maxiskirt

topp - barcelona / vest - danmark / maxiskjørt og kattesko - kambodsja / ringene - søster sine

Hva syns du? :)


18.08.2013  ?  Outfit  ?  8 kommentarer

striped outfit

Kl; 12:30 PMtopp fra kambodsja (idk kusina mi kjøpte den til meg) - skjørt fra bikbok - sko (wannabe keds) fra skopunkten - veske fra bilka

Hva syns du? :-)


08.07.2013  ?  Outfit  ?  2 kommentarer

unposted outfitTopp og skjørt fra H&M - Skinnjakke fra Only - Sko fra skopunkten - Strømpe fra idk

Fant et outfit fra den dagen vi reiste som er akkurat to uker siden i dag. Når vi kom til Thailand så tok jeg av strømpen med en sånn kort tights som er til lårene, skal love deg det er varmt! Ellers håper jeg dere koser dere i Norge! Må egentlig legge meg nå siden vi skal opp kl. 5 i morgen og nå er klokka 12, haha. 

Hva syns du? :-)


05.07.2013  ?  Outfit  ?  3 kommentarer

outfit 230513

Heisann!

I dag har jeg vært en liten tur nede i sentrum for å kjøpe noe ansiktisrens, men jeg fikk kjøpt litt mer, hehe. Jeg nyter disse fridagene noe veldig, det er et pluss med eksamen! Jeg har faktisk endelig fått kjøpt inn de blomstene jeg trenger til the flowerheadband! Har forresten en skikkelig sideskille igjen, noe som et litt uvandt.


jakke fra vero moda - topp fra h&m - bukse fra cubus - sko fra barcelona - solbriller fra asos

Hva syns du? :-)


23.05.2013  ?  Outfit  ?  8 kommentarer

17th of May - outfit

Heisann!

Håper dere har en fin grunnlovsdag! Det hadde vært fin hvis det ikke hadde regnet. Slenger inn en liten outfit før jeg skal ut med vennene mine.

Topp fra H&M - Skjørt fra H&M - Smykk fra Bikbok - Skinnjakke fra Only - Sko fra Barcelona


17.05.2013  ?  Outfit  ?  2 kommentarer

outfit 040413
buske fra sverige - topp fikk den av mamma - skinnjakke fra only - solbriller fra barcelona

Trøtt, trøtt, trøtt, trøtt, det er ordet som kan beskrive meg nå. Forresten snakket jeg med den søteste blogg leseren i går på kik. Hun heter Kristin og blogger på tkm.blogg.no med to andre jenter. De har en skikkelig søt blogg, du burde besøke den!

Hva syns du?


04.04.2013  ?  Outfit  ?  22 kommentarer

1st of april

Heisann!

Det er første april i dag! Har du blitt lurt? For det har ikke jeg, og jeg klarer ikke å lure andre heller, haha. Sola skinner og jeg føler det er sommer. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sommeren. De fem første ukene i sommerferien reiser jeg ned Kambodsja og skal være med familien, ellers så skal jeg være hjemme. Dette innlegget er forhåndsskrevet så nå er jeg sikkert hos Julie med de andre jentene. Ha en fin dag videre :-)
sko fra skopunkten, tights fra danmark, genser fra cubus, vest er lillesøster sin, smykke fra h&m, solbriller fra barcelona

Hva skal du i dag?
Hva syns du? 


01.04.2013  ?  Outfit  ?  4 kommentarer

sweater over a dress

Heisann, dette innlegget er forhåndspublisert så nå er jeg sannsynligvis hos Martine og jobber med vårt projekt om sea level rise. En fin måte å tilbringe søndagen, haha. 

Ellers i går gikk jeg gjennom klesskapet og kikket litt på tumblr og fikk lyst til å prøve randome outfits. Jeg syntes det å ha en genser over en kjole var så fint så jeg måtte prøve det selv. Den første kjolen jeg prøvde med gikk ikke greit og det samme skjedde med den andre. Helt til jeg fant en kjole jeg kjøpte fra Nelly som jeg aldri hadde brukt, likte hvordan resultatet ble. (Det blåste skikkelig oppe hos oss, frøys meg nesten i hjel.)


Kjole Nelly - Genser Vero Moda - Combat boots Barcelona - Armbånd forskjellige steder

Hva syntes du?


10.03.2013  ?  Outfit  ?  1 kommentar

outfit 160113

Heisann! 

Det er så lenge siden jeg har hatt en outfit så jeg slenger inn en her nå. Det er onsdag som betyr jobbintervju. Jeg aner ikke hvor mange jeg har nevnt det her på bloggen, men jeg er veldig nervøs. I morgen er det nyttårsball og jeg ber til gud at kjolen min er i posten i morgen (jeg har en backup kjole hvis ikke..)genser fra vero moda - smykke fra h&m - buske fra bik bok

Hva syns du? :-)


16.01.2013  ?  Outfit  ?  3 kommentarer

Bursdags outfit

Heisann!

Nå skal jeg i bursdag til Tonelise og Hanne, gleder meg! Outfiten;

Kjole er i fra Barcelona. 

Hva skal du i kveld?


21.09.2012  ?  Outfit  ?  1 kommentar

outfit 010912

Heisann!

I dag har jeg vært på navnefest til Kaja. Det var kjempe koselig og en fin start på September. Og siden jeg ikke har hatt en outfit på lenge kommer en nå og jeg tar bildene fra navnfesten i et annet blogg innlegg. 


Cardigan - Cubus // Topp - Barcelona // Shorts - New Yorker i Polen // Combat Boots - Barcelona


01.09.2012  ?  Outfit  ?  1 kommentar

4th of July outfit

Heisann!

Det føles ut som om jeg ikke har vært på bloggen på evigheter. I dag er det jo 4.juli, USA's nasjonal dag. Så jeg tenkte å ta på noe med et USA flagg, så jeg hadde bare shorts. Ja til lørdag reiser jeg til Barcelona, gleder meg! Jeg skal ta med dataen for kanskje noen oppdateringer. Grunnen jeg tar med dataen er at jeg skal prøve å få tak i Justin Bieber billetter. Hvis ikke je får de blir det verdens ende for meg, jeg mener det! Og i løpet av sommerferien skal jeg skrive ferdig om Polen turen, gud jeg savner turen altfor mye :(


Shorts - New Yorker || Strøpme - Cubus || Singlet og skjorte - H&M

Ha en fin 4.juli!

Veronika xx


04.07.2012  ?  Outfit  ?  Ingen kommentarer

17.mai - Outfit

Heisann!

Har alle hatt en fin 17.mai? Jeg har det, vært med venner og hatt en koselig tid! Skoletoget gikk fint, men i år var det skikkelig tamt. Ingen rop eller sang og toget vært ble helt ødelagt vi gikk i en klynge. Enten havnet vi foran med A-klassen eller bak med C-klassen. Og etterpå hadde vi planlagt å dra til byen for å spise pizza, men bussen kom aldri så vi endte med å gå til biffen og ble litt hos Silje. Det var så kos. Så så vi på folketoget, og på kvelden ble jeg med Hanne, Ida, Tonje, Martine og Malene med å gå fakkeltoget og så på fyrverkeriet på slutten, jeg kom nettopp derifra.

Outfiten min for 17.mai:

Topp: Vero Moda // Shorts: Gina Tricot // Hårbånd: CMYK

Noen bilder fra dagen:


Meg og Julie.Amina og Julie.Så var vi hos Silje.Silje, Maria og Oda lagde et eget tog før folketoget kom.Etter fakkeltoget, vi så på fyrvekeriet.
Hatt en fin nasjonaldag?

Veronika xx
 


18.05.2012  ?  Outfit  ?  Ingen kommentarer

i can't be no superman, but for you i'll be superhuman.


03.05.2012  ?  Outfit  ?  Ingen kommentarer
hits