One Direction konserten 7.mai

Heisann!

Endelig er innlegget om konserten her! Siden var noen som hadde lyst å høre om hvordan konserten så skal jeg det. Vet ikke helt om dette kommer til å bli kort eller langt, men sannsynligvis langt. Har så mye å si om alt. Hvis du orker å lese alt, applaus til deg!

Jeg kan kort fortelle om begynnelsen av dagen. Vi tok toget fra Vennesla ti på 6 og ankom i Oslo i 11-tiden. Etter det ble det litt shopping i Oslo City og Karl Johan og senere ble det middag på T.G.I.Fridays. Herre, det var drit god mat der! Overalt så vi jenter med noe One Direction klær. Etter noen timer med shopping kjente jeg at beina mine begynte å bli slitne. Uansett, vi tok bussen opp til hotellet vårt. Bussene i Oslo får bussene i Kristiansand til å virke luksus. Bussene i Oslo er overfylte, 5-6 vakter i en buss og tung luft. Men rommet var skikkelig fint, men badet kunne ha vært litt større. 

Vi tok shuttle busser ned til arenaen. Det var en lang kø, men den gikk fort! Når vi kom til arenaen var det litt å gå, mendet var ikke så lang kø fordi de hadde allerede åpnet dørene. Mens vi holdt på å gå ned til arenaen hørte vi skrik hele tiden. Også plutselig begynte Amina å skrike fordi hun trodde at hun så Harry inni arenaen og så ned til køen. Jeg å han ikke, men det var ikke derfor folkene skrek. Når vi kom inn i selve arenaen og så hvor vi skulle sitte, kom det tårer! Det var mye nærmere enn jeg hadde forventet!

I mens vi ventet viste de forskjellige musikkvideoer og litt reklamer, og den var en liten One Direction reklame som fikk hele arenaen til å skrike så det var grunnen til skrikingen. De spilte som UK favoritter som Olly Murs, Little Mix, Amelia Lily. Også plutselig spilte de 5 Seconds of Summer's Heartbreak Girl, kan dere gjette hvem som begynte å grine? MEG, og Oda også faktisk. Hun var så glad på mine vegner. Hvis de hadde faktisk kommet til Norge, hadde grint enda mer enn det jeg gjorde!

Camryn var åpningsnummet og hun lagde så godt stemning der inne! Hun er skikkelig flink til å være 13! Etter hun ble ferdig var den en liten pause til og da la vi merke til Andy (bestevennen til Liam) som satt på tribune noen meter foran oss! Jeg og Oda gikk helt ninja og hoppet over stolene og skulle løpe opp til vaktene kom og sa at vi måtte sette oss ned, haha. Det ble helt mørkt og alle begynte å skrike. De begynte å med å vise en "før"-video og spurte BAM kom det et stort lys og jeg så de! Ropte med fult hals til Julie "Fy faen jeg ser Zayn!!!!!!!!"

Konserten er noe av de beste jeg har vært på! Det har aldri vært så mye latter, tårer og skriking på en kveld, og jeg kunne ha gjort alt for å få den kvelden tilbake! Jeg fikk sett mitt favoritt boyband sammen med mine beste venner, hva mer kunne jeg har spurt etter? Hvis du faktisk har lest alt, bravo! Nå kommer det litt bildedryss.


Glade jenter som skal se One Direction!!

På toget :)


Når vi ankom Oslo S

TGI Fridays, guud savner maten!To bilder av hotellrommet vårt, har filmet hele rommet, som dere sikkert får se senere :)


Konsert antrekket mitt, hårband fra H&M, skjorte fraH&M, shorts fra Gina Tricot, sko fra Barcelona.


Køa til shuttlebussene.


Dårlig bilder, men det var når vi så Andy!!!!!!


Hadde ikke så mange bilder og de fleste var dårlige, men jeg filmet så jeg skal sette de sammen i et klipp snart!

I dag var det to uker siden konserten, men det føles som noen tiår. Dere aner ikke hvor mye jeg vil ha den konserten tilbake, kommer de tilbake så blir det enda en tur! Det skal jeg love dere!

Var du på One Direction konserten? :-)

 


21.05.2013  ?  One Direction konsert 7.mai 2013  ?  4 kommentarer

GJETT HVOR VI ER


07.05.2013  ?  One Direction konsert 7.mai 2013  ?  3 kommentarer
hits