Polen turen 2012

[Skulle ha vært postet i går, men bilde opplasteren virket ikke]

Nå var jeg hjemme igjen. Polen turen var fantastisk, jeg hadde det ubeskrivelig gøy. Jeg ble bedre kjent med folkene i klassen og folkene i fra Bygland var koselige selvom vi ikke ble så godt kjent med de. Turen var så gøy, alt jeg fikk sett og lært var utrolig. Det å se konsentrasjonsleirene og høre på hva de har gått i gjennom er noe helt annerledes enn å høre det i klasserommet. Jeg kommer til å savne denne turen altfor mye. Det var ikke gøy i våkne i dag, jeg våknet tidlig av meg selv, siden jeg trodde at jeg måtte til frokost buffén og forte meg med å pakke ellers kom jeg til å miste bussen. 

Dette var minne for livet. Dette kommer jeg aldri til å glemme folkene, stedene, minnene. Jeg kunne ha gjort alt for å oppleve det igjen. 


Båten.

Bussen, vi hadde to etasjer.

Stine, Julie og Maria.

Hotell nr. 2 som vi bodde i, veldig koselig.

Oda, Marthe og Julie.

Julie og StineTonelise og Jørgen som ødelagg bildet, haha neida.

Hotellet som vi bodde i 2 dager. Veldig fint der, men hater at alle de andre fikk luksus rom og vi fikk et sykt sykt et.

Tyskland, O2 World i bakgrunnen.

Berlinmuren, med Erik og Anders i bakgrunnen.


Reiselederen vår, Berit sa at vi måtte ta på veggen så jeg gjorde det.

Jeg og Julie fant Ed Sheeran plakater så vi måtte liksom ta bilde ved den, siden liksom det er Ed Sheeran, our ginger jesus, hahaha. 

Regnbueflagg, skal ikke engang si hvem jeg tenker på, hihihih.


Hard Rock café i Berlin, elska maten og musikken. Det spilte sånn gammel musikk som Elvis, MJ, the Beatles og Bill Joel, så mange minner.

Stine, Tonelise og AminaMeg, Oda og Julie.

Gjett hva vi fant?!!!!!!!!!

Starbucks, hadde min første i Polen. De var gode, men ikke helt OMG-gode, elsker de fordeom :)


Jeg skal ta innkjøpsinnlegg og et innlegg om konsentrasjonsleirene senere. Orker ikke å ta alt i et innlegg. OG JEG VIL HA TUREN TILBAKE, JEG SAVNER DEN SÅ FÆLT!

Har du vært på Polen tur?

Veronika xx


18.06.2012  ?  Polen Tur 2012  ?  Ingen kommentarer
hits