musikktips #6

Kl; 7 PM

Heisann!

(HAR ENDELIG FÅTT NETT PÅ DATAEN SKAL PRØVE Å BLOGGE MYE MER NÅ!) I dag har jeg så mange sanger å dele. Har funnet nye og gamle sanger. Denne skulle egnetlig bli postet i juni, men de siste ukene gikk så fort så jeg ikke fikk tid, men poster det nå siden jeg har tid før jeg skal over til min tante. Vi skal forresten ut til stranden Kompong Som, med en gruppe folk, det kommer til å bli så gøy!

 1. Try Hard - 5 Seconds of Summer / 2. Can't Help - Paracute

1. Denne hadde jeg ventet i en evighet på for å høre studio versjonen. Ja, som jeg sa i forrige musikktips er jeg helt forelska i de. Har så lyst å gifte meg med alle siden er australske og de har så fin aksent og de er med i band og jeg elsker gutter i band litt for mye :(:(:(:(

2. Elsker denne sangen og teksten! Parachute er et av mine favorittband, og de sin første singel likte jeg ikke så mye, men denne, DET ER MIN JAM! 

3. Tied Together with a Smile - Taylor Swift / 4. If This was a Movie - Taylor Swift

3. Selvfølgelig, må jeg ha med litt Taylor Swift. Meninga bak sangen er så nydelig. Hun skrev denne til en jente på skolen hennes som hadde bulima. NYDELIG OG TRIST

4. Hadde mobilen på shuffle en dag og jeg hørte på denne sangen. Husker jeg hørte på denne hele tiden på slutten av 2010/begynnelen av 2011. 

5. I Miss You (Cover) - 5 Seconds of Summer / 6. I Miss You - Blink-182

5. Hørte gjennom deres Unplugged EP og kom over dette coveret og ble helt forelsket i den! Dette er min nye sovesang og denne sangen var helt perfekt for Luke sin stemme, aw♥

6. Siden jeg hørte coveret til 5sos, tenkte jeg at jeg skulle høre på originalen også. Her er det smak og behag. Noen kaller vel det for gammel musikk, men jeg elsker den! Musikkvideoen var rar, men sangen gir en sånn 90s feeling, i love it! Har serriøst bare hørt på denne helt siden jeg kom her, allerede på min toppliste på iTunes!

Hva er dine favorittsanger for tiden? :-)


05.07.2013  ?  Musikktips  ?  Ingen kommentarer

Musikktips #5

Heisann!

En uke før det var Mai kom jeg på at jeg ikke hadde postet musikktips for April, men jeg tenkte eller å bare å legge inn flere sanger på Mai. Har hørt på så mange nye sanger i det sister, så jeg har en del sanger å dele med dere! Siden tumblr har fått nytt avspillingsting av musikk som jeg ikke skjønner meg helt på, skal jeg heller poste youtube videoer.

1. Highway Don't Care ft. Taylor Swift and Keith Urban - Tim McGraw

Ble helt forelsket i sangen med en gang. Jeg fikk litt "country-Taylor" følelser av den, jeg hater det når folk deler Taylor mellom pop og country. Musikkvideoen gir et bra budskap og sangen er så fin. 

2. Still Into You - Paramore

Paramore kom nettopp ut med et nytt album og jeg elsker det! Det er veldig pop i forhold til de andre albumene, så jeg liker de andre albumene mer. Uansett så er dette en av mine favoritter fra albumet. Omg, Hayley Williams er queen.

3. Merry Go Round - Kacey Musgraves

Fant denne sangen etter en twittervenn av meg covret denne sangen på youtube og jeg måtte høre orginalen. Jeg har en ting for rock og country, haha. 

4. Icarus - Bastille

Bastille er et av mine favorittband! Dette er en av mine favoritter på Bad Blood. De er kjempeflinke live og jeg skal se de live en dag. De har blitt skikkelige store i det siste, som gjør meg litt lei meg. Altså jeg er glad for at de blir større, men det er gøyere når de er "my little secret band". Haha, skal ikke bable mer.

6. There's No Such Thing as Accidental Infidelity - You Me At Six

Herregud, ALL TIME FAVOURITE SONG! Jeg har en liste på mobilen med mine nå-favoritter og denne sangen har jeg hatt på listen hele tiden vanligvis bytter jeg sanger. Perfekt!

7. Heartbreak Girl - 5 Seconds of Summer

Hvordan skal jeg beskrive denne sangen utenom Veronika er forelska! Jeg hadde egentlig tenkt å poste denne i Mars musikktipsen, men gjorde det aldri og glemte den i April. Uansett, australske gutter som synger pop-rock, der døde jeg litt. Ja, de touret med One Direction som oppvarmingsartist. Når vi ikke fikk billetter var jeg glad for at 5sos ikke skulle til Europe, men når vi fikk billetter ville jeg ha de til Norge. Har også en video der jeg hyler og skriker fordi denne sanger kom på mens vi ventet på One Direction. 

8. Gotta Get Out - 5 Seconds of Summer

Okay, siste sang av samme band. Dette var den første videoen jeg så av de. Jeg skal gifte meg med alle, men fy søren de har så fin aksent at jeg smelter. 

Hørt noen av sangene før? :-)


11.05.2013  ?  Musikktips  ?  Ingen kommentarer

musikktips #4

Heisann!

Jeg var alltid så tidlig ute med musikktipsene mine, men nå lager jeg de den siste dagen i måneden. Denne måneden har jeg hørt på litt ny musikk, men også gamle favoritter. 

1. Cold As You - Taylor Swift 

Dette er min favoritt fra Taylor's første album. Grunnen til at jeg har begynt å høre på den igjen er fordi Taylor spilte den live for første gang på en av konsertene hennes, og jeg ble forelsket i sangen igjen. 

2. Daniel in the Den - Bastille

 

Bastille kom ut med sitt nye debut album på begynnelsen av måneden og dette er en av favorittene mine fra albumet. Hvis du liker Alternative sjangeren, anbefaler jeg albumet!

3. Forever & Always - Parachute

 

Dette er en grinesang. Historien i denne sangen er litt heartbreaking. Jeg skrev faktisk en skolestil basert på denne historien, men siden den var på norsk fikk jeg ikke utrykt meg nok enn det jeg hadde gjort hvis stilen var på engelsk. 

4. Little Bird - Ed Sheeran

Ed skrev denne sangen fordi en liten fugl døde, aw. Teksten og stemmen hans er så fin. Husker når han kom til Norge og hadde konsert men det var 18 årsgrense, tror jeg begynte å grine, haha. Og jeg skulle egentlig se han på Hove ifjor, men det ble det heller ingenting av...

5. The Way ft. Mac Miller - Ariana Grande

Ååååh, elsker denne sangen. Stemmen til Ariana er bare best!


(Vet at denne sangen på bildet har ingenting med musikken over å gjøre, men har ikke andre bilder.)

Hvilke sanger er dine favoritter for tiden? :-)


31.03.2013  ?  Musikktips  ?  1 kommentar

musikktips #3

Heisann!

Dette innlegget er forhåndspublisert så nå er jeg på intervju og tisser sikkert nesten på meg. I det siste har jeg hørt på de samme sangene, men har også hørt på noen nye! Som vanlig er musikken litt variert. 

1. Curious - Emblem3

Emblem3 er mine nye babyer! Jeg ble helt forelsket i de etter jeg så deres audition på X-Factor. Og de er ikke et vanlig boyband, de har en annerledes sound som jeg elsker, minner meg litt om sommer.

2. Chasing Cars - Snow Patrol

Dette er en av mine favoritter. Teksten, melodien og stemmen til Gary Lightbody er bare elsk!

3. Dark Blue Tennessee - Taylor Swift

Denne sangen er ikke offesielt gitt ut. Dette er en av hennes mange unrealsed sanger. Noen ganger syns jeg at de sangene hun ikke gir up er noen av de beste. Dark Blue Tennessee har blitt spilt inn for mange år siden men den er jo så nydelig. ååh♥

4. Believe In Me - Demi Lovato 

Seriøst, hør på teksten i denne sangen så skjønner dere hvorfor jeg elsker denne! Dette er min favoritt Demi Lovato sang!



Hørt noen av sangene? :-)


16.01.2013  ?  Musikktips  ?  1 kommentar

musikktips #2

Heisann! Musikktips har kommet igjen! Som jeg har sagt så skal jeg prøve å gjøre dette hver måned med 3-5 sanger. 

1. Impossible - James Arthur

Jeg er helt forelsket i dette coveret. James Arthurs stemme er fantatisk. James Arthur vant X-Factor UK for en uke siden. Jeg husker når jeg så hans audition og begynte å grine fordi hans stmme var så nydelig, men historien hans var også rørende. Han fortjente virkelig å vinne. Gleder meg noe sykt til albumet kommer.

2. Reckless - You Me At Six

En på twitter linket ut denne sangen, og så nysgjerring som jeg alltid er sjekker jeg alltid linkene. Jeg ble helt forelsket i denne sangen. Jeg har alltid hørt litt på YMAS, eller jeg hørte mer på de i åttende når jeg hadde litt mer rocka stil, haha.  

3. It's Time - Imagine Dragons

Når jeg først hørte denne sangen var det beaten som jeg elsket og stemmen, guuuud. Kan ikke forklare på hvor mye jeg elsker denne sangen, den er på min top 25 liste på iTunes.

4. Back To December/Apologize/You're Not Sorry - Taylor Swift

Og selvfølgelig en Taylor Swift sang. Denne er i fra henne Speak Now Live Tour DVD. Jeg elsker å høre live versjoner, fordi jeg får den følelsen at jeg er der. Men jeg klarer ikke å høre på det albumet uten å bli lei meg fordi jeg skulle egentlig på Speak Now konserten i 2011. Uansett, Back To December er en av mine favoritter på SN og denne mashupen er helt perfekt! 



Hva syns du? Har du hørt noen av sangene? :-)


16.12.2012  ?  Musikktips  ?  Ingen kommentarer

musikktips #1

Heisann!

Jeg har tenkt å ha sånne innlegg noen ganer der jeg forteller mine favoritter sanger på det tispunktet. Jeg liker når jeg ser der folk forteller sine favorittsanger eller noen sanger de liker. Det er vel fordi jeg føler at musikksmaken til en forteller veldig mye, det er vel sikkert bare meg som føler. Og dere kan ikke forvente sanger som er topplista, fordi det er 80% sjangse for at jeg ikke liker sangene eller aldri har hørt de. Favorittene mine forvandler hele tiden, men jeg har noen all time favourites som jeg aldri blir lei av.

Vet ikke hvor ofte jeg skal poste sånne, men jeg tar sånn 3-5 sanger hver gang.

1. All Too Well - Taylor Swift


Denne er en av mine favoritter på hennes nye album RED. Jeg elsker spesielt denne linjen, "and you call me up again, just to break me like promise." Jeg får frysninger hver gang.  

 2. Is This Love - Aiden Grimshaw 

Denne er egentlig litt gammel, eller den kom ut i fjor i september elsn, men jeg elsker den enda! Aiden var med i X-Factor samme året som One Direction, og han er drit kjekk, haha. 

3.  Vienna - Ariana Grande cover.

Jeg elsker dette coveret så mye, nesten like mye som originalen. Husker når jeg ble fan av Ariana i begynnelsen av sommeren 2011 og stalket henne, eller når jeg sier stalket mener jeg søkt henne opp og masse annet. Jeg ble helt forelsket i dette coveret og noen andre som hun hadde lagt ut. Stemmen hennes er så fin!

4. Here I Am - Carly Patterson

 Aaaah, denne sangen bringer så mange minner fra sent 2010 - tidlig 2011 når jeg først oppdaget tv-serien Make It or Break It. Carly Patterson er en eliteturner som tok gull i OL 2004, hun er en av mine favoritt turnere og det var litt sjokk når jeg fant ut at hun sang, men jeg elsker teksten i denne sangen.



Har du hørt noen av sangene? :-)


05.11.2012  ?  Musikktips  ?  1 kommentar
hits