where have i been

Heisann!

Jeg har vært i Lillesand de siste dagene, så jeg har ikke fått blogget noe. Eller jeg hadde mobilen, men det ikke bra å mobilblogge hos meg. Jeg klarer alltid å komme borti noe så jeg sletter hele teksen også blir jeg så sur at jeg ikke orker mer. Annet enn det har jeg funnet ut at ballkjolen min har blitt forsinket og ligger et sted utenfor Oslo.

Pappa kom med en pakke i dag fra Platekompaniet, OG DET VAR THE MORTAL INSTRUMENTS SERIEN! Eller 4 og 5'eren. Jeg hadde bestilt et gavesett med de 3 først bøkene, pluss 4 og 5'eren, men fikk en mail fra Platekompaniet og de sa at de ikke var tilgjengelige. Jeg ble skuffet fordi jeg hadde sett fram til å begynne å lese de. 


Taylor Swift var covergirl på Elle, jeg måtte ha det...

Hva har du gjort i dag?


29.12.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

Nytt design!

Heisann!

Hvis noen har merket det så har jeg fått et nytt design. Jeg følte det ble så kjedelig med skrift som header. Dette ble bare redigert fort, så jeg har ikke så mye spesielt å si om det....


Hva syntes dere?


26.12.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

24th of december

God jul, mine kjære lesere! Tenkte å legge igjen et lite innlegg mens jeg venter på julematen, fy søren jeg er så sulten og hele øverste etasje er fylt med ribbe lukt. Det som jeg syns er rart er at hvorfor feirer Norge jul den 24, mens alle andre i verden feirer det den 25. Hm, verdensspørsmål... Ha en fin kveld videre!
24.12.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

christmas eve

Heisann!

Det er lille julaften i dag, bare én dag til julaften. Jeg gleder meg veldig. Akkurat nå ser jeg på "Hjelp, det er juleferie!", en av de beste julefilmene, elsker den. Ønsker alle en fin lille julaften videre, kos dere!

23.12.2012  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

christmas shopping

Heisann!

Det er bare 2 dager til jul! Jeg gleder meg veldig og det er endelig ferie. Skal slappe av veldig mye i ferien og når vi skal på skolen har jeg bestemt meg for å gjøre det mye bedre på skolen, det bestemte jeg meg for etter jeg så karakterkortet mitt, haha. Jeg skal virkelig skjerpe meg! De siste dagene har vel gått til juleshopping. Jeg er alltid sein med sånt. Jeg sier til meg selv "du har tid, du trenger ikke å gjøre det i dag..." så ender jeg opp med å stresse noen dager for jul. Det er bare meg.

Forresten har vi fått et til nytt familiemedlem i huset. En katt! Det var en gave for min 6'er som jeg fikk på engelsk tentamen (!!!!!) Jeg kunne velge mellom The Mortal Instruments serien eller en katt, men jeg ville absolutt ha begge tingene så jeg fikk begge. Jeg skal lese i hele ferien, hihi. Ja, men vi har fått en liten kattunge. Hun heter Abigail. Hun er verdens søteste katt, er helt forelsket i henne. Hun har bodd hos oss siden onsdag og trives godt.

Følg meg på instagram -> veronikaisabelle

Hva har du gjort i det siste?


22.12.2012  ?  Hverdag  ?  2 kommentarer

musikktips #2

Heisann! Musikktips har kommet igjen! Som jeg har sagt så skal jeg prøve å gjøre dette hver måned med 3-5 sanger. 

1. Impossible - James Arthur

Jeg er helt forelsket i dette coveret. James Arthurs stemme er fantatisk. James Arthur vant X-Factor UK for en uke siden. Jeg husker når jeg så hans audition og begynte å grine fordi hans stmme var så nydelig, men historien hans var også rørende. Han fortjente virkelig å vinne. Gleder meg noe sykt til albumet kommer.

2. Reckless - You Me At Six

En på twitter linket ut denne sangen, og så nysgjerring som jeg alltid er sjekker jeg alltid linkene. Jeg ble helt forelsket i denne sangen. Jeg har alltid hørt litt på YMAS, eller jeg hørte mer på de i åttende når jeg hadde litt mer rocka stil, haha.  

3. It's Time - Imagine Dragons

Når jeg først hørte denne sangen var det beaten som jeg elsket og stemmen, guuuud. Kan ikke forklare på hvor mye jeg elsker denne sangen, den er på min top 25 liste på iTunes.

4. Back To December/Apologize/You're Not Sorry - Taylor Swift

Og selvfølgelig en Taylor Swift sang. Denne er i fra henne Speak Now Live Tour DVD. Jeg elsker å høre live versjoner, fordi jeg får den følelsen at jeg er der. Men jeg klarer ikke å høre på det albumet uten å bli lei meg fordi jeg skulle egentlig på Speak Now konserten i 2011. Uansett, Back To December er en av mine favoritter på SN og denne mashupen er helt perfekt! Hva syns du? Har du hørt noen av sangene? :-)


16.12.2012  ?  Musikktips  ?  Ingen kommentarer

a little break i guess

Heisann!

Desember har vært en dårlig blogg måned. Den siste uken har vært skikkelig travel med prøver og den siste tentamen. Jeg er så glad for at dette er den siste uken med skole før juleferie. Jeg er så klar for julferie og være vekke fra skolen egentlig. I dag har jeg tenkt til å rydde rommet mitt, HELT RYDDIG! Så pynte litt til jul på rommet. Ellers så har jeg bestilt The Mortal instruments serien, gleder meg til å lese de. Så når jeg får de kommer jeg til å bli inne på rommet mitt og lese. 

Hørte forresten om det som skjedde i Connecticut for to dager siden. Det er så forferdelig at en mann kan sikte en pistol mot en liten unge som er redd og skyte dem ned. Herregud, det var 20 unger mellom 5 til 10 som døde. De ungene hadde framtiden foran seg, men en jævel tok det vekk i fra de. Det var til og med en unge som måtte se sin bestevenn bli skutt ned, hvem fortjener det? Jeg kan forsatt ikke tro at det er forsatt lovlig med våpen i USA etter alle skyteepisodene som har skjedd i år.


16.12.2012  ?  Hverdag  ?  1 kommentar

innkjøp fra de siste ukene

Heisann!

Nissefesten var skikkelig koselig i går, jeg tok med kameraet, men orket ikke å ta så mange bilder. Ellers i de siste ukene har jeg vært litt mye rundt i byen og senteret, vel for å kjøpe julegaver og litt til meg selv. Jeg har ikke kjøpt alt på en dag men sånn i de siste to ukene eller noe sånt. Jeg har faktisk ikke kjøpt noe klær på lenge eller bare vent etter jul, hihi. NYTTÅRSSALG♥


Sminke fra Rimmel, kjøpt på Lindex. Pudder 85,- // Lip liner 65,- // Mascara 49,-


Sminke fra Mary Kay. Leppestift 100,- // Creme Rouge 100,- // Pudder, gave


Koster fra Ecotools 160,- fra Apotek 1


Fikk et gratis deksel fra Vero Moda, haha. Måtte kjøpe nye øreplugger siden jeg mistet de andre hjemme. 49,- fra Clas Olson


Har hørt så mye bra om denne tørrshampooen. 59,- fra Lindex


Body Lotion fra H&M. 29,-


Ble overlykkelig når jeg så denne, har ønsket med denne lenge. Alle neglbloggere sier at det er den beste topcoaten. 120,- fra Kicks.


Sminkeholder/organiserer. 47,- fra Søstrene Grene.

Likte du innkjøpet?


09.12.2012  ?  Innkjøp  ?  2 kommentarer

æ så dæ i avisa

Heisann!

Dette har vært en lang uke med dårlig blogging. Etter hospiteringen på tirsdag kom det en journalist fra Kristiansand Avis og spurte oss (jeg, Julie, Oda og Stine) om hva vi (mis)likte med snøen også tok hun bilde av oss. I dag og i går har folk kommet til oss, "æ så dykken i avisa i dag." Det verste var at bilde var forferdelig og svaret mitt ble helt rart fordi bussen gikk om noen minutter og jeg stresset.

Ellers så blir det godt med helg. Jeg tror jeg skal en liten tur på senteret også nissefest hos Silje. Gleder meg!


Gammelt bilde, men jeg er ikke humør til å finne fram kameraet.

Hva har du gjort i dag?


07.12.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

give me your look; barbara palvin
05.12.2012  ?  Inspiration  ?  Ingen kommentarer

hospitering

Heisann!

I dag har vi vært på hospitering. Jeg hadde valgt IB og det var på KKG, i Gimle. Kan si at jeg var litt nervøs i begynnelsen, men det var faktisk veldig gøy og tenker på å søke inn på IB. Hvis ikke tenker jeg på studiespesialisering på Gimle, ikke tale på at jeg skal på Vennesla når Gimle virker 113 ganger bedre. IB klassen var også skikkelig kul, elsket at de snakket engelsk til hverandre selvom de var norske. Jeg vil virkelig gå på Gimle!Har dere vært på hospitering?


04.12.2012  ?  Hverdag  ?  Ingen kommentarer

1st of December

Heisann!

Våknet i dag og så ut av vinduet at det hadde snødd. Jeg fikk sykt julestemning av å se det og jeg kjøpte Taylors julealbum i dag og har hørt på det siden. Akkurat nå er jeg hjemme alene siden foreldrene skulle på besøk hos noen og lillesøster er hos en venninne og jeg er litt syk. Det var vel etter fredagen, jeg og Amina gikk rundt i byen i går og jakken min varmet ikke. Så, ja jeg frøys. 

Ja, og pappa kjøpte pizza til meg og mamma hadde kake fra jobben sin, så jeg kose meg, bli tjukk og se på X-Factor UK i kveld. Gleder meg siden det er semi-finale i dag! #TeamJamesArthur Hva skal du i kveld? :-)


01.12.2012  ?  Hverdag  ?  1 kommentar
hits