mine favoritter på hennes nye album RED. Jeg elsker spesielt denne linjen, "and you call me up again, just to break me like promise." Jeg får frysninger hver gang.  

 2. Is This Love - Aiden Grimshaw 

Denne er egentlig litt gammel, eller den kom ut i fjor i september elsn, men jeg elsker den enda! Aiden var med i X-Factor samme året som One Direction, og han er drit kjekk, haha. 

3.  Vienna - Ariana Grande cover.

Jeg elsker dette coveret så mye, nesten like mye som originalen. Husker når jeg ble fan av Ariana i begynnelsen av sommeren 2011 og stalket henne, eller når jeg sier stalket mener jeg søkt henne opp og masse annet. Jeg ble helt forelsket i dette coveret og noen andre som hun hadde lagt ut. Stemmen hennes er så fin!

4. Here I Am - Carly Patterson

 Aaaah, denne sangen bringer så mange minner fra sent 2010 - tidlig 2011 når jeg først oppdaget tv-serien Make It or Break It. Carly Patterson er en eliteturner som tok gull i OL 2004, hun er en av mine favoritt turnere og det var litt sjokk når jeg fant ut at hun sang, men jeg elsker teksten i denne sangen.Har du hørt noen av sangene? :-)


05.11.2012  ?  Musikktips  ?  1 kommentar

First day of work

Heisann!

Nå har jobbuka begynt. Jeg og Oda jobber i en barnehage rett ved oss siden vi er så late og ikke orker å gå eller ta buss til byen. Det var jo gøy med barna og sånt, de var så greie, men greia var at når vi lekte ut var det iskaldt! JEG MENER NORDPOLEN KALDT! Jeg kunne ikke føle tærne mine og holdt på å fryse meg i hjel. Jeg har lært at jeg skal ha på masse ulltøy på meg og minst 5 par sokker. Og nå er jeg så trøtt at jeg dupper over hvert minutt. Hva har du gjort i dag?


05.11.2012  ?  Hverdag  ?  3 kommentarer

Gårsdagen

Heisann!

Som jeg sa var gårsdagen veldig emosjonell, men dagen ble mye bedre på kvelden på bursdag hos Maria. Selvom, jeg ble veldig trøtt den siste timen overlevde jeg. Men det var en skikkelig koselig kveld med koselige jenter!

Kan vel først begynne å post twitter bildene som jeg lagg ut på twitter, for å si det sånn er jeg en twitter addict. Jeg vet ikke hvor mange timer jeg bruker på twitter og jeg vil ikke vite det heller, haha.
jeg er så sosial XDXDXD

Jeg vet ikke hvor halvparten av de bildene kom i fra, men here ya go. Senere tror jeg at jeg skal til Marie med noen andre folk. 

Hva skal du i dag?


03.11.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Emotional day

Dette har vært en av de verste dagene i mitt liv. Opp og ned turer hele dagen. Jo, saken er One Direction konserten. Dette kommer kanskje til å bli et langt innlegg, men jeg vil få dette ut et sted. 

Skolen begynte helt vanlig, jeg var så nervøs. Alt jeg ville var å ha billetter til å se One Direction. Jeg klarte ikke å tenke klart i språk timen, jeg så på klokka og tenkte "billettene går ut om 5 minutter!". I friminutter kom Julie og Stine til meg, Julie hadde et utrykk i fjeset som jeg ikke klarte å forstå. Herregud, alt jeg tenkte fikk vi billetter eller ikke?! Hun sa at to andre i klassen hadde fått billetter. Jeg var litt glad for deres vegner, men jeg ville ha billetter til meg og mine bestevenner! Tårene var overalt, vel dette hørtes overdramatisk ut, men tenk deg å ønske å se dine idoler som du har elsket i snart to år og se noen andre får det. 

Vel, etter det brukte jeg mesteparten av tiden til å gråte fordi alt jeg ville var å få sjangsen til å se de fem guttene som har gjort meg så glad i snart to år. Alle oss 6 snufset i timen og vi hadde en forfatter som snakket om drømmer. Det knuste hjerte mitt. Jeg tipper halve skolen har sett oss gråte, men jeg bryr meg ikke. Jeg er en fangirl, dette har ødelagt livet mitt litt, haha. 

Og resten av dagen hadde vi to prøver og to timer gym. Dagen var rett og slett shit, for å si det sånn. Tipper folk kommer til å syntes at jeg er rar for dette. Men jeg hadde håpet mitt oppe og ble så skuffa når jeg fant ut av det. Vel, håpet er ikke helt ferdig, jeg ber at vi kanskje får noen snart.

Uansett, elsker jeg dere så mye.
Dette ble et litt sånn klisjee innlegget, men idgaf.


VI SKAL SE ONE DIRECTION LIVE SAMMEN


02.11.2012  ?  Hverdag  ?  1 kommentar
hits