Justin Bieber in session for BBC Radio 1

 

 

 

Åååå, hans akustiske opptredner er de beste. Jeg ville heller betalt for å se han synge med Dan Kanter på siden og spiller gitar. Husker jeg så han sang ALAYM på Teen Awards og jeg begynte nesten å grine, haha. Det er har enda ikke sunket inn i meg at jeg ikke har fått billetter til hans konserter. Skjebnen har vært en skikkelig bitch mot mitt fangirl-life. Og hvis du gnir det inn i trynet mitt at du har billetter er det 113% sjangse at jeg hater deg.

Liker du hans akustiske opptredner eller de andre opptrednene?


17.11.2012  ?  Musikk  ?  Ingen kommentarer

Lego House Cover

Heisann!

I dag har jeg ikke gjort noe produktivt(?). Jeg har bare vært hjemme og stappet i meg masse mat. Hadde litt lyst til ta en joggetur, men så fant jeg noe godt i skuffene og tenkte; yolo. Jada, sånn kan det gå. Men når jeg har ingenting å gjøre liker jeg å gå på youtube. Det started med at jeg ser på en video også trykker jeg på related videos og blir helt lost i youtube verdenen. Men jeg fant et fantastisk cover av en jente som coverer Lego House av Ed Sheeran. Den måå du se.

Aaaaah, elsket hennes britisk aksent. Gimme now!

Hva har du gjort i dag?

Veronika xx


12.05.2012  ?  Musikk  ?  Ingen kommentarer

DJ Earworm Mashups

Heisann!

Har funnet en utrolig DJ på youtube. DJ Earworm han lager en sånn mashup hvert år med topp 25 sanger på billboard lista.  

Ååååh, sangene bringer fram så mange minner! 2009 var min favoritt!

(Har ikke fått blogget i dag på grunn av lekser..)

Hvilken likte du best?

Veronika xx


09.05.2012  ?  Musikk  ?  Ingen kommentarer

Somebody That I Used To Know

Heisann!

Jeg har hørt på denne sangen hele tiden. Obessesed. Hah, egentlig likte jeg ikke den første gang jeg hørte den. Jeg så den når en på youtube feeden min kommenterte på sangen at det var hennes favoritt så jeg måtte sjekke den ut. Nå hører jeg bare på den, selv om det er ikke akkurat den typen musikk jeg hører på.

Forresten vil du lære deg å lage dette designet? Check my nail art blog!!! (Trykk på bilde for å komme til den)


Hva syns du om sangen?

Veronika xx 


06.05.2012  ?  Musikk  ?  Ingen kommentarer
hits